LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Mindannyian tudjuk, hogy a lánybúcsú ajándék ára esetén a határ a csillagos ég. A búcsúajándék esetén azonban ne az ár, hanem az ötletesség legyen az irányadó elv! Mutatunk néhány tippet:

Ajándék lánybúcsúra – mégis mi legyen az?

A lánybúcsúra kapott ajándékok nem egyenlőek a nászajándékokkal. Egy szépen dekorált porcelán vázával, vagy a legújabb és legmodernebb mikrohullámú sütővel tehát valószínűleg mellélőnél. A lánybúcsú központi témája a barátság, a hajadon évek, és a közelgő asszonyiság. Ezen a napon a menyasszony utolsó, még „szabad” nőként töltött estét ünneplitek, így a lényeg a vidámság és a jó hangulat. Egy ötletes leánybúcsú ajándék pedig pontosan ezt a célt kell, hogy szolgálja: felejthetetlenné kell varázsolnia ezt az estét, hogy a menyasszony felhőtlen jókedvvel és bizakodással fordulhasson a jövő felé.

Egy ötletes leánybúcsú ajándék
Egy ötletes leánybúcsú ajándék 

Költséghatékony ajándék ötletek lánybúcsúra

A legjobb leánybúcsú ajándékok azok, amelyeknek története van, vagy melyek köré maga az esemény során történet szövődhet. Válassz valami vicces apróságot, vagy egy látványos kiegészítőt az estére, amivel feldobhatod a buli hangulatát.

Ez lehet egy vicces lánybúcsú kiegészítő, „valami új” az esküvőre, például egy harisnyakötő, de persze nagy hagyománya van a vicces, szexuális töltettel bíró ajándékoknak is, amiket a pár akár a nászéjszakán is felhasználhat;)

Vicces ajándék lánybúcsúra
Vicces ajándék lánybúcsúra

A mi egyik kedvencünk a lánybúcsú ajándékdoboz, ami telis-tele van apró tréfákkal vagy jókívánságokkal. Ez egy rendkívül ötletes és költséghatékony megoldás, amit elkészíthetsz egyedül, vagy akár a többi lánnyal együtt, közös ajándékként. Légy kreatív, semmiképp ne vedd magad túl komolyan, és hagyj helyet a viccnek, hiszen köztudottan így születnek a legütősebb ajándékok.

Ha magatok rendezitek a lánybúcsút, akár otthon, akár egy bérelt helyen, fontos, hogy néhány apróságra odafigyeljetek a lánybúcsú teríték kialakításakor. Ezt a témát legközelebb nézzük meg alaposan: Stílusos lánybúcsús asztalteríték ötletek címmel. Gyere vissza június 9-én, vasárnap.

Ha még nem láttad az előző lánybúcsús cikkeket, íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz
Nincs lánybúcsú játék nélkül
Parti ételek és italok lánybúcsúra
Vicces, vidám ruha kiegészítők, party kellékek lánybúcsúra
Nincs lánybúcsú játék nélkül!
Mennyibe fog ez kerülni? Költségvetés lánybúcsúra

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!