Ezek a legjobb kerti játékok kertipartihoz!

Játsszunk! Kerti játékok kertipartihoz

Attól félsz, hogy a kerti partin nehezen oldódik majd a hangulat? Néhány ötletes kerti játék biztosan összehozza a társaságot! Mutatunk pár ötletet:)

Milyen játékokkal teheted szuperré a kertipartit?

Az első kérdés az az, hogy kinek is lesz ez a parti? Gyerekeknek vagy felnőtteknek? Mert persze mindenkinek más jelenti a kellemes szórakozást.

  • A kicsiknek az a legegyszerűbb, ha már alapból vannak játékok a kertben. Ez lehet hinta, csúszda, mászóka vagy akár egy homokozó is. Persze a gyerekek fantáziája olyan jó, hogy már egy apró fadarabból is egy komplett történetet tudnak kitalálni:)
Játékok kicsiknek
Játékok kicsiknek
  • Felnőtteknek, vagy vegyes társasághoz nagyon sok party társasjáték létezik, amit mindenki élvezni fog. Ezek a partijátékok a család minden tagját bevonják: ott van például a lengőteke, a szabadtéri sakk, vagy akár a petanque is. Ezek nem túl bonyolultak, nem foglalnak el nagy helyet, és egyszerre sokan, sőt akár csapatokban is lehet játszani.
Játékok felnőtteknek
Játékok felnőtteknek
  • Vannak bonyolultabb party játékok is, mint a Twister. Ehhez már kell egy kis ügyesség és kitartás is, viszont az biztos, hogy tökéletes szórakozást biztosít a parti résztvevőinek.

A játékötletek hosszú sora itt persze még nem ér véget. Vannak mozgalmasabb játékok felnőtteknek, mint például egy tollaslabda meccs, pingpongozás, vagy akár a focizás. Az, hogy melyiket választjátok, az már teljes mértékben rajtatok áll.

Ha kerti buliról van szó, akkor a kerti játékok nem maradhatnak el. Gondoljátok át, hányan lesztek, és milyen típusú játékokat szerettek, és ahhoz már nagyon könnyű lesz kiválasztani a megfelelő szórakozást.

A legközelebbi témánk: Partizene a kertben, avagy hogy ne haragítsuk magunkra a szomszédokat. Gyere el újra július 11-én, csütörtökön és olvasd el! 

Ha kíváncsi vagy a kerti parti cikksorozat korábban megjelent írásaira, itt elérheted:

Ha nyár, akkor kerti parti! De mi legyen az apropó?
Hogyan válaszd ki a kerti party időpontját?
Kertiparti költségvetés? Mutatjuk, hogyan állítsd össze!
Vendéglista a kertipartira? Mostantól gyerekjáték!
Milyen kerti dekoráció illik a nyári partihoz?
A party helyszín kialakítása a kertben
Mik a jó nyári kerti parti ételek?
A legtutibb party italok a nyári melegben
Asztalteríték – egy felejthetetlen kertiparti alapja

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: