NyárLánybúcsúNyerj!

Ha pár mondattal kellene jellemezni a nagymamákat, akkor nekünk ezek a gondolatok jutnának eszünkbe: Finomakat főznek, még jobbakat sütnek, szívesen elkényeztetnek, örömmel játszanak, imádják az unokáikat.

Nagyszülői státuszba érve, ezek az elvek és a tapasztalatok az évek számának növekedésével lazulnak, átalakulnak. A nagymamik újra átélik azt, amikor még ők voltak szülők, de tanulva a hibáikból, sokkal lazábban, felhőtlenebbül élik meg a mindennapokat az unokákkal. Persze ezt a csemeték is nagyon élvezik. Jó esetben sokat vannak a nagyinál, főként a szünetekben.

Az unokáknak természetesen egyértelmű, hogy ki is a legjobb nagymama. Na de vajon szintén ugyan ilyen evidens, hogy mik a legjobb ajándékötletek nagymamának?

Persze szívesen kutakodunk nagymama vers után, vagy keressük meg a legjobb nagymama idézetek között a mi nagymaminkra leginkább jellemzőt, de anyák napjára, vagy a nagyi szülinapjára nem árt valami különlegességgel is előrukkolni.

Mi, az Ünnepek Áruházánál ezért alakítottunk ki egy ajándék nagymamáknak részt. Itt összegyűjtöttünk pár hasznos ötletet, meglepetést.

Ajándék ötlet nagymamáknak

  1. Vállszalag: A legjobb nagymama felirattal
  2. Kitűző: Melyből választhatsz szalagos, vagy szalag nélküli verziót is.
  3. Ajándéktábla: Amelyen megható gondolatokat olvashat a nagyi.
  4. Bögre: Amiről azt gondolhatnánk, hogy eléggé elcsépelt ajándék nagymamáknak, pedig ezt aztán biztosan nap, mint nap használni fogja.
  5. Boros üveg címke: Természetesen legjobb nagymama felirattal.
  6. Asztali lufidísz: Tuti befutó ajándék nagymamáknak, hiszen ki ne akarna az ebédlő asztalára egy ilyen szépséget?!
  7. Két féle ajándékcsomag: A fent felsoroltakból 3 vagy 5 db terméket tartalmazó szett.
5 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...