Halloween dekorációHalloween kellékekJelmez ötletek

A Halloween, bár elsőre úgy tűnhet, hogy leginkább a fiatal felnőttek körében nő évről évre a népszerűsége, egy izgalmas, új ünnep lehet a legkisebbek számára is. A könyvek, filmek, sorozatok hatására hazánkban is egyre szélesebb körben megismert és megtartott Halloween a gyerekeket is kíváncsisággal tölti el, és szívesen veszik, ha valamilyen formában módjuk van a megünneplésére.

Egy Halloween party, amelyet gyermekeink imádni fognak
Egy Halloween party, amelyet gyermekeink imádni fognak

Halloween buli gyerekekre szabva

A lehetőség, hogy jelmezt ölthetnek, parókákban parádézhatnak és extravagáns sminkeket, művészi arcfestést applikálhatnak magukra, gyakran még a felnőtteket is lázba hozza, a gyerekeket pedig egyenesen csordultig tölti boldogsággal. Egy halloweeni buli remek alkalmat biztosít számukra, hogy vicces vagy éppen borzongató maskarákat öltsenek, néhány ügyes kellék és egy kis tervezés segítségével pedig könnyedén meg is szervezhetjük gyermekeinknek és barátaik számára.

Gyerek kompatibilis dekor

Ahogy a filmekben, sorozatokban láthattuk, a Halloween kulcsfontosságú eleme a dekoráció. Szinte elmaradhatatlan motívum a faragott töklámpás, amely megjelenhet a lakásban, az ablakban vagy akár a kertesházak udvarában, lépcsőin is. Emellett gyakran szolgálnak még dekorációs célt a pókok és pókhálók, boszorkánykellékek, netán zombikra, múmiákra utaló dekorelemek is.

A dekoráció természetesen a lakáson belül is megjelenhet, sőt egy halloweeni partyra kifejezetten ajánlott. A buli helyszínéül szolgáló helyiséget akár a gyerekekkel közösen is feldíszíthetjük. Az olyan hagyományos dekorkellékek mellett, mint például girlandok, bannerek, szerpentinek, használhatunk extravagáns halloweeni függő vagy fali dekorációkat, sőt művészi kivitelű matricákat is, amelyeket ajtókra, ablakokra vagy netán a hűtőre ragaszthatunk.

Halloween-i nassok az asztalra

A gyerekeket akár a tökfaragásba, konyhai készülődésbe is bevonhatjuk. A nassolnivalók asztalára érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk, hiszen amellett, hogy valószínűleg ez lesz a buli középpontja, egyszerűen varázsolhatunk rá látványos, borzongató snackeket. Készülhetnek ujj alakú sós rudacskák, töklámpás alakú torta, pókos vagy kígyós gumicukorral dúsított zselé vagy ízlésesen dekorált muffinok. A felszolgált italokba is vihetünk némi csavart. Paradicsom, eper vagy kékszőlő leve átlátszó kancsókban vérnek is tűnhet, amelyet még hátborzongatóbbá tehetünk, ha néhány szokatlan alakú jégkockával tálaljuk.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...