LánybúcsúEsküvőBallagás
Hogyan szerezd be ballagási lufidat sorban állás nélkül, gyorsan? Hogyan szerezd be ballagási lufidat sorban állás nélkül, gyorsan?

Talán Te is megtapasztaltad már, mennyire kellemetlen, ha a ballagásra sietve hosszú perceket kell várnod, mire az ajándéknak szánt lufi elkészül. Az egész napos készülődés, sietős beszerzőkörút minden felszabadult pillanata aranyat ér, és most még 15 perc, mire fizetés után sorra kerülsz a lufisnál?

Mutatjuk, hogyan tudod a leggyorsabban beszerezni a ballagási léggömböket.

Elolvasom >
Óvodai ballagás 1x1 Óvodai ballagás 1x1

Szeptemberben iskolás lesz… De hiszen még csak most született, gondolhatod. És igen, hipp-hopp elillant 6 év. Eljött az idő, hogy elballagjon az óvodából.

Ezen a héten az intézménytől való búcsúzás kicsit újhullámos változatát, az óvodai ballagást járjuk körül.

Elolvasom >
Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik

A Nagy Napot megszervezni a legtöbb esetben igencsak embert próbáló feladatnak bizonyul, amire a menyasszony (hiszen ezt túlnyomó többségében ő vállalja magára) leginkább a folyamat közben jön rá. Pedig egy jó tervvel és némi segítséggel a témában, sokkal egyszerűbben is megszervezhetné az álomesküvőt.

Elolvasom >
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés

Leánybúcsú helyszín ötletek a felejthetetlen szórakozásért

Tiéd lett az a fontos megbízatás, hogy megszervezd a lánybúcsút? Van már néhány ötleted, de azért még kicsit bizonytalan vagy? Cikkünkből kiderítheted, mik a legjobb lánybúcsú helyszínek!
Elolvasom >
Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony

Aki már vett részt lánybúcsún, pontosan tudhatja, hogy a menyasszony személyisége alapjaiban határozza meg az esemény hangulatát: ha túl visszafogott a bevállalósabb feladatokhoz, ugyanolyan kellemetlen szájízt ad az ünneplésnek, mintha egy belevaló feleségjelölt számára túlságosan szolid programokkal készülnek. Éppen ezért nem árt felmérnünk az est főszereplőjének személyiségét, és az ahhoz legjobban passzoló dekorációval, játékokkal felkészülni. Blogcikkünkben hasznos ötleteket adunk bevállalós és visszafogott menyasszonyok számára megrendezett lánybúcsúkhoz egyaránt.

Elolvasom >
Nem jönnek a szavak anyák napján? Fejezd ki ajándékkal a szeretetedet! Nem jönnek a szavak anyák napján? Fejezd ki ajándékkal a szeretetedet!

Hamarosan elérkezik május első vasárnapja, amelyen az édesanyákat, nagymamákat köszöntjük hazánkban. Az anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy elmondjuk az édesanyáknak, milyen hálásak vagyunk a helytállásukért. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy milyen eszközökkel teheted meg ezt, ha nem vagy a szavak embere.

Elolvasom >
9+1 jó tanács, ha ballagásra lufit viszel 9+1 jó tanács, ha ballagásra lufit viszel

Nyakunkon a ballagási időszak, és úgy fest, végre újra a megszokottak szerint zajlik majd. Idén többnyire nem kell limitálni a meghívottak létszámát, sem maszkban toporogni egymástól másfél méteres távolságra. Nagy öröm ez a végzősöknek, hiszen az egész család együtt ünnepelheti a ballagót.

Elolvasom >
9+1 húsvéti locsolóvers kicsiknek és nagyoknak 9+1 húsvéti locsolóvers kicsiknek és nagyoknak

A tavasz sok szempontból az év legszebb időszaka. A kopár és szürke táj lassacskán zölbe, és főként virágrengetegbe borulása kellemes, pozitív energiával tölti fel mindannyiunk szívét és lelkét egyaránt.

Elolvasom >
Húsvéti jelképeink hihetetlen eredete Húsvéti jelképeink hihetetlen eredete

Akár vallásos családból származnak, akár nem, a legtöbb gyerek már óvodás korában megtanulja, hogy húsvétkor Krisztus feltámadását ünnepeljük. De mi köze ennek az eseménynek a hímes tojásokhoz vagy éppen a húsvéti nyuszihoz? Blogcikkünkből kiderül.

Elolvasom >
Ballagási lufiajándék tudatosan Ballagási lufiajándék tudatosan

A ballagás hagyománya évszázados múltra tekint vissza, egyes szokások követését azonban érdemes újragondolni. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan teheted meg ezt tudatosan, a környezetre vigyázva.

Elolvasom >
123...18

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...