LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Természetesen a menyasszonyról! De ez önmagában még kevés: ahhoz, hogy igazán ütős legyen a buli, kell egy központi téma! Ez határozza majd meg a dekorációt, és a programokat is.

Kezdjük először is azzal, hogy miről szól egy lánybúcsú buli? Ez egy csajos este, aminek az az apropója, hogy a menyasszony megtalálta élete párját. Innentől egy új korszak kezdődik az életében, és általában ezt egy egész estével vagy akár egész hétvégén át tartó mulatsággal szokás megünnepelni. De…

...mi legyen a leánybúcsú témája?

Valószínűleg, ha te vagy a szervező, akkor már ismered egy ideje a menyasszonyt, és beszélgettetek is már arról, minek örülne, és hogyan akarná eltölteni a lánybuli estéjét. Gondold át jól, miket szeret csinálni, mik a kedvenc ételei, italai, programjai. Beszélj össze a barátnőivel, és közösen gondoljátok át, mitől lesz ez az egész felejthetetlen.

  • Maradhattok a hagyományosabb dolgoknál, mint a vicces ruhába öltözés, a felelsz vagy mersz játékok, vagy a háziasszonyi próbatételek…
  • …vagy el is rugaszkodhattok ezektől, és elmehettek szabadulószobába, paintball-ozni, bérelhettek egy limuzint, egy koktélkészítő tanfolyamot is kipróbálhattok, vagy egy hétvégére elutazhattok vidékre wellnessezni.
Lánybúcsú buli
Vidám hangulatú lánybúcsú buli

Igazából a lánybúcsúra ötletek száma szinte már annyi, hogy csak a fantáziád – no és persze a menyasszony bevállalóssága – szabhat neki gátat. Ezt ugyanis mindenféleképpen tartsd szem előtt: az a lényeg, hogy ő jól érezze magát!

Vesd össze a menyasszony preferenciáit ezekkel a programokkal, és hidd el, a végeredmény egy tökéletes, élménydús és felejthetetlen leánybúcsú party lesz:)

A menyasszony búcsúztatása egy fergeteges hangulatú lánybúcsún
Menyasszony búcsúztatása egy fergeteges hangulatú lánybúcsún

Következő témánk: Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése? 

Ha lemaradtál az előző írásunkról, most elolvashatod: Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!