LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Te tudod már, milyen játékokkal vagy feladatokkal fogsz a vendégek és a menyasszony kedvére tenni a lánybúcsún? Összegyűjtöttük neked a legnépszerűbbeket!

Játékok, amiket mind kedvelni fogtok

Azért, hogy felhőtlen hangulatban teljen a hen party, az elején el kell hogy hangozzon a lánybúcsú fogadalom vagy lánybúcsú eskü, mely szerint minden, ami e bulin történik, örökre titok marad. Így nyugodtan, őszintén bolondozhattok, nem fog felkerülni a youtube-ra!

Mókás lánybúcsús feladatok
Mókás lánybúcsús feladatok

Természetesen a menyasszony és a résztvevők bevállalósságán múlik, hogy milyen feladatot választotok, de van néhány klasszikus, amit kár lenne kihagynyi. A férjismereti teszt az egyik legnépszerűbb mind közül, és nem is túl bonyolult:

  1. A koszorúslányok feladata már a lánybúcsú előtt a kvíz kérdések összeírása a vőlegényről. A biztonság kedvéért jó, ha ezeket a kérdéseket és válaszokat egyeztetitek a leendő férjjel is, még a lánybúcsú előtt.
  2. Ez után kezdődhet a faggatózás: a jó válaszokért jutalom jár, a rossz válaszokhoz pedig nyugodtan találjatok ki valamiféle büntetést (pl.: egy rövidital lehúzása a következő kérdés elhangzása előtt).

A koszorúslány-ismeret hasonlóan működik, mint a férjismereti teszt, azzal a különbséggel, hogy ebben nem csak a menyasszony, hanem minden meghívott készülhet váratlan kérdésekre. A lánybúcsú kérdések itt is megizzaszthatnak: mennyire ismered jól a barátnőidet?

Lánybúcsús játékok
Lánybúcsús játékok

Fénykép kirakó esetén válasszatok egy vagy több olyan képet, amit a menyasszony még nem látott a férjéről. Lehet gyerekkori kép is:) Ezeket nyomtassátok ki, szabdaljátok különböző darabokra, majd tegyétek a menyasszony elé, és mérjétek, mennyi idő alatt tudja összerakni. Ehhez is nyugodtan szabhattok „büntetéseket”, ha például kicsúszik az időből. Nehezítésképpen kerülhetnek a csomagba oda nem illő képdarabok is, például más pasik testrészei…

Lánybúcsú feladatok bevállalóssabbaknak

Az egyik legnépszerűbb lánybúcsú feladat a csókgyűjtés. Menjetek nyilvános helyre, a menyasszonynál legyen egy kis persely vagy tál, és kezdjetek bele a gyűjtésbe. A menyasszony csókjáért csak egy minimum árat határozzatok meg, puszikért szintúgy. Állítsatok ki célt összegben vagy időben, majd a befolyt összeget kedvetek szerint használjátok fel a lánybúcsú költségeinek fedezésére, hangulatjavító italok vásárlására vagy adományozzátok rászorulóknak.

Tánc bevállalósabbaknak
Tánc bevállalósabbaknak

Szintén nagy népszerűségnek örvendenek azok a feladatok, melyekben vicces kellékek is szerepelnek: a szemérmesebbeknek elég a tánc egy felfújható férfival, a bevállalós csapatoknak pedig a fantáziájára bízzuk a dolgot. 

A néhány nap múlva megjelenő következő cikkünkben a lánybúcsú költségeiről lesz szó: Mennyibe fog ez kerülni? Költségvetés lánybúcsúra Gyere vissza június 3-án, hétfőn.

Ha még nem láttad az előző lánybúcsús cikkeket, íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz
Nincs lánybúcsú játék nélkül
Parti ételek és italok lánybúcsúra
Vicces, vidám ruha kiegészítők, party kellékek lánybúcsúra

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!