Halloween DekorációSzülinapi luficsokorLánybúcsú
Erre a 6+1 dologra figyelj oda, ha halloweeni bulit szervezel Erre a 6+1 dologra figyelj oda, ha halloweeni bulit szervezel

Már csak pár nap, és itt a Halloween. Biztosak vagyunk benne, hogy már nagyon izgulsz, ha netán úgy döntöttél, hogy idén belevágsz egy fergeteges parti megszervezésébe. Pontosan tudjuk, hogy ilyenkor nehéz nem egész nap azon gondolkodni, hogy biztos nem felejtettél-e el valamit, hogy minden a várakozásaidnak megfelelően fog-e zajlani, úgyhogy összeállítottunk egy listát, hogy segítsünk átgondolni még egyszer utoljára a tennivalókat.

Elolvasom >
Profi halloweeni smink otthoni körülmények között? Egyszerűbb, mint gondolnád! Profi halloweeni smink otthoni körülmények között? Egyszerűbb, mint gondolnád!

Sokszor vágyakozva nézzük a profi sminkes videókat, amelyeket a közösségi média oldalak elénk sodornak, és arról álmodozunk, milyen csodás lenne, ha mi magunk is képesek lennénk ilyen látványos dolgokat alkotni az arcunkon – például Halloweenra. Sokszor azonban ezeknek a műalkotásoknak a minősége nem csupán a tehetségen, hanem a megfelelő alapanyagon is múlik.

Elolvasom >
Halloween sebkészítés Halloween sebkészítés

A horrorisztikus sebkészítés titkai

Minden halloween szezonban eljön az a pillanat, amikor megérkeznek hozzánk a beöltözős buliba készülő horror fanatikusok. Ez az egyik kedvenc részünk, mert ilyenkor lehetünk a legnagyobb segítségetekre.

Elolvasom >
5+1 tipp, hogy tökéletes legyen a halloweeni jelmezes buli 5+1 tipp, hogy tökéletes legyen a halloweeni jelmezes buli

Noha Magyarországon néhány évtizeddel ezelőttig a farsang mondhatni monopolhelyzetben volt a jelmezes bulikat illetően, az elmúlt években egyre növekvő népszerűségnek örvendenek a halloweeni jelmezes bulik is – főként a gyerekek és a fiatal felnőttek körében. Ennek az 5+1 egyszerű tippnek a segítségével könnyedén kihozhatjuk belőlük a maximumot.

Elolvasom >
Egy Halloween party, amelyet gyermekeink imádni fognak Egy Halloween party, amelyet gyermekeink imádni fognak

A Halloween, bár elsőre úgy tűnhet, hogy leginkább a fiatal felnőttek körében nő évről évre a népszerűsége, egy izgalmas, új ünnep lehet a legkisebbek számára is. A könyvek, filmek, sorozatok hatására hazánkban is egyre szélesebb körben megismert és megtartott Halloween a gyerekeket is kíváncsisággal tölti el, és szívesen veszik, ha valamilyen formában módjuk van a megünneplésére.

Elolvasom >
Boszorkányos borzongás október végén: innen erednek a halloweeni hagyományok Boszorkányos borzongás október végén: innen erednek a halloweeni hagyományok

Töklámpások, boszorkányok, pókhálók és az évszak misztikus hangulata... Noha a modern korban elsősorban az angolszász országokban van hagyománya a megünneplésnek, a hazánkban is egyre többen döntenek úgy, hogy megtartják a Halloweent családjukkal, barátaikkal.

Elolvasom >
Látványos és egyedi: Éljenek az őszi és téli esküvők! Látványos és egyedi: Éljenek az őszi és téli esküvők!

Gyönyörű és megható esemény, amikor egy pár tagjai úgy döntenek, összekötik az életüket, és ezt a számukra fontos napot a családjuk, barátaik körében töltik. A legtöbben igyekeznek az esküvő napját tavasz második felére vagy nyárra időzíteni, pedig az év másik felén is érdemes lehet elgondolkodni. Bemutatjuk miért.

Elolvasom >
Egy igazán különleges este a házasság előtt Egy igazán különleges este a házasság előtt

Legyen tökéletes ősszel és télen is a lánybúcsú!

Nem lehet könnyű dolga azoknak a pároknak, akik valamilyen okból az őszi vagy téli esküvő mellett döntenek. Mivel ezt az eseményt általában az év másik felére szokás tervezni, a rokonok, barátok bizonyosan lépten-nyomon afelől érdeklődnek, hogy miért pont akkorra tűzték ki a Nagy Nap dátumát, amikorra. Ezzel könnyedén kelthetik az az érzetet, hogy szeretteik nem elégedettek a döntésükkel és ébreszthetnek olyan félelmeket bennük, hogy mégsem lesz olyan tökéletes életük egyik legfontosabb napja, mint amilyenre tervezték. Éppen ezért fontos, hogy a lánybúcsúból is kihozzuk a maximumot.

Elolvasom >
3+1 apró ötlet, amelyek segítségével feldobhatjuk a tanévkezdést 3+1 apró ötlet, amelyek segítségével feldobhatjuk a tanévkezdést

Bár a napsütéses időjárás igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy mi sem változott, a nappalok menthetetlenül rövidülnek, az éjszakák egyre hűvösebbek, a falevelek lassan sárgulásnak indulnak, véget ér a nyaralások, párnapos szabadságok ideje, gyermekeinket pedig várja az óvoda és az iskolapadok.

Elolvasom >
Így lesz tökéletes a születésnapi zsúr Így lesz tökéletes a születésnapi zsúr

Az óvodai, iskolai évnyitók nem csupán a tanév kezdetét hozzák el, hanem egyúttal megnyitják a születésnapi zsúrok és a csoporttársakkal, osztálytársakkal való közös ünneplések szezonját is. Ilyenkor természetesen a szülőkön is nagy a nyomás, hogy a lehető legtöbb ponton megfeleljenek gyermekeik elvárásainak és olyan bulit hozzanak össze, amelyet még sokáig emleget a vendégsereg.

Elolvasom >
123...13

Kérjük, add meg az adataid!