LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Hatalmas, éjszakába nyúló party helyett inkább  vacsoráztok egyet a lánybúcsú keretein belül? Vagy ez csak a bemelegítés? Akárhogyan is ünnepeltek, fontos, hogy néhány apróságra odafigyeljetek a lánybúcsú teríték kialakításakor.

A lánybúcsú szervezése akkor is összetett feladat, ha „csak” egy vacsoráról van szó - hát még ha egy komplett napi programot kell összehozni. Hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttünk néhány fontos szempontot a stílusos lánybúcsús asztalteríték megvalósításához.

Lánybúcsús asztalterítés

Általában a szervezés elején azt javasoljuk, álmodj meg egy színt és témát, majd ahhoz vásárolj kiegészítőket. A lánybúcsú szervezésénél most felrúgjuk ezt a sémát, ugyanis túlságosan változatos az ünneplés módja és a helyszínek. Először az étkészletet válaszd ki, azaz a tányért, poharat, evőeszközöket, és csak aztán vásárolj hozzá illő szalvéta tartót, szívószálat és egyéb apróságokat. Az asztalterítő kiválasztása ebben az esetben nyugodtan maradjon a listád legvégén.

Asztalteríték ötletek

A lánybúcsú még nem esküvő, így itt nyugodtan szabadjára engedhetitek a bulis, csajos éneteket akkor is, ha csak egy szolid vacsorára készültök. Egy ilyen nagyobb létszámú eseményen környezetkímélőbb és praktikusabb, ha papír étkészletet választasz – így az este végén neked sem kell majd mosogatnod, és aggódnotok sem kell amiatt, hogy esetleg eltörik valami.

  • A halvány piros színű parti pohár lánybúcsúra készült, így a megszokott egymás mellett álló házaspár helyett a papírpoháron a vőlegény a hátán cipeli újdonsült menyasszonyát. Egy pohár 250 ml-es, és 10db érkezik hozzád egy csomagban.
  • Ehhez a pohárhoz remekül passzol a fehér parti szalvéta, melyen a menyasszony húzza maga mögött az ünnepi ruhába öltözött férjét (ki tudja, talán épp az oltárhoz viszi?). A szalvéta 33 cm x 33 cm-es négyzet alakú, húsz darabos kiszerelésben kapható.
Vicces mintájú szalvéta lánybúcsúra
Vicces mintájú szalvéta lánybúcsúra
  • Ha egy csajos parti pohár jobban illik az elképzeléseidhez, akkor a 270 ml-es papírpoharat ajánljuk figyelmedbe. Fehér alapon szerepelnek rajta különböző sminkes és csajos kiegészítők, a pohár pereme alatt pedig türkizkék sáv fut végig. A poharat keresztbe szeli egy kézírással írt „BeYOUtiful!” felirat is. Ez a csajos papírpohár is 10 db-os kiszerelésben rendelhető.
  • Az asztal terítés következő fontos lépése a tányér kiválasztása. Ha vicces mintájú papírtányérral képzelted el a lánybúcsút, akkor a willy mintás parti tányér pont neked készült. A tányér átmérője 22 cm, a pereme pedig sötétkék/lila. A papírtányért szintén 10 db-os csomagokban tudod megrendelni.
Willy mintás partitányér
Willy mintás partitányér
  • Ehhez remekül passzol a vicces, fütyi alakú parti szívószál, amelyhez 10 db-os kiszerelésben rendelhetsz meg. Nem pink, nem csillámos vagy világítós (bár nálunk olyan is van!), hanem „szolid”, mégis vicces kiegészítője lesz a bulinak.

 Az asztalterítés lánybúcsúra egyszerre mókás és kihívásokkal teli. Bízunk benne, hogy a cikkből nyertél egy kis inspirációt, és könnyebben vágsz neki ennek a remek feladatnak!

A következő írásban a lánybúcsú öltözékről esik majd szó:) Viszavárunk június 11-én, kedden.

A lánybúcsú témában megjelent eddigi cikkeink:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz
Nincs lánybúcsú játék nélkül
Parti ételek és italok lánybúcsúra
Vicces, vidám ruha kiegészítők, party kellékek lánybúcsúra
Nincs lánybúcsú játék nélkül!
Mennyibe fog ez kerülni? Költségvetés lánybúcsúra
Leánybúcsúra ajándék - mennyit költsünk rá?

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!