LánybúcsúEsküvőBallagás

Hamarosan elérkezik május első vasárnapja, amelyen az édesanyákat, nagymamákat köszöntjük hazánkban. Az anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy elmondjuk az édesanyáknak, milyen hálásak vagyunk a helytállásukért. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy milyen eszközökkel teheted meg ezt, ha nem vagy a szavak embere.

Anyáknapi meglepetés
Anyák napi meglepetés

Éreztesd anyukáddal, hogy ő a hétköznapjaid hőse!

Azok, akik a tökéletes anyák napi ajándékot keresik, minden bizonnyal feltették már maguknak valamilyen formában a kérdést: mire vágyhat egy anya? A legtöbben talán arra juthattak, hogy arra, hogy a családja egészséges és boldog legyen. Ennek a napnak azonban pont, hogy róla kell szólnia. Ajándékozd meg hát azzal, amiből a legkevesebb jut neki: nyugalommal és énidővel.

Díszítsd fel az asztalt, vagy akár az egész szobát a tiszteletére, lepd meg egy finom süteménnyel – és ügyelj, hogy véletlenül se maradjon rá a mosogatnivaló! Lehet persze, hogy már nem éltek egy lakásban – ezzel a kedves figyelmességgel mégis kifejezheted, számodra ő a legeslegnagyszerűbb anya a világon, az igazi Csodamami. Emlékeztesd rá, hogy neki is jár – neki jár csak igazán! – egy gyertyafényes forró fürdő, egy pohár bor, egy kis olvasás.

Nagymamák számára készült kivitelben is találhatsz ajándékot az Ünnepek Áruháza webshopjában.

Csempéssz vidámságot anyukád hétköznapjaiba léggömbökkel!

Mit is adhatnánk egy anyának, aki váltig állítja, hogy mindene megvan, amire csak vágyik? Mi az, ami az ekkor megszokott virágnál, édességnél egyedibb meglepetés lehet?

Az évek során megtanultuk, hogy ha ezek a kérdések felmerülnek, a legtökéletesebb válasz nem más, mint a lufi vagy éppen egy szép színes luficsokor. Remek választás, hiszen belefér a jelképes ajándék kategóriába, ám mégis látványos, dekoratív és tartósabb, mint egy virágcsokor, hiszen a fólia léggömbjeiben akár egy hónapon keresztül is gyönyörködhetünk. Élénk színeivel a vidámság és a jókedv nagykövete, egy szeretetteljes gesztus kifejezője lehet. Nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk a legtökéletesebb színt és formát, amellyel a legboldogabbá tehetjük az édesanyákat és a nagymamákat.

A lufik és luficsokrok abban az esetben is nagyszerű választások, ha nem találkozhatunk személyesen az édesanyákkal, nagymamákkal. Lufijainkat ugyanis futár segítségével az ország bármely pontjára kézbesíteni tudjuk, akár már a rendelés leadásának másnapján is. A csokor mellé ráadásul egy kedves, személyes üzenet is mellékelhető, amellyel igazán egyedivé varázsolható a kedves meglepetés.

Lepd meg apróságokkal, amelyek minden szónál többet mondanak!

A hasznos vagy éppen vicces ajándékok híve vagy? Ha anyukád számára egy közös nevetés a legnagyobb ajándék, egy szellemes aprósággal egészen biztosan nem foghatsz mellé. Főleg ha ez az apróság még hasznos is.

Mókás ajándékaink, kütyüink között garantáltan megtalálod azt, amely a legjobban passzol anyukád érdeklődési köreihez, személyiségéhez, és amelynek egészen biztosan jó hasznát veszi majd. Legyen szó akár vicces bögrékről vagy nem mindennapi poharakról, esetleg egyéb praktikus ajándékokról, az Ünnepek Áruháza kínálatában nem csalódhatsz.

Akármelyik megoldásra esik is a választásod, tudd, hogy anyukádnak, nagymamádnak már az is hatalmas örömet fog okozni, hogy gondoltál rá, és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nagy becsben fogja tartani a tőled kapott ajándékot.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...