Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek
Mert a lánybúcsú most sem maradhat el Mert a lánybúcsú most sem maradhat el

A jelenlegi helyzetben egy leendő menyasszony kétszeresen is óriási kihívás elé van állítva: az esküvői készülődés szokásos problémái mellett a járványügyi korlátozások okozta nehézségekkel is szembe kell néznie. Ebben a helyzetben különösen megérdemli, hogy egy olyan lánybúcsún ereszthesse ki a gőzt, amelyről mindig is álmodott.

Elolvasom >
Íme egy ajándék, amellyel nem lehet melléfogni: éljen a luficsokor! Íme egy ajándék, amellyel nem lehet melléfogni: éljen a luficsokor!

Gyönyörűek, vidámak, színesek. A lufik már számtalan alkalommal bizonyítottak partikellékként és dekorelemként. Van azonban ezek mellett még egy szuper funkciójuk: luficsokorként tökéletes ajándék válhat belőlük.

Elolvasom >
Mert nemcsak a gyerekeknek jár a szuper szülinapi buli Mert nemcsak a gyerekeknek jár a szuper szülinapi buli

Az elmúlt hetekben olyan témákat mutattunk be blogunkban, amelyek segítségével nagyszerű gyerekzsúrokat szervezhetünk. De mi a helyzet a felnőttekkel? E heti blogcikkünkből a felnőtt születésnapok megszervezéséhez meríthetsz ihletet.

Elolvasom >
Húsvéti jelképeink hihetetlen eredete Húsvéti jelképeink hihetetlen eredete

Akár vallásos családból származnak, akár nem, a legtöbb gyerek már óvodás korában megtanulja, hogy húsvétkor Krisztus feltámadását ünnepeljük. De mi köze ennek az eseménynek a hímes tojásokhoz vagy éppen a húsvéti nyuszihoz? E heti blogcikkünkből kiderül.

Elolvasom >
Bombabiztos témák születésnapi zsúrra III. – Harry Potter buli Bombabiztos témák születésnapi zsúrra III. – Harry Potter buli

Mi tehetne mágikusabbá egy születésnapi zsúrt, mint a világ talán legismertebb varázslói és boszorkányai? E heti blogcikkünkben bemutatjuk, milyen lehetőségeket rejt magában partitémaként Harry Potter mesés világa.

Elolvasom >
Bombabiztos témák születésnapi zsúrra II. – Unikornis party Bombabiztos témák születésnapi zsúrra II. – Unikornis party

Létezhet-e tökéletesebb témaadó egy igazán csajos bulihoz, mint a varázslatos, mindig vidám unikornis? Ezt a gyönyörű képzeletbeli állatot nem lehet nem szeretni. Nem véletlen, hogy születésnapi témákat bemutató blogsorozatunk e heti cikkében övé a főszerep.

Elolvasom >
Bombabiztos témák születésnapi zsúrra I. – Mancs Őrjárat Bombabiztos témák születésnapi zsúrra I. – Mancs Őrjárat

Egy születésnapi zsúr megszervezése a kis ünnepelt számára is hatalmas fejtöréssel jár, hiszen el kell döntenie, hogy kiket hívjon meg, és kik lesznek azok, akik sajnos lemaradnak a listáról. Persze igazi kihívás elé a szülők vannak állítva, akiknek a szervezésről és gyakran a buli hangulatáról is gondoskodniuk kell. A következő hetekben nekik szeretnénk segítséget adni blogcikksorozatunkkal.

Elolvasom >
Egy nagyszerű, személyes ajándék – nemcsak nőnapra Egy nagyszerű, személyes ajándék – nemcsak nőnapra

Azok számára, akik szeretik személyes, a virágnál és a bonbonnál egyedibb ajándékokkal meglepni a hölgyeket, ez az időszak kiemelten sok fejtöréssel jár, hiszen a Valentin-nap után nem egész egy hónappal a nemzetközi nőnap alkalmából is valami nem mindennapi aprósággal kell előállni – nemcsak a kedvesünk, de barátaink, rokonaink számára is. E heti blogcikkünkben ehhez adunk ötletet.

Elolvasom >
A tavasz első ünnepén a hölgyeké a főszerep A tavasz első ünnepén a hölgyeké a főszerep

Február végéhez közeledve egyre több felület emlékeztet bennünket arra, hogy közeleg a március 8-ra eső nemzetközi nőnap. Ezen az ünnepen a férfiak a hölgyeket hagyományosan virággal, apró ajándékokkal lepik meg. De honnan is ered ez az ünnep?

Elolvasom >
A lufi, mint elegáns partykellék A lufi, mint elegáns partykellék

Bár sokak fejében kifejezetten a vicces, játékos bulik kellékeiként élhetnek a léggömbök, a kifejezetten elegáns, luxus partikon is helyük lehet. Blogbejegyzésünkben bemutatjuk, hogy milyen formában.

Ha kimondjuk a szót: lufi, a legtöbben valószínűleg a majálisokon, búcsúkban felbukkanó, a léggömböket óriási csokrokban kínáló árusokra asszociálunk. Nem csoda, ha a tőlük beszerezhető állatokat és mesehősöket mintázó lufikat nehezen képzeljük el egy ízléses és látványos parti dekorelemeiként, de persze nem is csak ebben a formában válthat mutatós dekorelem belőlük.

Elolvasom >
123...16

Kérjük, add meg az adataid!