A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés

Leánybúcsú helyszín ötletek a felejthetetlen szórakozásért

Tiéd lett az a fontos megbízatás, hogy megszervezd a lánybúcsút? Van már néhány ötleted, de azért még kicsit bizonytalan vagy? Cikkünkből kiderítheted, mik a legjobb lánybúcsú helyszínek!

A lánybúcsú helyszínek dilemmája

Az esküvő dátuma már megvan. Pipa. A lánybúcsúhoz is megvan a dátum és a szervező. Pipa. Már a meghívottak listája is megvan. Még egy pipa. Na de akkor mi kell még? Természetesen a bulihelyszín!

Az a legjobb a mai modern világban, hogy lánybúcsú helyszínek tömkelege vár benneteket. Neked csak az a dolgod, hogy kitalálj valamilyen főtémát, ami tetszeni fog a menyasszonynak, és akkor ahhoz tudod alakítani a helyszínt is.

  • Ha valami hagyományosabb érdekel benneteket, akkor elmehettek egy kézműves workshopra, ahol a menyasszony megtanulhatja a háziasszonyi élet minden csínját-bínját.
Kézműves workshop - Főzőtanfolyam
Kézműves workshop - Főzőtanfolyam
  • Szintén a hagyományos vonalon maradva lefoglalhattok magatoknak egy apartmant, ahol különféle játékokat játszhattok, mint háziasszonyi próbatételek, fogós kérdések… (erről nemsokára két cikket is fogunk írni, mert fontos téma:))
  • Ha a pihenés a lényeg, akkor elutazhattok egy wellness hétvégére valahová vidékre, vagy a Balatonhoz
  • Ha valami különlegesre vágynátok, akkor kipróbálhattok koktélkeverő vagy rúdtáncos tanfolyamokat, elmehettek paintballozni, de akár egy szabaduló szobát is beiktathattok a programba
  • Ha pedig a bulizás a fő pontja a lánybúcsúnak, akkor béreljetek egy limuzint, ami a város legkirályabb szórakozóhelyére visz el benneteket!
Lánybúcsú helyszínek - limuzinbérlés
Lánybúcsú helyszínek - limuzinbérlés

A lényeg az az, hogy olyan helyszínt válassz, ami megfelel a menyasszony ízlésének – hiszen mégis csak ő itt a főszereplő! Nem kell aggódnod azon, hogy elkeveredsz a lánybúcsú helyszín ötletek tömkelegében. Hidd el, ha összedugjátok a fejeteket a koszorúslányokkal, és átgondoljátok mit is szeret igazán az ünnepelt hölgy, akkor könnyen fog menni a tökéletes helyszín kiválasztása.

A következő témánk (május 17, péntek): Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?

Ha még nem láttad az előző lánybúcsús cikkeket, íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: