Szülinapi zsúrSzülinapi luficsokorSzülinapi party felnőtteknek

Valentin-nap a szerelmesek ünnepe. Természetesen ilyenkor ti magatok vagytok a legnagyobb ajándék egymásnak. Ezt azonban néha nehéz szavakkal kifejezni szívünk választottja felé. Ilyenkor egy apró meglepetés könnyebben beszélhet helyettünk.

Valentin-napi lufikcsokor
4+1 érv egy tökéletes Valentin-napi ajándék mellett

Vannak klasszikus, bevett ajándékok, amelyekkel a szerelmesek ünnepén a leggyakrabban kedveskednek egymásnak a párok tagjai. Ilyenek például a virág vagy a desszert. Azonban ha idén valami új, különleges meglepetéssel készülnél, van egy bombabiztos tippünk, amellyel garantáltan nem foghatsz mellé: egy gyönyörű, romantikus luficsokor. A következőkben 4+1 érvvel mutatjuk be, hogy miért gondoljuk így.

1. Látványos, szeretettel teli gesztus

Az ajándék akkor az igazi, ha szívből jön. És ugyan a megszokott Valentin-napi ajándékok adása mögött is bizonyosan a szeretet kifejezésének szándéka húzódik meg, egy nem mindennapi, vidám meglepetés tetézheti az élményt. Egy luficsokor egyszerre látványos, ám mégsem akkora ajándék, hogy azzal alkalmasint zavarba hozzuk kedvesünket. Egy szeretetteljes gesztus kifejezője, amelyet párunk garantáltan értékel majd.

2. Hosszan tartó boldogságot és vidámságot csempész a hétköznapokba

Egy csokor virág néhány napon belül kókadozni kezd, egy doboz bonbon bontatlanul bekerül egy szekrénybe, vagy pár nap alatt elfogy. Egy luficsokor fólia léggömbjei akár egy hónapon át is kibírják, és nem eresztenek le egyhamar. A megajándékozott hetekig gyönyörködhet a látványos meglepetésben, a léggömbök jelenléte pedig színt vihet kedvesünk otthonába.

3. Személyre szabható

Amellett, hogy kínálatunkból kiválasztható a kedvesünk ízléséhez leginkább passzoló léggömb összeállítás – legyen az akár egy romatikus, vörös szívekből összefűzött csokor, akár egyéb, kedves szimbólumok, figurák, filmek-sorozatok karakterei –, a csokor mellé egy kedves, személyes üzenet is kerülhet, amelyet kinyomtatva a csomagba teszünk, hogy kedvesed azzal együtt veheti át az ajándékot.

4. Akár futárral is küldhető

A távolság nem lehet gátja az érzelmek kifejezésének – különösen a szerelmesek ünnepén nem. Luficsokrainkat futár segítségével az ország bármely pontjára kézbesíteni tudjuk, akár már a rendelés leadásának másnapján is. Sőt, személyre szabott üzenettel csomagolva, így párod a hosszú távollét után végre kaphat belőled és az iránta érzett szeretetedből, szerelmedből egy csokorra valót.

+1 Nem lehet melléfogni vele

Az ajándékozással kapcsolatban az évek során megtanultuk, hogy a léggömb igazi aduász az ilyen helyzetekben. A lufik színt, életet és vidámságot visznek a hétköznapokba. Legyen szó akár egy önálló, héliummal töltött léggömbről, vagy egy teljes luficsokorról, netán egy csomag színes lufiról, amely hozzájárulhat akár egy meglepetésből feldíszített helyiség egyszerre romantikus és kellemesen játékos aurájához. A lufik nem csupán ajándékok, hanem dekorációként a hangulat megalapozói is. A rengeteg minta, szín és forma között pedig egészen biztosan megtalálhatjuk azt, amelyik szívünk választottjához a leginkább passzol.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...