Milyen kerti dekoráció illik a nyári partihoz?

A kerti party egyik legfontosabb eleme a dekoráció, ezzel határozod meg a buli témáját, ezzel utalsz az alkalomra, és alapozod meg a hangulatot. Adunk néhány ötletet, hogy igazán látványos legyen!

A tökéletes kerti partihoz kell néhány kültéri dekoráció, ami nappal és sötétedés után is jól mutat. A party dekoráció összeválogatása nagy feladat, és megköveteli a szépérzéket. Következnek a tippek, hogyan lesz ízléses, és mégis csinos a kerted a nyári partihoz.

Csinosítsd ki a kertet a partihoz
Csinosítsd ki a kertet a partihoz

Kerti díszek nappalra

A tökéletes kerti partihoz elengedhetetlenek a megfelelő minőségű kerti díszek, melyek dekorálják a kertet és megadják az alaphangulatot a bulihoz. A héliumos lufi például hagyományos kellék – minden témához számtalan variációt találhatsz, fellógatva pedig sokáig díszelegnek majd a bulin. Van azonban élet a lufin túl is: a különböző füzérek vagy például a zászlófüzér, ugyanúgy hagyományos díszítőelemek.

10 méteres zászlófüzér
10 méteres zászlófüzér

Emellett a lampionok, valamint a spirálos, színes függő dekoráció ívei is remekertiparti-koltsegvetes-mutatjuk-hogyan-allitsd-ossze-347kül feldobják a kert hangulatát nappal.

Színes lampionok a kertbe
Színes lampionok a kertbe

Esti buli? Sima ügy!

Megesik, hogy egy-egy buli későig nyúlik el, vagy alapvetően későn kezdődik. Hogy a sötétben is hangulatos legyen a kerti parti, a korábban feltett nappali lampionok helyére kerüljenek világító lampionok. Az esti fényekről számos különböző party kellék segítségével gondoskodhatsz még: tűzz le néhány fáklyát a kerítés mentén, vagy a kijelölt ösvény szélén, ezzel mutathatod az utat a vendégeidnek a házhoz és az asztalokhoz. Egy kerti fényfüzér segítségével kidekorálhatod a kert fáit, bokrait, vagy a kerti sátrat is, ezzel gondoskodva a meghitt hangulatról.

Érdekes hatást kelt, ha ti magatok váltok világítóvá, ehhez szóba jöhet például a világító karkötő. Ezzel a kert rejtett zugaiban is felismerhetők a vendégek.

Világító karkötők esti kerti partihoz - 100 db
Világító karkötők esti kerti partihoz - 100 db

További kerti parti dekorációkért látogass el webshopunkba, és engedd, hogy szárnyaljon a fantáziád!

A legközelebbi téma: A party helyszín kiválasztása a kertben, helykialakítás Az erről szóló írásunkkal vasárnap, június 30-án olvashatsz. Várunk vissza :)

Ha kíváncsi vagy a kerti parti témában korábban megjelent cikkekre, itt elérheted:

Ha nyár, akkor kerti parti! De mi legyen az apropó?
Hogyan válaszd ki a kerti party időpontját?
Kertiparti költségvetés? Mutatjuk, hogyan állítsd össze!
Vendéglista a kertipartira? Mostantól gyerekjáték!

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg barátaiddal is: