LánybúcsúEsküvőBallagás

Üdv ebben a "kakukktojás" menüben, itt az Ünnepek Áruházában! Hogy hogy kerülnek könyvek a parti kellékek közé? Nos, az oka az, hogy az Ünnepek Áruháza alapítójának, Forray Nikinek van egy szívügye - a parti kellékek és léggömbök forgalmazásán túl.

És ez nem más, mint az az álom, hogy egy munkahely is lehet boldog! Egy cégvezető is vezethet szeretet-alapon. És egy munkatárs is érezheti magát szabadnak a munkájában. Lehet egy munkahelyen is olyan a légkör - nemcsak egy jó buliban :) -, ahol az emberek jól érzik magukat, ahova örömmel járnak be dolgozni.

Niki mentora, Tony Hsieh, a varázslatos cégkultúrájáról és legendás ügyfélszolgálatáról elhíresült Zappos amerikai webáruház CEO-ja volt. A könyvkiadás sorát Tony könyvével kezdtük, majd Jenn könyvével folytattuk, aki Tony üzlettársa és lélektársa volt, és aki az amerikai Delivering Happiness szervezet alapítója, vezérigazgatója.

A menü folyamatosan bővül, és minden könyvünk azzal a küldetésünkkel kapcsolatos, hogy a témában legkiemelkedőbb könyveket hozzuk el Nektek magyarul, hogy hazánkban is egyre több boldogság- és szabadságalapú vállalati kultúra születhessen.

7 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...