LánybúcsúEsküvőSzülinapi zsúr

Egyszer minden programot el kell kezdeni szervezni, nincs ez másként a lánybúcsú esetében sem. A legelején azonban az a legfontosabb mozzanat, hogy kiválasszátok a lánybúcsút megszervező személyt. Hogy kire essen a választás? Olvass tovább, és hamarosan megtudod! :)

Legyen tökéletes a lánybúcsú
Legyen tökéletes a lánybúcsú

A lánybúcsús party szervezés nem egyszerű feladat. Ez nem csak egy egyszerű szülinapi buli vagy házavató party, hanem egy komplex programsor, aminek tökéletesnek kell lennie, hiszen a menyasszony egész életében emlékezni fog rá.

A főszervező hagyományosan a menyasszony tanúja, de ha még nem csinált ilyet, akkor érdemes segítséget kérni a csapat egy olyan tagjától, akinek már van benne némi tapasztalata.

A 2 legfontosabb dolog, ha lánybúcsút szervezel:

  1. ismerd a menyasszony habitusát
  2. légy kreatív
Esküvői Tervező
Lánybúcsús feladatok e-book, hogy könnyen beinduljon a buli
Töltsd le az ingyenes lánybúcsús feladatok e-bookot: Férjismereti teszt, Találd meg a megfelelő pasit, Vagy - vagy játék...

Lánybúcsú ötletek – mi legyen a program?

A téma kitalálása után a programok és feladatok összeállítását persze csinálhatjátok közösen. Sőt, egyszerűbb is, ha a lánybúcsús ötletek közül együtt választjátok ki a legjobbakat. Onnantól kezdve pedig szét lehet osztani a feladatokat, így nem egy emberre hárul az egész szervezés.

  • Kelleni fog egy vendéglista és egy meghívó. Utóbbi akár egy idézés lánybúcsúra kártya is lehet.
  • Kellenek játékok lánybúcsúra – felelsz vagy mersz, fogós kérdések a párjáról, háziasszonyi próbatételek, főzőverseny, stb.
  • A lánybúcsú fotózás részleteit sem árt megszervezni, hiszen a vicces pillanatokat jó megörökíteni. Utána a legjobbakat egy fotóalbumba összeválogathatjátok, azt adva esküvői ajándéknak.
  • Le kell majd foglalni a helyszíneket, esetleges vállalkozókat is.
  • És a finomságokról sem árt gondoskodni.
Lánybúcsú szervezés ellenőrző lista
Lánybúcsú szervezés ellenőrző lista

A lánybúcsú szervezését érdemes időben elkezdeni, hiszen azt senki sem szeretné, hogy fejetlenség uralkodjon az utolsó legális elhajlási éjszakán. Válasszátok ki a legfelelősségteljesebb személyt magatok közül, aki legjobban ismeri a menyasszonyt, és bízzátok rá, hogy kézbe vegye a közös ötletelést!

Dekorálj sítlusosan

Ne felejtsd el beszerezni azokat a lánybúcsú kellékeket, amik nélkül egy csajbuli sem telhet el! 

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...
.