Mikulás jelmezekKarácsonyi DekorációKarácsonyi Ajándék
3+1 apró ötlet, amelyek segítségével feldobhatjuk a tanévkezdést 3+1 apró ötlet, amelyek segítségével feldobhatjuk a tanévkezdést

Bár a napsütéses időjárás igyekszik azt a látszatot kelteni, hogy mi sem változott, a nappalok menthetetlenül rövidülnek, az éjszakák egyre hűvösebbek, a falevelek lassan sárgulásnak indulnak, véget ér a nyaralások, párnapos szabadságok ideje, gyermekeinket pedig várja az óvoda és az iskolapadok.

Elolvasom >
Minden, amit a sebességkorlátozós szülinapról tudnod kell Minden, amit a sebességkorlátozós szülinapról tudnod kell

Minden szülinap kicsit más, mint amilyen az előző volt, hiszen az évek múlásával élettapasztalatunk egyre gyarapszik, szemléletünk pedig sokat formálódik.

Megemlékezni mindegyik évben érdemes, és kell is, azonban a kerek szülinapokat szinte kötelező egy fergeteges bulival megünnepelni. Ezen a héten a kedvenc felnőtt szülinapi dekorációtokról készítettünk egy rövid összefoglalót – avagy minden, amit a sebességkorlátozós születésnapról tudni érdemes.

Elolvasom >
A legifjabbak is megérdemelnek egy emlékezetes bulit: így ünnepeljük meg az első születésnapot A legifjabbak is megérdemelnek egy emlékezetes bulit: így ünnepeljük meg az első születésnapot

E heti blogcikkünkben az első szülinaposokon lesz a hangsúly. Az ő szüleiknek szeretnénk segíteni, hogy a jeles nap megszervezése, és a tökéletes 1 éves szülinapi dekoráció elkészítése a lehető legzökkenőmentesebben folyhasson.

Elolvasom >
4+1 tipp egy emlékezetes Gender Reveal buli megszervezéséhez 4+1 tipp egy emlékezetes Gender Reveal buli megszervezéséhez

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a baba neme felfedő, úgynevezett Gender Reveal bulik. Ezen az eseményen egy óriási parti keretein belül derül ki a leendő szülők számára, hogy kisfiú vagy kislány érkezik-e a családba.

Ezt az izgalmas pillanatot a legtöbben családtagjaikkal és barátaikkal együtt szeretnék átélni, így a közös ünnepség fő attrakciója az, amikor valamilyen módon végre kiderül a baba neme.

Elolvasom >
Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik Szervezd úgy az esküvődet, mint a profik

A Nagy Napot megszervezni a legtöbb esetben igencsak embert próbáló feladatnak bizonyul, amire a menyasszony (hiszen ezt túlnyomó többségében ő vállalja magára) leginkább a folyamat közben jön rá. Pedig egy jó tervvel és némi segítséggel a témában, sokkal egyszerűbben is megszervezhetné az álomesküvőt.

Elolvasom >
Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony Egy lánybúcsú, melyet garantáltan imád majd a menyasszony

Aki már vett részt lánybúcsún, pontosan tudhatja, hogy a menyasszony személyisége alapjaiban határozza meg az esemény hangulatát: ha túl visszafogott a bevállalósabb feladatokhoz, ugyanolyan kellemetlen szájízt ad az ünneplésnek, mintha egy belevaló feleségjelölt számára túlságosan szolid programokkal készülnek.

Elolvasom >
Szervezz kertipartit úgy, mint egy igazi profi! Szervezz kertipartit úgy, mint egy igazi profi!

Ismét beköszöntött a kellemes, meleg idő, ami azért is nagyszerű hír, mert így végre szabadtéren is együtt bulizhatunk szeretteinkkel. Például egy szuper kertiparti keretei között.

Elolvasom >
Így készülj fel a szezon első strandolására Így készülj fel a szezon első strandolására

Ismét kezdetét vette a strandszezon!!! 

Elolvasom >
9+1 jó tanács, ha ballagásra lufit viszel 9+1 jó tanács, ha ballagásra lufit viszel

A héten újra indul a ballagási szezon, és szerencsére már alig emlékszünk arra az időszakra, amikor limitálni kellett a meghívottak létszámát, sem arra, hogy volt idő, amikor maszkban kellett toporogni egymástól másfél méteres távolságra. Nagy öröm ez a végzősöknek, hiszen az egész család együtt ünnepelheti a ballagót.

Elolvasom >
Mert az édesapák is megérdemelnek egy saját ünnepet Mert az édesapák is megérdemelnek egy saját ünnepet

Az talán senki előtt nem ismeretlen tény, hogy az anyák napját május első vasárnapján ünnepeljük. Óvodai, iskolai ünnepségeken emlékezünk meg az édesanyákról, számos vers, dal íródott az ünnepre, szokások, hagyományok övezik. De mi a helyzet az édesapákkal?

Elolvasom >

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...