Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Hamarosan elérkezik május első vasárnapja, amelyen az édesanyákat, nagymamákat köszöntjük hazánkban. Az anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy elmondjuk az édesanyáknak, milyen hálásak vagyunk a helytállásukért – különösen a jelenlegi helyzetben. Blogcikkünkben bemutatjuk, hogy milyen eszközökkel teheted meg ezt, ha nem vagy a szavak embere.

Anyáknapi meglepetés
Anyák napi meglepetés

Éreztesd anyukáddal, hogy ő a hétköznapjaid hőse!

Azok, akik a tökéletes anyák napi ajándékot keresik, minden bizonnyal feltették már maguknak valamilyen formában a kérdést: mire vágyhat egy anya? A legtöbben talán arra juthattak, hogy arra, hogy a családja egészséges és boldog legyen. Ennek a napnak azonban pont, hogy róla kell szólnia. Ajándékozd meg hát azzal, amiből a legkevesebb jut neki: nyugalommal és énidővel.

Abban, hogy ezt megadhasd neki, segítségedre lehetnek anyák napi csomagjaink, melyekben mindent megtalálsz, amire csak egy igazán különleges ünnepléskor szükséged lehet. Ezeknek az összeállításoknak a segítségével akkor is kifejezheted, hogy észrevetted, mennyi mindent megtesz értetek, és milyen hálás vagy ezért, ha nem vagy a szavak embere.

Válaszd ki azt a csomagot, amely segítségével a legjobban ki tudod fejezni, mennyit is jelent Neked ő és a fáradságos munka, amellyel a család minden tagjának életét egyengeti. A megrendelt csomagot akár ki is egészítheted saját ízlésed és igényeid szerint, hogy a lehető legszebbé varázsold vele a napot, ami most csak róla szól! Díszítsd fel az asztalt, vagy akár az egész szobát a tiszteletére, lepd meg egy finom süteménnyel – és ügyelj, hogy véletlenül se maradjon rá a mosogatnivaló! Lehet persze, hogy már nem éltek egy lakásban – ezzel a kedves figyelmességgel mégis kifejezheted, számodra ő a legeslegnagyszerűbb anya a világon, az igazi Csodamami. Emlékeztesd rá, hogy neki is jár – neki jár csak igazán! – egy gyertyafényes forró fürdő, egy pohár bor, egy kis olvasás.

Különleges anyák napi csomagjainkat nagymamák számára készült kivitelben is megtalálod az Ünnepek Áruháza webshopjában.

Csempéssz vidámságot anyukád hétköznapjaiba léggömbökkel!

Mit is adhatnánk egy anyának, aki váltig állítja, hogy mindene megvan, amire csak vágyik? Mi az, ami az ekkor megszokott virágnál, édességnél egyedibb meglepetés lehet?


Az évek során megtanultuk, hogy ha ezek a kérdések felmerülnek, a legtökéletesebb válasz nem más, mint a lufi vagy éppen egy szép színes luficsokor. Remek választás, hiszen belefér a jelképes ajándék kategóriába, ám mégis látványos, dekoratív és tartósabb, mint egy virágcsokor, hiszen a fólia léggömbjeiben akár egy hónapon keresztül is gyönyörködhetünk. Élénk színeivel a vidámság és a jókedv nagykövete, egy szeretetteljes gesztus kifejezője lehet. Nekünk csupán annyi a dolgunk, hogy megtaláljuk a legtökéletesebb színt és formát, amellyel a legboldogabbá tehetjük az édesanyákat és a nagymamákat.


A lufik és luficsokrok abban az esetben is nagyszerű választások, ha a jelenlegi helyzetben nem találkozhatunk személyesen az édesanyákkal, nagymamákkal. Lufijainkat ugyanis futár segítségével az ország bármely pontjára kézbesíteni tudjuk, akár már a rendelés leadásának másnapján is. A csokor mellé ráadásul egy kedves, személyes üzenet is mellékelhető, amellyel igazán egyedivé varázsolható a kedves meglepetés.

Open When ajándék anyukáknak
Open When ajándék anyukáknak

Add neki magadat kedves üzenetek formájában akár egy egész éven keresztül! 

Megértjük, ha azt kívánod, hogy bárcsak mindig édesanyád mellett lehetnél, és támogathatnád őt a nehéz helyzetekben, erre azonban sokszor nincs lehetőség. Létezik azonban egy remek megoldás, amely segítségével akkor is támogathatjuk édesanyánkat és osztozhatunk vele a legszebb vagy éppen legnehezebb pillanatok érzelmein – akkor is, ha fizikailag éppen nem tudunk mellette lenni.

Az Open When csomag amellett, hogy hónapokon át tartó élményt nyújtanak, abban is segítenek, hogy egy kis darab a szívünkből a szeretteink mellett legyen, amikor a legnagyobb szükségük van ránk.

A csomag 15+1 borítékot tartalmaz, amelyeket édesanyánk csak olyan speciális élethelyzetekben nyithat ki, amelyekben egészen biztosan szívesen tudna maga mellett bennünket. A borítékokban kedves üzenetek, apró ajándékok bújnak meg, amelyek segítenek nekünk abban, hogy – legalább lélekben – akkor is ott legyünk szeretteink mellett, amikor ezt a körülmények esetleg nem teszik lehetővé.

Legyen szó általános hiányérzetről, egy rosszkedvű, vagy éppen stresszes napról, az Open Whennek köszönhetően anyukád érezni fogja, hogy mellette állsz és támogatod őt, de segítségedre vannak a születésnapi vagy az újév köszöntésben is.

Lepd meg apróságokkal, amelyek minden szónál többet mondanak!

A hasznos vagy éppen vicces ajándékok híve vagy? Ha anyukád számára egy közös nevetés a legnagyobb ajándék, egy szellemes aprósággal egészen biztosan nem foghatsz mellé. Főleg ha ez az apróság még hasznos is.

Mókás ajándékaink, kütyüink között garantáltan megtalálod azt, amely a legjobban passzol anyukád érdeklődési köreihez, személyiségéhez, és amelynek egészen biztosan jó hasznát veszi majd. Legyen szó akár vicces bögrékről vagy nem mindennapi poharakról, konyhai vagy fürdőszobai kellékekről, esetleg egyéb praktikus ajándékokról, az Ünnepek Áruháza kínálatában nem csalódhatsz.


Akármelyik megoldásra esik is a választásod, tudd, hogy anyukádnak, nagymamádnak már az is hatalmas örömet fog okozni, hogy gondoltál rá, és egészen biztosak vagyunk benne, hogy nagy becsben fogja tartani a tőled kapott ajándékot.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!