Mikulás jelmezekKarácsonyi DekorációKarácsonyi Ajándék
Óvodai ballagás 1x1 Óvodai ballagás 1x1

Szeptemberben iskolás lesz… De hiszen még csak most született, gondolhatod. És igen, hipp-hopp elillant 6 év. Eljött az idő, hogy elballagjon az óvodából.

Ezen a héten az intézménytől való búcsúzás kicsit újhullámos változatát, az óvodai ballagást járjuk körül.

Elolvasom >
Nem jönnek a szavak anyák napján? Fejezd ki ajándékkal a szeretetedet! Nem jönnek a szavak anyák napján? Fejezd ki ajándékkal a szeretetedet!

Hamarosan elérkezik május első vasárnapja, amelyen az édesanyákat, nagymamákat köszöntjük hazánkban. Az anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy elmondjuk az édesanyáknak, milyen hálásak vagyunk a helytállásukért. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy milyen eszközökkel teheted meg ezt, ha nem vagy a szavak embere.

Elolvasom >
Hogyan szerezd be ballagási lufidat sorban állás nélkül, gyorsan? Hogyan szerezd be ballagási lufidat sorban állás nélkül, gyorsan?

Talán Te is megtapasztaltad már, mennyire kellemetlen, ha a ballagásra sietve hosszú perceket kell várnod, mire az ajándéknak szánt lufi elkészül. Az egész napos készülődés, sietős beszerzőkörút minden felszabadult pillanata aranyat ér, és most még 15 perc, mire fizetés után sorra kerülsz a lufisnál?

Mutatjuk, hogyan tudod a leggyorsabban beszerezni a ballagási léggömböket.

Elolvasom >
A környezetbarát lufi valóban biológiai úton bomlik le? A környezetbarát lufi valóban biológiai úton bomlik le?

WE LOVE BALLOONS – De elég ZÖLD?

Kérlek, most felejts el egy percre mindnet, amit a lufikról tudsz, vagy gondolsz és hadd meséljük el Neked, mi is a valóság.

Elolvasom >
Ballagási lufiajándék tudatosan Ballagási lufiajándék tudatosan

A ballagás hagyománya évszázados múltra tekint vissza, egyes szokások követését azonban érdemes újragondolni. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan teheted meg ezt tudatosan, a környezetre vigyázva.

Elolvasom >
A léggömbszobrászat művészete A léggömbszobrászat művészete

2019 óta április 15-e a művészet világnapja. Ezen a napon a cél a művészet fejlesztése, terjesztése és élvezete. Mivel a művészet a kreativitásból táplálkozik, megnyilvánulása igen sokszínű lehet. Azonban legtöbbször mégis a festészet, szobrászat, esteleg a zene jut eszünkbe róla.

Lufis cégként, mi egy másik művészeti ág népszerűsítésével szeretnénk megünnepelni ezt az igen fontos napot. Méghozzá azzal, hogy elhozzuk Nektek Olaszország híres lufis versenyének idei alkotásait.

BACI 2023
BACI 2023
Elolvasom >
9+1 húsvéti locsolóvers kicsiknek és nagyoknak 9+1 húsvéti locsolóvers kicsiknek és nagyoknak

A tavasz sok szempontból az év legszebb időszaka. A kopár és szürke táj lassacskán zölbe, és főként virágrengetegbe borulása kellemes, pozitív energiával tölti fel mindannyiunk szívét és lelkét egyaránt.

Elolvasom >
Húsvéti jelképeink hihetetlen eredete Húsvéti jelképeink hihetetlen eredete

Akár vallásos családból származnak, akár nem, a legtöbb gyerek már óvodás korában megtanulja, hogy húsvétkor Krisztus feltámadását ünnepeljük. De mi köze ennek az eseménynek a hímes tojásokhoz vagy éppen a húsvéti nyuszihoz? Blogcikkünkből kiderül.

Elolvasom >
Mi az a mágikus trutyi, amivel 25-szörösére növelheted a héliumos lufid lebegési idejét? Mi az a mágikus trutyi, amivel 25-szörösére növelheted a héliumos lufid lebegési idejét?

Sokan kérdeztétek tőlünk, hogy mi az a zselészerű anyag, amit belerakunk a gumi lufikba, mielőtt héliummal fújjuk őket? Most azt fogjuk megmutatni, hogy mi az, és hogy mire használjuk.

Elolvasom >
Így válassz tudatosan lufit az ünnepeltnek Így válassz tudatosan lufit az ünnepeltnek

Amikor belecsöppentem a lufik világába, (több mint 10 éve) nagyjából annyi fogalmam volt róluk, mint az átlagember többségének. Van 1-2 féle, szép színesek, létezik a fényesebb meg a hagyományos, és ha héliummal fújjuk, akkor lebeg. Aztán jött a durva sokk! A termékek megismerése igen komoly kihívást jelentett, még egy magam fajta önmagát szívesen képző maximalista számára is.

Elolvasom >

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...