Vendéglista a kertipartira? Mostantól gyerekjáték!

Hogy állítsd össze a vendéglistát a kertipartira?

Csak nem te vagy a következő kertiparti szervezője? Akkor az egyik legelső dolog, amit össze kell állítanod, az a vendéglista. Elakadtál? Olvass tovább a party tippek legújabb részében és segítünk!

Amilyen a kertiparti, olyan a vendéglista!

A meghívottak körének kiválasztása alapvetően a party típusától függ. Házassági évforduló, szülinapi party vagy házavató esetén általában inkább családias környezetre vágyik az ember, közeli családtagokkal és barátokkal, úgyhogy az ilyen eseményeken kisebb a vendéglista. A lánybúcsú idején akár egy szélesebb baráti kör is szóba jöhet, jó sok emberrel. Csak azt tartsd szem előtt, hogy mekkora a kerted és hány ember fér el:)

Ünnepeljetek együtt
Ünnepeljetek együtt

Érdemes az eseményhez illő parti meghívó stílust választanod. Nem lesz nehéz dolgod, hiszen nagyon sok meghívó minta közül választhatsz.

Elegáns meghívó kerti partira
Elegáns meghívó kerti partira

Van vicces és bohókás party meghívó, van komolyabb stílusú, van elegáns, és persze van kifejezetten szülinapi meghívó vagy esetleg olyan, ami a lánybúcsúra invitál (ez utóbbi sokszor egészen pajkos is lehet).

Ha kitaláltad, hogy milyen alkalomból is akarod szervezni ezt az eseményt, hogy szélesebb körben, vagy inkább családias hangulatban töltenéd el, és a téma is megvan, onnantól kezdve a vendéglista összeállítása szinte gyerekjáték lesz:)

Vendéglista összeállítás
Vendéglista összeállítás

A legközelebbi témánk: Milyen kerti dekoráció illik a nyári partihoz? Várunk vissza június 27-én, csütörtökön.

Ha kíváncsi vagy a kerti parti témában korábban megjelent cikkekre, itt elérheted:

Ha nyár, akkor kerti parti! De mi legyen az apropó?
Hogyan válaszd ki a kerti party időpontját?
Kertiparti költségvetés? Mutatjuk, hogyan állítsd össze!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: