LánybúcsúEsküvőSzülinapi zsúr

Azon töröd a fejed, hogy mi lehet a legjobb lánybúcsú játék, ami ötletes, izgalmas és vicces? Ne aggódj miatta! Cikkünkben találsz néhány példát, hogy mik lesznek a legjobb feladatok lánybúcsúra.

Lánybúcsús játékok - ha bevállalós a menyasszony
Lánybúcsús játékok - ha bevállalós a menyasszony

Egy program százat csinál

Először mindenképpen fontos, hogy feltérképezd a menyasszony igényeit, hiszen az senkinek sem lenne jó, ha olyan programokat találnátok ki, amit ő nem élvez. Vannak például olyan menyasszonyok, akik szeretik a pikáns vicceket, míg mások visszafogottabbak, és esetleg meg is sértődnek egy ízléstelen poénon. A vicces játékok kigondolásánál is fejben kell tartani, hogy mennyire hagyományszerető, vagy épp mennyire bevállalós a menyasszony.

Esküvői Tervező
Töltsd le a lánybúcsú feladatok, kérdések e-bookot

A hagyományos vonalon maradva:

  • kezdhetitek egy férjismereti teszttel, amin a menyasszonyok néha nagyon viccesen meg tudnak bukni, vagy egy olyan teszttel, ahol a saját tudásotokat méritek össze, hogy ki ismeri jobban a menyasszonyt.
  • játszhatjátok a szintén klasszikus ’Felelsz vagy mersz’, vagy ’Én még soha…’ játékokat is
  • összeállíthattok jótanács-kártyákat, hogy hogyan boldoguljon majd a házas életben

Ha mászkálósra tervezitek az estét:

  • a menyasszony kaphat olyan feladatot, hogy gyűjtsön össze véletlenszerű dolgokat az utca embereitől, vagy aláírásokat, esetleg egy-egy puszit kérjen az arcára
  • árulhat petrezselymet, és a pénzt az esküvő-alapba tehetitek
  • de olyat is láttunk már, hogy neki kellett vásárolnia, mégpedig alsónadrág-címkéket a szórakozóhelyen lévő férfiaktól. Ha ezt választjátok, mindenféleképpen vigyetek magatokkal kisollót. :)
Lánybúcsús játékok - az utcán
Lánybúcsús játékok - az utcán
Töltsd le az ingyenes lánybúcsús feladatok e-bookot: Férjismereti teszt, Találd meg a megfelelő pasit, Vagy - vagy játék...

Persze a leánybúcsú fogadalom sem maradhat ki, amit ti állítotok össze, a menyasszonynak pedig hangosan fel kell majd olvasnia mindenki előtt. Végezetül pedig jöhetnek a kihagyhatatlan kínos történetek is a menyasszonyról – csak óvatosan, meg ne bántsátok!

Ugye, hogy máris gyűlnek benned is a vicces lánybúcsú játékok? Számtalan lehetőség van, ami közül választhattok. Tényleg csak annyi a lényeg, hogy olyan lánybúcsú kvíz legyen, amivel nem fogjátok a kelleténél kínosabb helyzetbe hozni a menyasszonyt, hiszen itt a cél az, hogy egy felhőtlen és felejthetetlen estétek legyen, nektek is és neki is.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...
.