Szülinapi luficsokorLánybúcsúSzülinapi party kellékek
Egy háttérbe szorult ünnep, amely szép perceket szerezhet Egy háttérbe szorult ünnep, amely szép perceket szerezhet

A névnapok ünneplésének hagyománya ugyan nem a magyar kultúra sajátossága, hanem számos európai országban szokás megünnepelni őket, jelentőségük egyre csökken más ünnepekhez képest. E heti blogcikkünkben bemutatjuk, miért nem érdemes teljesen megfeledkeznünk róluk.

Elolvasom >
Ezért kiemelten fontos az első születésnap megünneplése Ezért kiemelten fontos az első születésnap megünneplése

Az első szerelem, az első iskolai nap, az első csók, az első munkanap... és még sorolhatnánk. Ezek közé a területek közé tartoznak a születésnapok is, amelyek közül az első kiemelt jelentőséggel bír.

Elolvasom >
Boldogságra hangolva – Így teremti meg az esküvői dekoráció a tökéletes atmoszférát Boldogságra hangolva – Így teremti meg az esküvői dekoráció a tökéletes atmoszférát

Gyönyörű fehér ruha, virágok, girlandok, a boldogító igen kimondása és hajnalig tartó mulatozás... A legtöbb nő talán egészen kislány kora óta álmodozik az esküvőjéről. Nem csoda tehát, hogy minden erejével arra törekszik, hogy tökéletes legyen a Nagy Nap. A jó dekoráción pedig sokkal több múlhat, mint azt elsőre gondolnánk.

Elolvasom >
Pótold be a tavasszal elmaradt találkozásokat a nyári születésnapok segítségével! Pótold be a tavasszal elmaradt találkozásokat a nyári születésnapok segítségével!

A születésnapok évről évre remek alkalmat adnak az ünneplésre, a család vagy éppen a baráti társaság összehozására. Ezeknek az eseményeknek idén talán érdemesebb még nagyobb jelentőséget tulajdonítanunk, hiszen a születésnapok az ünnepelt köszöntésén túl remek apropót adnak a karantén ideje alatt elmaradt találkozók pótlására.

Elolvasom >
4+1 ok, hogy miért ne indulj el a strandra gumimatrac nélkül 4+1 ok, hogy miért ne indulj el a strandra gumimatrac nélkül

Legyen szó akár vízpartról, akár kiépített strandról, ma már lehetetlen olyan helyet találni, ahol a fürdőzők nem vonultatják fel gumimatracok és úszógumik egész garmadáját. Mutatjuk, miért ne hagyd otthon Te sem felfújható eszközeidet!

Elolvasom >
A Nagy Nap előtti utolsó elhajlás – Így szervezd meg a tökéletes lánybúcsút A Nagy Nap előtti utolsó elhajlás – Így szervezd meg a tökéletes lánybúcsút

A tökéletes lánybúcsú megrendezése átlagos esetben is nagy kihívásokkal jár, az idei évben pedig talán még a szokásosnál is nehezebbnek bizonyulhat. Mutatjuk, mi kell ahhoz, hogy a nehezítő körülmények ellenére is kihozhassuk a maximumot a menyasszony utolsó nagy estéjéből, mielőtt hivatalosan is bekötnék a fejét.

Elolvasom >
Lepjük meg nagyszüleinket most, hogy végre találkozhatunk velük! Lepjük meg nagyszüleinket most, hogy végre találkozhatunk velük!

Hosszú hónapok után ismét biztonságosnak érezhetjük a nagymamákkal, nagypapákkal, idősebb rokonokkal való találkozást – biztosak vagyunk benne, hogy a nagyszülők nagyon hiányolták az unokákat, így kölcsönös az öröm, hogy végre ismét találkozhatunk. Tegyük különlegessé a viszontlátás pillanatát, és pótoljuk be hatékonyan az elmulasztott időt! Mutatjuk, hogyan.

Elolvasom >
Így készülj fel a szezon első strandolására Így készülj fel a szezon első strandolására

Ugyan a nyár nem a várva várt napsütéssel és kánikulával indult, reménykedünk benne, hogy hamarosan kezdetét veheti a strandszezon. Annál is inkább, hiszen a több hónapos bezártság után végre előttünk áll a lehetőség, hogy kiszakadjunk kicsit az otthonainkból és a hétköznapok mókuskerekéből, és felszabaduljunk, szórakozzunk kicsit. Az Ünnepek Áruháza szeretne néhány tippel és vicces, hasznos kellékkel hozzájárulni ahhoz, hogy Te nyugodtan ellazulhass és átadhasd magad a kikapcsolódásnak.

Elolvasom >
Mert az édesapák is megérdemelnek egy saját ünnepet Mert az édesapák is megérdemelnek egy saját ünnepet

Az talán senki előtt nem ismeretlen tény, hogy az anyák napját május első vasárnapján ünnepeljük. Óvodai, iskolai ünnepségeken emlékezünk meg az édesanyákról, számos vers, dal íródott az ünnepre, szokások, hagyományok övezik. De mi a helyzet az édesapákkal?

Elolvasom >
Egy felejthetetlen kertiparty receptje Egy felejthetetlen kertiparty receptje

Az elmúlt hetekben a kijárási korlátozások enyhítése után sokan egyre bátrabban merészkedtek ki otthonaikból. Szerencsére a kellemes idő lehetőséget ad arra, hogy egyelőre szabadtéren találkozzunk rég nem látott szeretteinkkel, ezzel is csökkentve az esetleges kockázatot. Azok a szerencsések pedig, akiknek van kertjük, akár össze is köthetik a kellemest a hasznossal, és kihasználva a nyári esték enyhe idejét, remek kertipartykat rendezhetnek.

Elolvasom >
123...12

Kérjük, add meg az adataid!