LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Ha nyár, akkor kerti parti! Mi legyen az alkalom?

A nyárban az egyik legjobb, hogy egyre több időt tölthetünk a szabadban. Szerencsére egy kerti parti bármekkora kertben megrendezésre kerülhet, a kérdés inkább az: mi legyen az alkalom? Legyen egyáltalán?

A kerti parti szervezésekor az egyik legfontosabb, hogy az alkalomnak megfelelően hívjunk vendégeket, és mindig mérlegeljük a kert kapacitását - a zsúfoltság ugyanis elrettentő lehet. Bemutatjuk, mi milyen alkalomra, és hogyan szerveznénk kerti partit.

Házavató

Ha ti is most fejeztétek be a felújításokat, esetleg lassan közeledtek az építkezés végéhez, ünnepeljétek meg a munkátok eredményét! A meghívottak listája itt igen egyszerű: azokat a barátokat és családtagokat, akik bármilyen segítséggel hozzájárultak az új otthonotokhoz, mindenképpen írjátok fel a listára. Emellett meghívhatjátok a legközelebbi családtagjaitokat, barátaitokat, mindenkit, akinek meg akarjátok mutatni az új birodalmat.

Házassági évforduló

Ha a szüleidnek, vagy a párod szüleinek közeledik a házassági évfordulója (különösen az ezüst- vagy aranylakodalom), lepjétek meg őket a számukra kedves emberek jelenlétével. A házassági évforduló egy remek alkalom a tematikus bulira: legyen a házasság éve a téma, és építsetek mindent köré. Fontos, hogy ha meglepetés bulit szerveztek, az hétvégére essen, a pontos dátum után, vagy előtt, de ne pont az évforduló napján. Az a nap maradjon meg kettejük privát ünnepének:)

Kerti parti - Házassági évforduló ünneplése
Kerti parti - Házassági évforduló ünneplése

Lánybúcsú és legénybúcsú

Mindkettő remek alkalom lehet egy kerti partira, külön, vagy akár egyszerre tartva is. Hívjátok meg a házasulandó(k) legjobb barátait, legnagyobb cinkosait, barátnőit, testvéreit, és bulizzatok egy jót közösen az esküvő előtt! A közös ünnepléssel új barátságoknak is adtok esélyt.

Születésnap

Születésnapja mindenkinek van! Akár gyermek, akár felnőtt, egy meglepetés szülinapi buli mindenkinek jár, manapság főként a 30. 40, de különösen az 50. születésnap megünneplése elmaradhatatlan! Hívjátok össze a családot, barátokat, és rendezzetek akkora bulit, amekkorát csak a kertetek enged!

Kerti parti - Szülinapi ünnep
Kerti parti - Szülinapi ünnep

Persze fontos, hogy minden buli előtt tájékoztassátok a szomszédot is!

További kerti parti-ötletekért kövesd cikksorozatunkat, legközelebb az időpont kiválasztásában segítünk, és arról is írunk, hogyan minimalizálhatod a költségeket:)

A cikksorozatunk legközelebbi témája: Hogyan válaszd ki a kerti party időpontját? Várunk vissza június 21-én, pénteken.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!