Leánybúcsúra ajándék - mennyit költsünk rá?

Mindannyian tudjuk, hogy a lánybúcsú ajándék ára esetén a határ a csillagos ég. A búcsúajándék esetén azonban ne az ár, hanem az ötletesség legyen az irányadó elv! Mutatunk néhány tippet:

Ajándék lánybúcsúra – mégis mi legyen az?

A lánybúcsúra kapott ajándékok nem egyenlőek a nászajándékokkal. Egy szépen dekorált porcelán vázával, vagy a legújabb és legmodernebb mikrohullámú sütővel tehát valószínűleg mellélőnél. A lánybúcsú központi témája a barátság, a hajadon évek, és a közelgő asszonyiság. Ezen a napon a menyasszony utolsó, még „szabad” nőként töltött estét ünneplitek, így a lényeg a vidámság és a jó hangulat. Egy ötletes leánybúcsú ajándék pedig pontosan ezt a célt kell, hogy szolgálja: felejthetetlenné kell varázsolnia ezt az estét, hogy a menyasszony felhőtlen jókedvvel és bizakodással fordulhasson a jövő felé.

Egy ötletes leánybúcsú ajándék
Egy ötletes leánybúcsú ajándék 

Költséghatékony ajándék ötletek lánybúcsúra

A legjobb leánybúcsú ajándékok azok, amelyeknek története van, vagy melyek köré maga az esemény során történet szövődhet. Válassz valami vicces apróságot, vagy egy látványos kiegészítőt az estére, amivel feldobhatod a buli hangulatát.

Ez lehet egy vicces lánybúcsú kiegészítő, „valami új” az esküvőre, például egy harisnyakötő, de persze nagy hagyománya van a vicces, szexuális töltettel bíró ajándékoknak is, amiket a pár akár a nászéjszakán is felhasználhat;)

Vicces ajándék lánybúcsúra
Vicces ajándék lánybúcsúra

A mi egyik kedvencünk a lánybúcsú ajándékdoboz, ami telis-tele van apró tréfákkal vagy jókívánságokkal. Ez egy rendkívül ötletes és költséghatékony megoldás, amit elkészíthetsz egyedül, vagy akár a többi lánnyal együtt, közös ajándékként. Légy kreatív, semmiképp ne vedd magad túl komolyan, és hagyj helyet a viccnek, hiszen köztudottan így születnek a legütősebb ajándékok.

Ha magatok rendezitek a lánybúcsút, akár otthon, akár egy bérelt helyen, fontos, hogy néhány apróságra odafigyeljetek a lánybúcsú teríték kialakításakor. Ezt a témát legközelebb nézzük meg alaposan: Stílusos lánybúcsús asztalteríték ötletek címmel. Gyere vissza június 9-én, vasárnap.

Ha még nem láttad az előző lánybúcsús cikkeket, íme a lista:

Honnan ered a lánybúcsú? - Ahány ház, annyi szokás
Miről szóljon a lánybúcsú?
Kinek a feladata a lánybúcsú szervezése?
Kellékek és vicces ajándékok lánybúcsúra
Lánybúcsú szervezése 101: mikor legyen a hen party?
Dráma a lánybúcsún – na még mit nem!
A lánybúcsú helyszín többé nem lesz fejtörés
Hogyan csinálj látványos lánybúcsú dekorációt?
Lánybúcsú programok -fergeteges ötletek a felhőtlen szórakozáshoz
Nincs lánybúcsú játék nélkül
Parti ételek és italok lánybúcsúra
Vicces, vidám ruha kiegészítők, party kellékek lánybúcsúra
Nincs lánybúcsú játék nélkül!
Mennyibe fog ez kerülni? Költségvetés lánybúcsúra

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: