Jelmez ötletekJelmez fiúknakJelmez lányoknak
3+1 farsangi smink ötlet, avagy hogyan fess profin arcot a jelmezedhez 3+1 farsangi smink ötlet, avagy hogyan fess profin arcot a jelmezedhez

Farsang idején minden a jelmezek és a beöltözős bulik körül forog. A legtöbben alig várjuk, hogy részt vehessünk egy ilyen eseményen, hiszen a tél méltó búcsúsztatásával végre közelebb kerülünk a tavasz köszöntéséhez. Sokan úgy vannak vele, hogy egy gondosan kiválasztott kosztüm, esetleg kiegészítő felvételével már ki is pipálhatnak a listájukon egy pontot. Ami részben igaz is, de számtalan esetben igenis fontos, és szükségszerű a ruha mellé az arcunkat is díszbe öltöztetni.

Elolvasom >
5+1 nagyszerű témaötlet a farsangi mulatozáshoz 5+1 nagyszerű témaötlet a farsangi mulatozáshoz

A farsang remek alkalom arra, hogy olyan karakterek bőrébe bújjunk, akiknek a helyében mindig is szerettünk volna lenni. Gyakran azonban nehéz választani, hogy melyik számunkra kedves alak jelmezét öltsük magunkra.

Elolvasom >
Farsangi szokások az országhatáron innen és túl Farsangi szokások az országhatáron innen és túl

Nem kell aggódnunk, hogy karácsony és szilveszter után ünnep nélkül maradunk, hiszen a karácsonyi időszak végét jelentő vízkereszttel egyúttal a farsang hetei is megkezdődnek. Blogcikkünkben bemutatjuk az időszakra jellemző szokásokat, hagyományokat.

Elolvasom >
Mert egy ilyen év után mindannyian megérdemlünk egy kis lazítást Mert egy ilyen év után mindannyian megérdemlünk egy kis lazítást

Már csak néhány nap van hátra 2022-ből. Annak fényében, hogy ismét egy nehézségekkel teli évet tudhatunk magunk mögött, megértjük, hogy sokan igazán örülnek neki. De vajon felkészültünk-e az új év méltó fogadására?

Elolvasom >
Szilveszteri szokások nyomában Szilveszteri szokások nyomában

E heti blogcikkünkben bemutatjuk, milyen régre nyúlik vissza az óév búcsúztatásának és az új év köszöntésének hagyománya.

Elolvasom >
Stresszmentes karácsonyi bevásárlás? Nem lehetetlen! Stresszmentes karácsonyi bevásárlás? Nem lehetetlen!

A karácsonyi bevásárlás minden évben számos stresszfaktorral járhat, azonban kis átgondolással és a megfelelő bevásárlási forma megválasztásával egyszerűbbé, esetenként sokkal szórakoztatóbbá tehetjük a saját dolgunkat.

Elolvasom >
Itt a Télapó! Itt a Télapó!

A hagyomány szerint december 6-án látogatja meg a Mikulás a gyerekeket Magyarországon, hogy az ablakba helyezett, gondosan megtisztított cipőiket, csizmáikat megtöltse ajándékokkal.

Emlegessék akár Mikulásként, akár Télapóként, valószínűleg nincs olyan gyerek vagy felnőtt, aki számára ismeretlen lenne a jóságos, ősz szakállú, piros köpenyes vagy kabátos alak, a decemberi ünnepek elmaradhatatlan figurája, akinek nevét számos gyerekdal és vers őrzi.

Elolvasom >
Így hozzuk ki a maximumot a Mikulás-témából Így hozzuk ki a maximumot a Mikulás-témából

Hazánkban a Mikulás december ötödikéről hatodikára virradó éjszaka látogatja meg a gyerekeket, az ablakba kitett, kipucolt csizmájukba ajándékokat rejt. Látszólag egy egyszerű, az év egyetlen estéjén megjelenő hagyomány ez. A nagylelkű szakállas figura alakja köré azonban bőven szervezhetünk egyéb, akár a hagyományostól merőben eltérő eseményeket is.

Elolvasom >
Minden, amit a sebességkorlátozós szülinapról tudnod kell Minden, amit a sebességkorlátozós szülinapról tudnod kell

Minden szülinap kicsit más, mint amilyen az előző volt, hiszen az évek múlásával élettapasztalatunk egyre gyarapszik, szemléletünk pedig sokat formálódik.

Megemlékezni mindegyik évben érdemes, és kell is, azonban a kerek szülinapokat szinte kötelező egy fergeteges bulival megünnepelni. Ezen a héten a kedvenc felnőtt szülinapi dekorációtokról készítettünk egy rövid összefoglalót – avagy minden, amit a sebességkorlátozós születésnapról tudni érdemes.

Elolvasom >
Így lesz tökéletes a születésnapi zsúr Így lesz tökéletes a születésnapi zsúr

A születésnapi zsúrok és a csoporttársakkal, osztálytársakkal való közös ünneplések minden kisgyermek életében a maradandó élmények listáját gazdagítjaIlyenkor természetesen a szülőkön is nagy a nyomás, hogy a lehető legtöbb ponton megfeleljenek gyermekeik elvárásainak, és olyan bulit hozzanak össze, amelyet még sokáig emleget a vendégsereg.

Elolvasom >
123...18

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...