Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak
Szia,
Forray Niki, az Ünnepek Áruháza alapítója vagyok. Én és a csapatom állunk a webáruház hátterében, és mi vagyunk azok, aki már több mint 13 éve küldjük Nektek a party dekorációkat, party kellékeket, vicces ajándékokat és persze a szebbnél-szebb lufikat,
Az Ünnepek Áruháza csapata
Az Ünnepek Áruháza csapata

ha szülinapot, névnapot, évfordulót vagy más családi alkalmakat ünnepeltek, vagy esküvőt, lánybúcsút, legénybúcsút, Valentin-napot tartotok, esetleg Halloween és farsangi bulit, karácsonyi vacsit, szilveszteri partit szerveztek. Eredetileg nagykereskedők vagyunk, és Magyarország party boltjait látjuk el áruval és szakmai képzésekkel.

 

Már 13 éve működött a cégünk, a Balloon World Hungary Kft., amikor az Ünnepek Áruháza webshopunkat 2007-ben létrehoztuk azzal a céllal, amit küldetésünknek is választottunk akkor, hogy „Az ország legkisebb zugába is eljusson a vidámság”. 

Az Ünnepek Áruháza vásárlások
Az Ünnepek Áruháza csomagszámai

Ez ma sincs másként. Most is azt imádjuk legjobban a munkánkban, hogy mosolyt csalhatunk az arcotokra, láthatjuk az örömötöket, s részesei lehetünk annak a rengeteg színes élménynek, sok-sok örök emléknek és boldog pillanatnak, amit egymásnak adtok.

Mert mi csak mellékszereplők vagyunk ebben.

Ünnepek Áruháza az öröm és a boldogság forrása

Tudod mi az első és legfontosabb?

Te. És ami Téged mozgat.

És ez nem más, mint az öröm és a szeretet,

ami az ünnepre készülődésed pillanatait áthatja:

 • az az öröm, ahogy a családi ünnepekre készül, és ahogy a vendégeit várja egy édesanya vagy egy nagymama.
 • az az szeretet, amikor az édesapa szülinapi kellékekkel beállít a gyerekzsúrra, vagy lufikkal a nagyfia, kislánya ballagására.
 • az az öröm, amivel egy menyasszony készülődik az esküvőjére.
 • az az öröm, amivel a barátnők szervezik a lánybúcsút vagy a babavárót.
 • az öröm, amivel a barátok szervezik a legénybúcsút vagy a tejfakasztó bulit.
 • az a szeretet, amivel ajándékot választotok egymásnak karácsonyra, vagy szülinapra, vagy névnapra.
 • az az öröm, amikor egy baráti társaság összejön egy kerti partyra, vagy egy Hallooween bulira.
 • az a szeretet, amivel a kollegák elbúcsúztatják a nyugdíjba vonuló munkatársukat.

És még folytathatnám a sort… De a lényeg, hogy mi ezt az örömöt imádjuk látni az arcotokon!

Ezért is a 2020-as új mottónk: „Szeretetet szállítunk.”
Forray Nikolett
Forray Niki

Örömteli és szeretetteli partizást kívánok nektek,

Forray Niki
tulajdonos, ügyvezető
és a Balloon World Hungary csapata

 

Ui: Lehet, hogy ezek a sorok most túl szentimentálisra sikerültek, de a COVID19 idején írtam le őket.

Azokban a hetekben mi különösen érezzük azt a szeretetet, ami Benneteket mozgatott. Akár ZOOM-partyban buliztatok, akár szűk családi körben ünnepeltetek, vagy éppen ajándékot küldtetek hiányzó szeretteiteknek, akikkel ebben az időben nem lehettetek együtt.

 

Ui 2.: Ooops. Van még néhány dolog, amit a szereteten kívül szállítunk. Engedd meg, hogy ezeket is megosszam veled:

 • pénzvisszafizetési garancia

  100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha valamelyik termékünk nem tetszik, vagy nem vagy megelégedve a minőséggel, mindössze annyi a teendőd, hogy postafordultával visszaküldöd őket. Mi pedig kérdezés és kérdés nélkül visszafizetjük az árát!

 • gyors szállítás

  Webáruházunkban néhány mozdulattal kosaradba helyezheted a kiválasztott termékeket és akár már másnap kézhez veheted a csomagod. Kérheted GLS-sel házhoz szállítva, vagy PickPack csomagátvételi pontra. A munkanapjainkon délig beérkezett rendeléseket tuti aznap feladjuk :)

 • minden termék raktáron

  Szeretünk biztosra menni és nem szeretjük, ha egy online rendelt termékre heteket, vagy akár csak napokat kell várni :). Ezért megrendelésedet budapesti raktárunkból azonnal szállítjuk! Több mint 8000 cikkszámot tartunk készleten, majd 400 termék kategóriában :)

 • amerikai és európai gyártók

  Csak és kizárólag a világ vezető partitermék gyártóinak kínálatát találod meg nálunk, amerikai és európai gyártókkal állunk kapcsolatban. A bizonytalan minőségű kínai és távol-keleti importot "nem szeretjük". Viszont imádjuk azokat a beszállítókat, akik évről-évre új designokkal jönnek elő és innovatívak.

  Szállítmányaink elsősorban Angliából érkeznek, ahol az USA-beli anyacégek európai lerakatai, központjai vannak, továbbá Németországból, Belgiumból, Olaszországból, Spanyolországból és Hollandiából importálunk.

 • személyes átvétel

  Személyes vásárlásra is van lehetősége a Budapesten, Óbudán, a 3. kerületben lévő kiskereskedelmi üzletünkben. Boltunk közel 200 négyzetméteren vár Téged és mint a 8000+ party termékünkhöz hozzájuthatsz. A boltunk címe: 1037 Budapest, Fehéregyházi út 15. A bolt nyitva tartását eléred ezen a linken.

Ha bármilyen észrevételed, kérésed vagy ötleted van, szívesen vesszük! Kérlek írd meg nekünk: unnepekaruhaza@bwh.hu

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...