Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Minden szülinap kicsit más, mint amilyen az előző volt, hiszen az évek múlásával élettapasztalatunk egyre gyarapszik, szemléletünk pedig sokat formálódik.

Megemlékezni mindegyik évben érdemes, és kell is, azonban a kerek szülinapokat szinte kötelező egy fergeteges bulival megünnepelni. Ezen a héten a kedvenc felnőtt szülinapi dekorációtokról készítettünk egy rövid összefoglalót – avagy minden, amit a sebességkorlátozós születésnapról tudni érdemes.

Minden, amit a sebességkorlátozós szülinapról tudnod kell
Minden, amit a sebességkorlátozós szülinapról tudnod kell

Na de milyen is az a sebességkorlátozós dekor?

Nos, amint azt a nevéből is olvashatod, a dekoráció alapját a KRESZ táblák adják. Így tehát alapvetően 3 szín uralja: a fehér, a piros, és a fekete.

A kerek évfordulók tényleg elengedhetetlen kelléke, és az a jó benne, hogy számtalan dekorációs kelléken meg tud jelenni. Alapvetően egy piros színű kör, a közepén egy fekete számmal. 18-tól egészen 80-ig.

Persze vannak kicsit extrább változatai is, ahol nem csak egy szám szerepel, hanem a számok némi humoros szöveggel társulnak, esetleg jókívánsággal vegyülnek.

A teljes sebességkorátozó kollekciót itt találod ➽

Számos közlekedési tábla szülinapra

Nyilván Te is voltál már olyan születésnapi buliban, ahol az ünnepelt ajándékba az életkorával megegyező számot mutató táblát kapott. Esetenként a résztvevők még alkoholos filccel alá is írják, örök emléket adva ezzel a szülinaposnak.

Viszont azon gondolkoztál már, hogy azt a táblát valahonnan le kell szedni? Bizony, ezek a táblák nyilván nem csak viccből vannak az út szélén, tehát abban megegyezhetünk, hogy bár kedves gesztus, azért annyira nem jó ötlet. És ha rajta kapnak, hogy éppen eltulajdonítod… Maradjunk annyiban, hogy nem fogsz örülni annak az összegnek, amit majd ki kell fizetned utána.

Akkor hogy lesz ilyen KRESZ táblád?

Hát természetesen tőlünk! Igaz, a miénk nem fém és kicsit kisebb is, mint az igazi, de pont emiatt nincs mázsás súlya. Viszont a falon pontosan ugyanolyan jól mutat, nem piszkos, és nem mellékesen nem szegsz vele törvényt sem. ;)

Milyen sebességkorlátozós dekor elemeink vannak a táblán kívül?

Hát jó sok fajta. Vegyük is sorra gyorsan őket:

 1. ajándéktasak
 2. kitűző
 3. matrica
 4. tábla
 5. spirális függő dekoráció
 6. pohár
 7. tányér
 8. szalvéta
 9. gyertya
 10. üvegpóló
 11. partedli
 12. nyaklánc
 13. tiara
 14. kalap
 15. feles pohár
 16. kerti tábla
 17. léggömb
 18. füzér
 19. póló
 20. szalag

A teljes sebességkorátozó kollekciót itt találod ➽


Bizony, még mi is meglepődtünk, hogy 20 féle helyen jelenítheted meg azt a bizonyos kort. Persze ha, és amennyiben akarod. :D Pontosabban, az ünnepelt szeretné-e. Mert azért sokszor megesik, hogy csak 1-1 dekor elemen ordíthat az a bizonyos 40-es… vagy 50-es…

A hangsúly természetesen azon legyen, hogy az ünnepelt a legjobban érezze magát! Szóval, ha ő egy szolidabb típus, akkor semmiképpen ne vidd túlzásba az évszám megjelenítését minden négyzetcentiméteren. Azonban, ha bevállalósabb, akkor mindent bele!

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...