LánybúcsúEsküvőSzülinapi zsúr

Leánybúcsú helyszín ötletek a felejthetetlen szórakozásért

Tiéd lett az a fontos megbízatás, hogy megszervezd a lánybúcsút? Van már néhány ötleted, de azért még kicsit bizonytalan vagy? Cikkünkből kiderítheted, mik a legjobb lánybúcsú helyszínek!

A lánybúcsú helyszínek dilemmája

Az a legjobb a mai modern világban, hogy lánybúcsú helyszínek tömkelege vár benneteket. Neked csak annyi a dolgod, hogy kitalálj valamilyen fő témavonalat, ami tetszeni fog a menyasszonynak, így könnyű szerrel tudod ahhoz alakítani a helyszínt is.

 • Ha valami hagyományosabb érdekel benneteket, akkor elmehettek egy kézműves workshopra, ahol a menyasszony megtanulhatja a háziasszonyi élet minden csínját-bínját.
Kézműves workshop - Főzőtanfolyam
Kézműves workshop - Főzőtanfolyam
 • Szintén a hagyományos vonalon maradva lefoglalhattok magatoknak egy apartmant, ahol különféle játékokat játszhattok, mint háziasszonyi próbatételek, fogós kérdések, és ehhez hasonlók.
  Esküvői Tervező
  Töltsd le a lánybúcsús feladatok e-bookot
  Töltsd le az ingyenes lánybúcsús feladatok e-bookot: Férjismereti teszt, Találd meg a megfelelő pasit, Vagy - vagy játék...
 • Ha a pihenés a lényeg, akkor elutazhattok egy wellness hétvégére valahová vidékre, vagy a Balatonhoz.
 • Ha valami különlegesre vágynátok, akkor kipróbálhattok koktélkeverő vagy rúdtáncos tanfolyamokat, elmehettek paintballozni, de akár egy erotikus szabaduló szobát is beiktathattok a programba.
 • Ha pedig a bulizás a fő pontja a lánybúcsúnak, akkor béreljetek egy limuzint, ami a város legkirályabb szórakozóhelyére visz el benneteket!
Lánybúcsú helyszínek - limuzinbérlés
Lánybúcsú helyszínek - limuzinbérlés

A lényeg az, hogy olyan helyszínt válassz, ami megfelel a menyasszony ízlésének – hiszen mégis csak ő itt a főszereplő! Nem kell aggódnod azon, hogy elkeveredsz a lánybúcsú helyszín ötletek tömkelegében. Hidd el, ha összedugjátok a fejeteket a koszorúslányokkal, és átgondoljátok mit is szeret igazán az ünnepelt hölgy, akkor könnyen fog menni a tökéletes helyszín kiválasztása is.

Lehetséges lánybúcsú helyszínek

Most pedig lássunk pár tuti lánybúcsús helyszínt, ahol biztosan fergeteges hangulat teremthető.

 1. Közös főzés öröme: Portobellochef Főzőiskola
 2. Teljes kikapcsolódás egy apartmanban: Medencés Partyház
 3. Wellness a Balatonnál: Mala Garden
 4. Erotikus szabadulószoba: Fallost
 5. Limuzinbérlés: Limocenter

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...
.