LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Tudtad, hogy a menyasszony lánybúcsús öltözéke elengedhetetlenül fontos szerepet játszik az este menetében? Különösen akkor, ha szórakozóhelyre, vagy más, nyilvános helyre mentek, ahol rengeteg gratulációt bezsebelhet!

Ruha lánybúcsúra - a fontos részletek

Bármilyen különleges helyszín mellett is döntöttetek, a lánybúcsú fényén sokat emelnek a random idegenektől érkező gratulációk. Ami pedig a leginkább megkülönböztet egy lánybúcsút egy sima csajos partitól, az a résztvevők, és főként a menyasszony öltözete. A ruha lánybúcsúra tehát ütős kell, hogy legyen, annak érdekében, hogy igazán mozgalmas és hangulatos legyen az este.

Az ünnepelt jól megkülönböztethető legyen
Az ünnepelt jól megkülönböztethető legyen

Ha nem akartok túl sokat variálni a ruhákkal, akkor a főszerep legyen a kiegészítőké!

Ruha kiegészítők lánybúcsúra

Tulajdonképpen nem is magán a ruhán van a hangsúly, elég, ha mindenki olyat vesz fel, amiben jól érzi magát. Ha különböző stílusú csajok vannak a bulin, akkor amúgy is lehetetlen olyan öltözék lánybúcsúra, ami mindenkinek tetszik majd… A különböző lánybúcsús kiegészítők színes-csillogós armadája viszont különlegessé tesz majd minden szettet! A fejdísz, kitűző, vállszalag, vagy egyéb ruha kiegészítők ügyes kombinációja teszi tökéletessé a lánybúcsús életérzést. Ezekről egy korábbi cikkben már írtunk.

A lánybúcsús öltözéknek van egy „rejtett” szerepe is: ezek azok a jelek is, amik beindítják a járókelőktől érkező gratulációhullámot, hiszen amint feltűnik az utcán egy lánybúcsús szalag, mindenki pontosan tudja, hogy milyen eseménynek szemtanúja. A menyasszony ezen az estén érezze magát igazán különlegesnek! Megérdemli, hogy rátapadjon minden szempár, és mosolyogjon minden arc körülötte! A ruhája és kiegészítői tehát legyenek látványosak és színesek, hogy mindenki osztozhasson az örömében.

Ruhák lánybúcsúra
Lánybúcsús parti ruhák

Legközelebb egy újra és újra visszatérő kérdéssel foglalkozunk: meglepetés buli legyen-e a lánybúcsú, vagy vonjátok be a menyasszonyt is? Olvasd el június 14-én, pénteken megjelenő cikkünket: Legyen-e meglepetés a lánybúcsú party?

A lánybúcsú témában megjelent korábbi cikkeink:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz
Nincs lánybúcsú játék nélkül
Parti ételek és italok lánybúcsúra
Vicces, vidám ruha kiegészítők, party kellékek lánybúcsúra
Nincs lánybúcsú játék nélkül!
Mennyibe fog ez kerülni? Költségvetés lánybúcsúra
Leánybúcsúra ajándék - mennyit költsünk rá?
Stílusos lánybúcsús asztalteríték ötletek

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!