LánybúcsúEsküvőBallagás
Óvodai ballagás 1x1 Óvodai ballagás 1x1

Szeptemberben iskolás lesz… De hiszen még csak most született, gondolhatod. És igen, hipp-hopp elillant 6 év. Eljött az idő, hogy elballagjon az óvodából.

Ezen a héten az intézménytől való búcsúzás kicsit újhullámos változatát, az óvodai ballagást járjuk körül.

Elolvasom >
Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik

A Nagy Napot megszervezni a legtöbb esetben igencsak embert próbáló feladatnak bizonyul, amire a menyasszony (hiszen ezt túlnyomó többségében ő vállalja magára) leginkább a folyamat közben jön rá. Pedig egy jó tervvel és némi segítséggel a témában, sokkal egyszerűbben is megszervezhetné az álomesküvőt.

Elolvasom >
Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony

Aki már vett részt lánybúcsún, pontosan tudhatja, hogy a menyasszony személyisége alapjaiban határozza meg az esemény hangulatát: ha túl visszafogott a bevállalósabb feladatokhoz, ugyanolyan kellemetlen szájízt ad az ünneplésnek, mintha egy belevaló feleségjelölt számára túlságosan szolid programokkal készülnek. Éppen ezért nem árt felmérnünk az est főszereplőjének személyiségét, és az ahhoz legjobban passzoló dekorációval, játékokkal felkészülni. Blogcikkünkben hasznos ötleteket adunk bevállalós és visszafogott menyasszonyok számára megrendezett lánybúcsúkhoz egyaránt.

Elolvasom >
A legifjabbak is megérdemelnek egy emlékezetes bulit: így ünnepeljük meg az első születésnapot A legifjabbak is megérdemelnek egy emlékezetes bulit: így ünnepeljük meg az első születésnapot

E heti blogcikkünkben az első szülinaposokon lesz a hangsúly. Az ő szüleiknek szeretnénk segíteni, hogy a jeles nap megszervezése, és a tökéletes 1 éves szülinapi dekoráció elkészítése a lehető legzökkenőmentesebben folyhasson.

Elolvasom >
Nem jönnek a szavak anyák napján? Fejezd ki ajándékkal a szeretetedet! Nem jönnek a szavak anyák napján? Fejezd ki ajándékkal a szeretetedet!

Hamarosan elérkezik május első vasárnapja, amelyen az édesanyákat, nagymamákat köszöntjük hazánkban. Az anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy elmondjuk az édesanyáknak, milyen hálásak vagyunk a helytállásukért. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy milyen eszközökkel teheted meg ezt, ha nem vagy a szavak embere.

Elolvasom >
9+1 jó tanács, ha ballagásra lufit viszel 9+1 jó tanács, ha ballagásra lufit viszel

A héten újra indul a ballagási szezon, és szerencsére már alig emlékszünk arra az időszakra, amikor limitálni kellett a meghívottak létszámát, sem arra, hogy volt idő, amikor maszkban kellett toporogni egymástól másfél méteres távolságra. Nagy öröm ez a végzősöknek, hiszen az egész család együtt ünnepelheti a ballagót.

Elolvasom >
Hogyan szerezd be ballagási lufidat sorban állás nélkül, gyorsan? Hogyan szerezd be ballagási lufidat sorban állás nélkül, gyorsan?

Talán Te is megtapasztaltad már, mennyire kellemetlen, ha a ballagásra sietve hosszú perceket kell várnod, mire az ajándéknak szánt lufi elkészül. Az egész napos készülődés, sietős beszerzőkörút minden felszabadult pillanata aranyat ér, és most még 15 perc, mire fizetés után sorra kerülsz a lufisnál?

Mutatjuk, hogyan tudod a leggyorsabban beszerezni a ballagási léggömböket.

Elolvasom >
A környezetbarát lufi valóban biológiai úton bomlik le? A környezetbarát lufi valóban biológiai úton bomlik le?

WE LOVE BALLOONS – De elég ZÖLD?

Kérlek, most felejts el egy percre mindnet, amit a lufikról tudsz, vagy gondolsz és hadd meséljük el Neked, mi is a valóság.

Elolvasom >
Ballagási lufiajándék tudatosan Ballagási lufiajándék tudatosan

A ballagás hagyománya évszázados múltra tekint vissza, egyes szokások követését azonban érdemes újragondolni. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan teheted meg ezt tudatosan, a környezetre vigyázva.

Elolvasom >
A léggömbszobrászat művészete A léggömbszobrászat művészete

2019 óta április 15-e a művészet világnapja. Ezen a napon a cél a művészet fejlesztése, terjesztése és élvezete. Mivel a művészet a kreativitásból táplálkozik, megnyilvánulása igen sokszínű lehet. Azonban legtöbbször mégis a festészet, szobrászat, esteleg a zene jut eszünkbe róla.

Lufis cégként, mi egy másik művészeti ág népszerűsítésével szeretnénk megünnepelni ezt az igen fontos napot. Méghozzá azzal, hogy elhozzuk Nektek Olaszország híres lufis versenyének idei alkotásait.

BACI 2023
BACI 2023
Elolvasom >
123...19

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...