NyárLánybúcsúNyerj!

Napsütés, pihenés, vízpart. Ez az első 3 szó, ami a nyárról eszünkbe jut. Legalábbis nálunk az Ünnepek Áruházánál elképzelhetetlen egy forró, ragyogó délután egy kis pancsolás nélkül. Éppen ezért egy olyan kiegészítőt hoztunk el Nektek, ami nélkül tényleg nincs vízparti vakáció.

Balinéz Szarong, a legkülönlegesebb strandkendő
Balinéz Szarong, a legkülönlegesebb strandkendő

Mi is az a szarong?

A szarong tulajdonképpen egy csodaszép mintákkal ellátott, hatalmas méretű nyári strandkendő, mely vékony, de gazdagon díszített anyagával szuper takarást biztosít, de még sincs tőle melegünk. A nyári fuvallat ízlésesen fellibbenti, hiszen pihekönnyű textilből készült, mégis ott takar, ahol azt mi pontosan szeretnénk. Nem lesz tőle melegünk, mégis abszolút komfortérzetet biztosít.

A fürdőruha utáni legfontosabb ruhadarab

És ami még jobb, a megfelelő darab kiválasztásával abszolút harmóniába kerül vele az outfitünk. Közel 40 féle szín és minta változatból választhatod ki azt a darabot, esetleg darabokat, ami a legjobban harmonizál fürdőruhád és strandpapucsod színeivel.

Miért praktikus viselet?

Nagy hasznunkra lehet leégés ellen, illetve ha nem szeretnénk, vagy nem lehet fürdőruhába betérni a vízparti büfébe, étterembe, vagy akkor is, ha csak fel szeretnénk dobni a megjelenésünket. Sőt, az esetlegesen rajtunk ragadt némi súlyfelesleg elkendőzésére is szuperül alkalmazható.

Férfiak is hordhatják?

Abszolút! Balin például teljesen hétköznapi látvány, ha egy férfi a derekára kötött szarongban sétálgat a vízparton. És egy tengerparti, vagy tóparti étteremben is szívesebben látják azokat, akik nem csak egy fürdőnadrágban ülnek le elfogyasztani az ebédjüket, hanem magukra húznak egy könnyű felsőt, alulra pedig egy strandkendőt kötnek.

Nálunk 2 féle minőséget is találsz

Bár mindkettő légies, könnyű anyagból készült, nem ugyanazzal a technikával. Az egyik változatot gépi sarongnak nevezik. Két szélén rojtokkal, egyszerűbb mintákkal, kevesebb színnel készültek.

másik kézi szövésű, kicsit nagyobb, rojt nélküliMintája sokkal kidolgozottabb, részletgazdagabb, több féle színt használtak az elkészítése során. Az anyaga valamivel vastagabb, jobb alsó sarkában Bali felirat díszeleg. Ez a változat valamivel drágább.

Mosás és vasalás szempontjából mindkettővel gyengéden kell bánni. Alacsony hőfokon, kézzel mosva, nem túl meleg fokozaton vasalva nem lesz vele probléma.

Hogyan viseld a szarongot?

A balinéz standkendő több, mint egy ruhadarab, vagyis tulajdonképpen 1 darab ruha, de számtalan módón hordhatjuk. Hála az internetnek és a lelkes, vállalkozó szellemű hölgyeknek több tucat videót található a youtube-on az indonéz szarong divatos, vagy éppen szexi megkötéséről.

Így kösd meg strandkendőnek
Így kösd meg strandkendőnek

Felkutattuk Neked a 10 legegyszerűbb, és a 12 legszexibb megkötési videót, fogadd sok szeretettel!


Akármelyik változat mellet is döntesz
, biztosak vagyunk benne, hogy az egyik kedvenc ruhadarabod lesz a forró nyári napokon.

Extra tipp: A balinéz sarong nem csak nyáron viselhető, ősszel és tavasszal nagyszerűen feldobhatjuk vele a nyakunk környékét, és még fázni sem fogunk. :)

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...