LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Minden programot el kell kezdeni valahogy szervezni. A lánybúcsú is ilyen. De a legelső dolog, amit tennetek kell az az, hogy kiválasztjátok a lánybúcsú szervező személyt. Hogy ez ki legyen? Olvass tovább, és kiderül!

Legyen tökéletes a lánybúcsú
Legyen tökéletes a lánybúcsú

A lánybúcsús party szervezés nem egyszerű feladat. Ez nem csak egy egyszerű szülinapi buli vagy házavató party, hanem egy komplex programsor, aminek tökéletesnek kell lennie, hiszen a menyasszony egész életében emlékezni fog rá.

A főszervező hagyományosan a menyasszony tanúja, de ha még nem csinált ilyet, akkor érdemes segítséget kérni a csapat egy olyan tagjától, akinek már van benne némi tapasztalata.

A lánybúcsú szervezéshez 2 dolog kell:

  1. a menyasszony ismerete
  2. kreativitás.

Lánybúcsú ötletek – mi legyen a program?

A téma kitalálása után a programok és feladatok összeállítását persze csinálhatjátok közösen. Sőt, egyszerűbb is, ha a lánybúcsús ötletek közül együtt választjátok ki a legjobbakat. Onnantól kezdve pedig szét lehet osztani a feladatokat, így nem egy emberre hárul az egész szervezés.

  • Kell majd egy vendéglista (erről írunk bővebben egy következő cikkünkben) és a meghívó lehet egy idézés lánybúcsúra
  • Kellenek persze a játékok lánybúcsúra – felelsz vagy mersz, fogós kérdések a párjáról, háziasszonyi próbatételek, főzőverseny, stb. (erről is fogunk írni nemsokára)
  • A lánybúcsú fotózás szervezését is össze kell hozni, hiszen a vicces pillanatokat jó megörökíteni, hogy utána egy fotóalbumba összevágjátok, és azt adjátok esküvői ajándéknak
  • Le kell majd foglalni a helyszíneket is,
  • És a finomságokról sem árt gondoskodni!
Lánybúcsú szervezés ellenőrző lista
Lánybúcsú szervezés ellenőrző lista

A lényeg az az, hogy a lánybúcsú szervezése már időben el kell, hogy kezdődjön, hiszen azt senki sem akarja, hogy fejetlenség legyen végig ezen a szép napon. Válasszátok ki a legfelelősségteljesebb személyt magatok közül, aki legjobban ismeri a menyasszonyt, és bízzátok rá, hogy kézbe vegye a közös ötletelést!

A következő cikkünkben lánybúcsú egy fontos részletéről írunk: Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra

Ha még nem ismered a cikksorozat korábbi írásait, itt egy segítség:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás

Miről szóljon a lánybúcsú?

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!