LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Költségvetés lánybúcsúra

A lánybúcsúztató minden nő életében meghatározó esemény, hiszen ez az este örök emlék marad. Egyértelmű tehát, hogy a lánybúcsúra való felkészülés elengedhetetlenül fontos… na de ki fizeti a költségeket?

Lánybúcsú költség

A költségek lánybúcsúra egy igazán kényes téma lehet. Kérdéses, hogy a szervezők között hogyan oszlanak meg a költségek, mivel szülőktől támogatást kérni lánybúcsúra azért egy kicsit mégis ciki.

A lánybúcsú költségei 3 fő tényezőből tevődnek össze:

  1. Egyfelől ott van maga a lánybúcsú helyszín, amit nagyon fontos jól megválasztani, hiszen jó esetben a menyasszonynak és a résztvevőknek is kedves emlékei fognak hozzá kötődni egy életen át
  2. Az este folyamán a fogyasztás: étel-ital, lánybúcsú torta, stb.
  3. Emellett pedig a dekoráció és a lánybúcsús ajándékok miatt is emelkednek a költségek.

Ezek talán a legalapvetőbb költségek lánybúcsúra, melyeken, ha okosan terveztek, sokat megtakaríthattok.

Ki fizeti a költségeket?
Ki fizeti a költségeket? 

Hogyan csökkenthetők okosan a lánybúcsú költségei?

Válasszatok egyszerű, de nagyszerű helyszínt! Igen, menőn hangzik egy vegasi lánybúcsú, de annak bizony az ára is borsos lesz. Azon túl pedig, hogy jól mutat instán és facebookon, nem igazán emeli a szórakozás fényét. Lánybúcsúra való készüléskor próbáljatok olyan helyszínt találni, melyhez a menyasszonyt személyes emlékek kötik. Egy szabadstrand a Balaton partján, vagy a kedvenc törzshelyetek asztalainál sokkal könnyebb elengedni magatokat és felhőtlenül szórakozni! Ha nem szórjátok a pénzt fölöslegesen, akkor a helyszín bérlésének és az odajutásnak a költségei is minimálisak lesznek.

Ha nem nyilvános helyen, étteremben szervezitek a lánybúcsút, akkor az ételek és italok költségeiben sokat spórolhattok.

Hogyan csökkenthetők a lánybúcsú költségei
Hogyan csökkenthetők a lánybúcsú költségei

Saját készítésű sütemények (amelyek akár viccesek is lehetnek), a saját kezűleg előállított koktélok, stb. mind-mind pénztakarékos megoldások, ugyanakkor a DIY érzés még emlékezetesebbé is teszi az estét.

A helyszín dekorálása fontos, és ha a hozzávalókat mind egy helyről szerzitek be, akkor a szállítási költséget is csak egyszer kell kifizetni, plusz nem kell ezer különböző helyre szaladgálni a dekorokért és partikellékekért. Ebben a cikkünkben már megmutattuk, melyek most a legmenőbb ruha kiegészítők és party kellékek lánybúcsúra.

Parti kellékek lánybúcsúra
Party kellékek lánybúcsúra

Adjatok személyes ajándékot! A drága, szép, ámde személytelen ajándékok helyett szerezzetek kedves apróságokat. Ha maga az ajándék vicces, egyedi és személyes, akkor a későbbiekben is mosolyt fog csalni a megajándékozott arcára minden alkalommal.

A lánybúcsú költségeit természetesen praktikus egymás között egyenlően elosztani. Amikor kiszámoljátok, hogy mennyibe fognak kerülni a dolgok, ne felejtsétek el, hogy a menyasszony részét is ti álljátok!

A legközelebbi témánkLeánybúcsúra ajándék - mennyit költsünk rá? Gyere vissza június 6-án, csütörtökön és olvasd el.

Nem láttad még az előző lánybúcsús cikkeinket? Íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz
Nincs lánybúcsú játék nélkül
Parti ételek és italok lánybúcsúra
Vicces, vidám ruha kiegészítők, party kellékek lánybúcsúra
Itt vannak a legjobb lánybúcsú feladatok

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!