LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Azon töröd a fejed, hogy mi lehet a legjobb lánybúcsú játék, ami ötletes, izgalmas és vicces? Ne aggódj miatta! Cikkünkben találsz néhány példát, hogy mik lesznek a legjobb feladatok lánybúcsúra.

Egy program százat csinál

Általában elég csak egy kis szikra az embernek, és máris kezdenek száguldani a gondolatai a lánybúcsús játékok listájával. De ne rohanjunk előre:)

Először mindenképpen fontos, hogy feltérképezd a menyasszony igényeit, hiszen az senkinek sem lenne jó, ha olyan programokat találnátok ki, amit ő nem élvez. Vannak például olyan menyasszonyok, akik szeretik a pikáns vicceket, míg mások visszafogottabbak, és esetleg meg is sértődnek egy ízléstelen poénon. A vicces játékok kigondolásánál is fejben kell tartani, hogy mennyire hagyományszerető, vagy épp mennyire bevállalós a menyasszony.

Lánybúcsús játékok - ha bevállalós a menyasszony
Lánybúcsús játékok - ha bevállalós a menyasszony

A hagyományos vonalon maradva:

  • kezdhetitek egy férjismereti teszttel, amin a menyasszonyok néha nagyon viccesen meg tudnak bukni, vagy egy olyan teszttel, ahol a saját tudásotokat méritek össze, hogy ki ismeri jobban a menyasszonyt.
  • játszhatjátok a szintén klasszikus ’Felelsz vagy mersz’, vagy ’Én még soha…’ játékokat is
  • összeállíthattok jótanács-kártyákat, hogy hogyan boldoguljon majd a házas életben

Ha mászkálósra tervezitek az estét:

  • a menyasszony kaphat olyan feladatot, hogy gyűjtsön össze véletlenszerű dolgokat az utca embereitől, vagy aláírásokat, esetleg egy-egy puszit kérjen az arcára
  • árulhat petrezselymet, és a pénzt az esküvő-alapba tehetitek
  • de olyat is láttunk már, hogy neki kellett vásárolnia, mégpedig alsónadrág-címkéket a szórakozóhelyen lévő férfiaktól. Ha ezt választjátok, mindenféleképpen vigyetek magatokkal kisollót:)
Lánybúcsús játékok - az utcán
Lánybúcsús játékok - az utcán

Persze a leánybúcsú fogadalom sem maradhat ki, amit ti állítotok össze, a menyasszonynak pedig hangosan fel kell majd olvasnia mindenki előtt. Végezetül pedig jöhetnek a kihagyhatatlan kínos történetek is a menyasszonyról – csak óvatosan, meg ne bántsátok!

Ugye, hogy máris gyűlnek benned is a vicces feladatok lánybúcsúra? Számtalan lehetőség van, ami közül választhattok. Tényleg csak annyi a lényeg, hogy olyan lánybúcsú játék legyen, amivel nem fogjátok a kelleténél kínosabb helyzetbe hozni a menyasszonyt, hiszen itt a cél az, hogy egy felhőtlen és felejthetetlen estétek legyen, nektek is és neki is.

A legközelebbi témánk: Parti ételek és italok lánybúcsúra. Gyere vissza május 26-án, vasárnap és olvasd el.

Ha még nem láttad az előző lánybúcsús cikkeket, íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!