Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!

A lánybúcsú egyik legdrámaibb pontja - kik legyenek meghívva?

Kezdőként állsz neki lánybúcsút szervezni? Vagy már szerveztél ilyet, de mindig voltak problémás részei, és jó lenne néhány tanács? Olvasd végig cikkünket, és a lánybúcsúra meghívás már nem lesz kihívás!

Meghívó Lánybúcsúra - Mindent okosan, mindent időben

Egy lánybúcsúnál sosem egyszerű kitalálni, hogy milyen programok legyenek, mi legyen a főtéma, nem könnyű helyszínt találni sem. Viszont a lánybúcsú vendéglista az, amiből a legnagyobb konfliktusok szoktak adódni.

Magára az esküvőre általában a széles családi kört, a barátokat, sőt az ismerősöket is meg szokás hívni, attól függően, hogy mekkora keretből gazdálkodik a pár. De a lánybúcsú ennél intimebb dolog. Ott az a lényeg, hogy a menyasszony a legközelebbi, nőnemű családtagjai és/vagy barátai körében ünnepelje meg, hogy megtalálta élete szerelmét, és elbúcsúztassa a lánykori énjét. Vagyis itt nagyon oda kell figyelni arra, hogy a lánybúcsú meghívó kinek lesz elküldve.

Lánybúcsú partira meghívó
Lánybúcsú partira meghívó

Ha te vagy a lánybúcsú főszervezője, akkor valószínűleg már régebb óta ismered a menyasszonyt, de még ha szinte biztos is vagy benne, hogy ő kiket látna szívesen, inkább ülj le vele és egyeztess, nehogy valamilyen konfliktus kerekedjen később. Hiszen a lánybúcsús este majdnem olyan fontos esemény, mint maga az esküvő!

Milyen legyen a lánybúcsú meghívó?

A party meghívó többféle is lehet – lehet egy idézés lánybúcsúra, amivel kicsit poénosabbra veszitek a figurát, de lehet valami egyszerűbb is, ami passzol a hen party témájához. A lényeg, hogy a meghívó szöveg tartalmazza a programokat, a helyszínt és az időpontot, és időben küldjétek ki, hogy mindenki felkészülhessen erre a jeles napra.

Meghívó lánybúcsúra
Meghívó lánybúcsúra

Ne várd meg a konfliktushelyzetet – gondolkozz már jó előre azon, kinek is legyen kiküldve a lánybúcsú meghívó, hogy semmi se rontsa el a jó hangulatot!

Hen party sorozatunk előző részében a lánybúcsú időpontjának kitalálásában segítettünk, a következő részben pedig a helyszín kiválasztására adunk hasznos tippeket! Erről május 14-i, keddi cikkünkben olvashatsz.

Előző témáink: 

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: