HalloweenSzülinapi party kellékekLánybúcsú
Oszd meg a várakozás örömeit! – Így lesz tökéletes a babaváró buli Oszd meg a várakozás örömeit! – Így lesz tökéletes a babaváró buli

A leendő szülők életében minden mással összehasonlíthatatlan, boldog várakozással telnek azok a hónapok, melyek alatt az új jövevény érkezésére készülnek. Ezt az örömöt akár barátaikkal, hozzátartozóikkal is megoszthatják egy babaváró buli keretein belül.

Elolvasom >
Önfeledt ünneplés a szabadban Önfeledt ünneplés a szabadban

Egyszerűen imádjuk a nyarat. Nemcsak azért, mert a vakáció és az önfeledt szabadság időszaka ez, hanem azért is, mert a nyári időjárás nagyszerű lehetőséget kínál a szabadtéri ünneplésre.

Elolvasom >
Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik

A Nagy Napot megszervezni a legtöbb esetben igencsak embert próbáló feladatnak bizonyul, amire a menyasszony (hiszen ezt túlnyomó többségében ő vállalja magára) leginkább a folyamat közben jön rá. Pedig egy jó tervvel és némi segítséggel a témában, sokkal egyszerűbben is megszervezhetné az álomesküvőt.

Elolvasom >
Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony

Aki már vett részt lánybúcsún, pontosan tudhatja, hogy a menyasszony személyisége alapjaiban határozza meg az esemény hangulatát: ha túl visszafogott a bevállalósabb feladatokhoz, ugyanolyan kellemetlen szájízt ad az ünneplésnek, mintha egy belevaló feleségjelölt számára túlságosan szolid programokkal készülnek. Éppen ezért nem árt felmérnünk az est főszereplőjének személyiségét, és az ahhoz legjobban passzoló dekorációval, játékokkal felkészülni. Blogcikkünkben hasznos ötleteket adunk bevállalós és visszafogott menyasszonyok számára megrendezett lánybúcsúkhoz egyaránt.

Elolvasom >
Így dobd fel a strandon töltött napokat Így dobd fel a strandon töltött napokat

Biztosak vagyunk benne, hogy az elmúlt napok szinte elviselhetetlen melege mindenkiben felébresztette a vágyat egy kis strandolásra. És ugyan egy ideig kellemes a vízben ázás és a semmittevés, pár óra után sokakban megfogalmazódhat a kérdés, hogyan dobd fel valamivel a strandon töltött órákat. Ehhez gyűjtöttünk össze néhány ötletet.

Elolvasom >
Ne dobd el! – Így használd újra az egyszer használatos műanyagot Ne dobd el! – Így használd újra az egyszer használatos műanyagot

Július 1. után nem vásárolhatunk Magyarországon egyszer használatos műanyag termékeket. Az Ünnepek Áruházánál most hatalmas akció keretein belül végkiárusítjuk ezeket a tányérokat, poharakat, evőeszközöket, szívószálakat, lufipálcákat. E heti blogcikkünkben bemutatjuk, miért érdemes ezeket a termékeket most beszerezni, és hogyan használhatod fel őket okosan.

Elolvasom > Rendezz Te is ballagási bulit! Rendezz Te is ballagási bulit!

A ballagás fontos fordulópont egy ember életében. Búcsú egy intézménytől, pedagógusoktól, csoporttársaktól, osztálytársaktól és bizonyos értelemben egy életszakasztól is. Legyen szó akár óvodai, akár általános iskolai ballagásról, a ceremónia mindenképpen egyfajta rituálé, mellyel egy érettebb, felnőttebb korszakba lépnek a ballagók. Egy ilyen eseményt pedig illik méltóképpen megünnepelni.

Elolvasom >
Ballagási lufiajándék tudatosan Ballagási lufiajándék tudatosan

A ballagás hagyománya évszázados múltra tekint vissza, egyes szokások követését érdemes újragondolni. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan teheted meg ezt tudatosan, a környezetre vigyázva.

Elolvasom >
Party kellék bolt a III. kerületben Party kellék bolt a III. kerületben

Csukd be a szemed és képzelj el egy helyet, ahol minden dolgot egyszerre szerezhetsz be a boldogsághoz! Persze a boldogság szó relatív, hiszen minden embernek mást és mást jelent. Mi azonban most megosztjuk Veled, hogy számunkra mit is hordoz magában.

Elolvasom >
A környezetbarát lufi valóban biológiai úton bomlik le? A környezetbarát lufi valóban biológiai úton bomlik le?

WE LOVE BALLOONS – De elég ZÖLD?

Kérlek, most felejts el egy percre mindnet, amit a lufikról tudsz, vagy gondolsz és hadd meséljük el Neked, mi is a valóság.

Elolvasom >
123...17

Kérjük, add meg az adataid!