LánybúcsúEsküvőBallagás

Fütyi Szívószál Lánybúcsúra

2 100 Ft
Ez a termék már nem rendelhető!
Nem rendelhető!
Minden lány álma a szőke herceg fehér lovon, aki az oltár elé viszi hófehér, hercegnős ruhában. Ezzel együtt minden menyasszony arról álmodik, hogy a lánybúcsúja felejthetetlen legyen, eltöltsön egy estét a legjobb barátnőivel természetesen fiúk nélkül.

Fütyi Szívószál Lánybúcsúra, 10 db-os

A lánybúcsúra ötletek kellenek, méghozzá fergetegesek!

Mi is voltaképpen a leánybúcsú? Egy gondosan megtervezett party, amikor összejönnek a régi barátnők, hogy megünnepeljék: egyikük hamarosan férjhez megy. Tehát ez az utolsó olyan este, amikor még „hajadonként” bulizhat, lyenkor illik igazán alaposan kirúgni a hámból! Ehhez pedig elengedhetetlenek a kreatív lánybúcsús feladatok, a szuper lánybúcsús kellékek és a jópofa játékok. A fütyi szívószál például pont ilyen!

A leánybúcsú akkor az igazi, ha minél több mókás és feltűnő kelléket szereztek be hozzá. Jöhetnek a különböző fejdíszek, a színes csatok, a fátyol, jogar, vagy különböző szemüvegek. Nem is beszélve persze a pólókról, nyakba akasztható poharakról és vicces ruhákról. Amikor pedig már úgy gondoljátok, minden szükséges kelléket beszereztetek, jöhet a játékok, a lánybúcsús feladatok kitalálása! Ha elég kreatívak vagytok, akkor ne csak a netről lessetek sablon játékokat, de ti magatok is találjatok ki néhányat. Ehhez pont tökéletesek ezek a szívószálak.

Fütyis szívószál: a lánybúcsú kellékek alapja!

Ez a szívószál gyakorlatilag úgy működik, akár a hagyományos, azonban a vége kicsit más, hiszen pontosan olyan alakja van, akár egy férfi hímvesszőnek. Már alapvetően mókás, ha egy ilyen eseményen ezzel fogyasztjátok el az italotokat, azonban ha kreatív játékokat is találtok ki a segítségével, garantáltan emlékezetes estétek lesz. A csomagban 10 szívószál van, tehát bőven jut belőle minden résztvevőnek. Ha összefűzitek őket cérna vagy fonal segítségével, el is készült a menyasszony vadonatúj fütyi-nyaklánca, amely biztosan remekül megy majd a többi kiegészítőjéhez, és számtalan játékötlet megvalósításához is kiváló.

Találd ki te a legemlékezetesebb leánybúcsú feladatokat!

Az internet tele van leánybúcsú ötletekkel. Vicces játékok, ivós feladatok és jópofa ötletek tárháza borul rád, ha beírod a keresőbe: lánybúcsús feladatok. Ha már megvan a helyszín, érdemes egy kicsit bevetnetek a kreativitásotokat és egy kis csavart vinni a történetbe. Ezek a szívószálak például számtalan feladathoz biztosíthatnak tökéletes alapot a lánybúcsúra.

Vegyetek például annyi műanyag poharat, ahányan vagytok és alkoholos filccel tegyetek rájuk jelöléseket, mintha csak űrmértéket jelölnétek rajta. Szükségetek lesz valamilyen fő témára, ennek megfelelően nevezhetitek el a jelöléseket. Ha a téma az, mit szeretsz a legjobban a pasidban, írhatjátok rá „a haját”, „a szemét”, de vehetitek viccesre is a figurát és írhatjátok, a „reggeli szájszagát” vagy a „pénzét”. Ezek után töltsétek meg a poharakat, majd a szívószálak segítségével kezdjétek el egy levegővel inni annak tartalmát. Így – attól függően, ki melyik jelölésig tudta meginni az italt – kiderül, ki mit szeret a legjobban a jövendőbelijében. Eljátszhatjátok ugyanezt a jövőbeni gyerekek számával vagy feltehetitek azt a kérdést is, hol éltek majd tíz év múlva.

Ha elég bevállalós a menyasszony és a társaság, használhatjátok köpőcsőként is a szívószálakat. Készítsetek céltáblát, melyre különböző számokat ragasztotok. Amelyik számot eltaláljátok, annyi italt kell elfogyasztani a játékosnak, míg újra rá nem kerül a sor.

A fütyi szívószál tehát nem csak iszogatásra és az utca népének megbotránkoztatására jó, hanem arra is, hogy feldobjátok vele az amúgy egyszerűnek tűnő feladatokat. Vessétek be a kreativitásotokat, hadd gyűljenek a lánybúcsús feladatok és vegyétek birtokba az éjszakát!

Fütyis szívószál

10 db szívószál/csomag.

Cikkszám: y25212

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz.

GLS futár 1 Ft - 15.000 Ft 990 Ft
Személyes átvétel üzletünkben ingyenes
Átvétel GLS csomagponton 850 Ft
15.000 Ft feletti kiszállítás/átvétel ingyenes
Utánvét díja 320 Ft

További termékek a kategóriában

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Ennyi termék nincs készleten :(

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...
.