Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?

Szeretnéd megszervezni a valaha volt legjobb lánybúcsút a barátnőd számára? Vannak ötleteid, de szükséged van még inspirációra? Engedd meg, hogy segítsünk néhány lánybúcsús parti dekoráció ötlettel.

A buli hangulatát nagyban befolyásolja a dekoráció és a kellékek, legyen szó bármilyen alkalomról. Éppen ezért a dekoratőrnek van az egyik legnagyobb felelősség a vállán. Van már tipped, mivel díszíted fel a lánybúcsú helyszínét?

Csak győzz választani!

Beltéri helyszín esetén van a legkönnyebb dolgod, hiszen biztos lehetsz benne, hogy a teremdekoráció nem fog elázni, vagy leesni a szél miatt. Bátran díszíthetsz karton vagy krepp anyaggal, de akár textillel is. A banner dekoráció lánybúcsúra való megrendelése is remek ötlet, ha nem akarod te magad elkészíteni.

Bannerdekoráció lánybúcsúra
Bannerdekoráció lánybúcsúra

Egy lánybúcsú függődekoráció szintén remek partidekor lehet egy legalább 2 méteres belmagasságú helyen, de akár egy kerthelységben is jól mutat a fákra aggatva. A zászlófüzér lánybúcsúra szabva szintén kitűnő party dekoráció, hiszen az egyszerű színes háromszögek minden kerti buli alappillérei, neked csak lánybúcsús verziót kell találnod. Micsoda véletlen egybeesés, hogy nálunk pont akad;)

Tradicionális, vagy modern?

Emellett a hagyományos dolgokról se feledkezz meg: a héliummal felfújt, színes lánybúcsús lufi még mindig az egyik legkeresettebb parti dekoráció.

Hen Night bubbly lufi
Hen Night bubbly lufi

Gondoskodnod kell majd róla, hogy megfelelő számú szívószál álljon a vendégek részére, illetve maradjon is egy kevés tartaléknak. Az igazán vagány és látványos lánybúcsú megszervezéséhez ne hagyd ki a willy sötétben világító szívószálakat – ezeket akár emlékül is adhatod a meghívottak számára.

Még egy ötlet: a konfetti lánybúcsúra is tökéletes választás, ne csak szilveszterkor használd!

A legközelebbi alkalommal Lánybúcsú programok - fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz címmel adunk ötleteket egy igazán felejthetetlen este (vagy nap) megteremtéséhez. Gyere vissza május 20-án, hétfőn.

Ha még nem láttad az előző lánybúcsús cikkeket, íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: