LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

A lánybúcsú mozgalmas program, és a hangulathoz nem csak a dekor kell, hanem az is számít, hogy milyen parti ételek és italok kerüljenek fel a lánybúcsú étlapjára. Adunk kis segítséget:)

Lánybúcsú ételek

A buli típusától függ, milyen ételeket tálaljatok a vendégek elé.

Lánybúcsú parti előétel
Előétel lánybúcsú partihoz

Ha egy szolid, de jó hangulatú vacsorával ünnepeltek, abba belefér több fogás is: egy könnyű előétel, ami lehet akár gyümölcsleves vagy tésztasaláta, esetleg zöldség- vagy gyümölcssaláta. Ez után válasszatok valami könnyű húsos ételt, mint a csirke vagy a lazac, rizs vagy zöldség körettel, hogy ne telítődjetek el teljesen, és legyen erőtök még parti játékokat játszani.

Ha nagyobb bulit szervezel, a különböző saláták maradhatnak az étlapon, kiegészítőként néhány szendvics és snackek. A sütemény is jó ötlet, vannak vicces receptek lánybúcsúra a különböző főzős portálokon.

Süti lánybúcsúra
Süti lánybúcsúra

Amennyiben igazán nagy bulit terveztél, egyértelmű, hogy a torta lánybúcsúra illő dekorációval vagy mintával kell, hogy megérkezzen a buliba.

Milyenek legyenek a party italok?

Egy nagyobb hangvételű buliba jó, ha hívsz mixert, aki jártas a koktélkészítés tudományában, de akár te magad is elkészíthetsz néhányat egyszerű receptek alapján. A martini, a cuba libre, a mojito és a bloody mary a legegyszerűbb italok lánybúcsúra. A legfontosabb azonban, hogy bármilyen italt is válassz, legyen az koktél vagy pezsgő, legyen kéznél elegendő jégkocka – akár vicces formákban is;)

Szolid ünnepléshez, a vacsora mellé a pezsgő és a bor jobban illenek, mint a röviditalok, de választhatsz nyugodtan könnyedebb koktélt vagy long drinket is a menübe.

Könnyű koktél lánybúcsúra
Könnyű koktél lánybúcsúra

Amennyiben az étlapon szerepel hús, válassz hozzá illő italt – ha szükséges, kérj ehhez tanácsot szakértőtől!

Amire viszont különös figyelmet fordítsatok az az, hogy a menyasszony és persze Ti is elegendő vizet fogyasszatok az este folyamán! Ez minden esetben fontos, külön9sen a nyári évszakban, illetve az alkoholfogyasztás is több pohár víz felhörpintését kívánja meg. A menyasszonyt ne csak szeszes itallal, de vízzel is itassátok! A buli végén mindenképp legyen köztetek olyan, aki haza tudja kísérni vagy legalább is gondoskodik róla, hogy épségben hazaérjen, ha véletlenül sikerült felöntenie a garatra...

Legközelebb Vicces, vidám ruha kiegészítők, party kellékek lánybúcsúra témában írunk, várunk május 28-án, kedden. Ha még nem láttad az előző lánybúcsús cikkeket, íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz
Nincs lánybúcsú játék nélkül

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!