Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra

Meghívót kaptál egy lánybúcsúra, esetleg te szervezed? Bármelyik helyzet áll fenn, a lánybúcsús kellékek és vicces ajándékok kiválasztását nem úszod meg. Néhány tippel megkönnyíthetjük a dolgod!

Milyen parti kellék illik egy lánybúcsúra?

Először is: kell valami, ami megkülönbözteti a menyasszonyt a barátnőktől.

Lánybúcsús kitűző
Lánybúcsús kitűzők

Kitűzők, külön a menyasszonyra utaló felirattal tökéletesek lehetnek, de ha kényelmesebbnek találod, rózsaszínű gumikarkötők is megfelelnek.

A buli elmaradhatatlan kelléke a rózsaszínű, héliummal felfújt lufi lánybúcsúra illő mintával, vagy, ha az extrém dolgokat kedveled,szegecses willy léggömb feltűnő darabjait is becsempészheted a luficsokorba. Kellemes emlék lehet, ha az estét egy leánybúcsú bizonyítvány átadásával zárjátok a menyasszony számára.

Mit adjatok ajándékba?

Leánybúcsúra ajándék is dukál, oda-vissza. A menyasszony apró búcsúajándékot ad a barátnőinek, és ők is meglepik valami kedvességgel a házasodni készülő barátnőjüket. Te kitaláltad már, mit viszel? Esetleg közösen adtok valamit? Persze, az ember lányának ilyenkor rögtön egy felfújható férfi gumibábu, pénisz alakú nyalóka, vagy valamilyen szexjáték jut eszébe, azonban a vicces ajándékok választéka ennél sokkal szélesebb.

A nyakba akasztható, kémcső alakú felespoharak kapásból vicces és praktikus ajándékok lánybúcsúra a barátnők számára, megköszönve ezzel a részvételüket, és megalapozva a hangulatot.

Felespohár szett lánybúcsúra
Felespohár szett lánybúcsúra

Jópofa szokás a leánybúcsúkon a csókgyűjtés: menjetek el egy kocsmába, vagy szórakozóhelyre, ahol „szabad a csók”. De nem ingyen! A férfiaknak minden egyes csókért, pusziért fizetnie kell némi aprót, amivel hozzájárul az esküvőhöz és a pár közös életének megkezdéséhez. A pénzt praktikusan egy lánybúcsús ajándék persely nyílásába kell bedobni.

A menyasszony számára jó ötlet egy emlékkönyv, amiben megőrizheti a lánybúcsú képeit, és visszaemlékezhet a barátnős bulikra. Ebbe a barátnői kedves szavakat írnak, emlékeket idéznek fel, így igazán megható búcsúajándék lehet. Zsepit mellékeljetek!

A következő téma: Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?

Addig is olvasd el az előző bejegyzéseinket:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: