Szerelmes lufiSzülinapi luficsokorSzülinapi party kellékek

Az elmúlt hetekben olyan témákat mutattunk be blogunkban, amelyek segítségével nagyszerű gyerekzsúrokat szervezhetünk. De mi a helyzet a felnőttekkel? E heti blogcikkünkből a felnőtt születésnapok megszervezéséhez meríthetsz ihletet.

Szülinapi buli felnőtteknek
Felnőtt szülinapi buli

Valljuk be, az örök gyerek mindannyiunkban ott él, és talán nincs is tökéletesebb alkalom az előcsalogatására, mint egy szuper születésnapi buli. A vidám, színes szülinapi dekorációhoz, hangulatos, közös tortázáshoz és szórakoztató partijátékokhoz nem lehet túl idősnek lenni. A gyerekzsúrokhoz hasonlóan a felnőttek születésnapi buliján is sokat dobhat egy ütős téma. Legyen szó akár olyan ismert fantáziavilágokról, amelyek az idősebb generációk körében is népszerűek, akár mondjuk egy korszakról, amely az ünnepelt számára kiemelt jelentőséggel bír, a téma garantáltan feldobja az eseményt.

Születésnapi díszítőelemekről és kellékekről nem beszélhetünk úgy, hogy ne merülne fel a kerek születésnapok és a sebességkorlátozó táblák témája. Ezek a mókás, már-már kedvesen csipkelődő partikellékek minden korosztály körében osztatlan sikert aratnak, ráadásul a függőktől és lufiktól kezdve a felespoharakon át a vicces ajándékokig mindent beszerezhetünk a jubileumhoz passzoló kivitelben.

Természetesen csodálatos dekorációt készíthetünk és remek hangulatot teremthetünk konkrét témák meghatározása nélkül is. A dekorációban dominálhatnak az ünnepelt kedvenc árnyalatai, de akár a szivárvány minden színében pompázó, vidám dekorelemekkel is feldobhatjuk a buli helyszínét.

A dekoráció készítésekor nem feledkezhetünk meg a léggömbökről sem, amelyekről szintén elmondható, hogy nemcsak a gyerekeknek rendezett bulikon van helyük, hanem remek hangulatot csempészhetnek bármilyen ünnepélyes eseményre. Egyes esetekben kifejezetten elegáns díszletekben is remekül megállják a helyüket.

Szintén érdemes lehet a gyerekzsúrok hagyományos kiegészítőit átültetni a felnőtt bulikba, ha evésről és ivásról van szó. A papírtányérok, papírpoharak nagy előnye, hogy az esemény után nem kell elmosogatni őket, ráadásul ha kicsit elragadná a hév a vendégeket, nem kell attól tartani, hogy eltörnek az edények. Ezek mellett az esetleges témákhoz is remekül passzolnak, jelenlétükkel és vidám dizájnjukkal pedig tovább fokozzák a partihangulatot.

Persze amellett, hogy a gyerekzsúrok bevett sémáját alkalmazzuk felnőtteknek szerveződő eseményekre, nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az ilyen eseményeken a hangulatoldó szeszes italok fogyasztásának is kultúrája van. Néhány pohár ital elfogyasztása kellemesen ellazítja a társaságot, emellett remek alkalmat adhat arra is, hogy közös játékokat, vicces programokat szervezzünk köré. Beszerezhetünk például beerpong felszerelést, vagy mókás, ivós társasjátékokat, de akár a fantáziánkra hagyatkozva teljesen új játékkoncepciókat is kitalálhatunk.

Reméljük, hamarosan ismét biztonságban ünnepelhetünk együtt, és pár hónapon belül sor kerülhet az ilyen jellegű események megszervezésére, hiszen a gyerekek és a felnőttek egyaránt megérdemelnek egy kis közös vidámságot.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!