LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Mi kell egy igazán emlékezetes ballagási bulihoz? Egy jó csapat, és némi kreativitás:) Ez a cikkünk most a barátoknak, családtagoknak szól; segítünk összerakni egy ütős meglepetés műsort!

Mivel lepjétek meg a ballagót?

A középiskolai ballagás igen jó ok az ünneplésre, különösképpen, hogy nem csupán az iskolától, de a gondtalan gyermekkortól is búcsúzik a véndiák. Nehéz eldönteni, hogy mi a legjobb ajándékötlet ez alkalomra igaz? Hát persze, hiszen ez korántsem egy hétköznapi esemény. Nekünk van egy szuper ötletünk! Egy meglepetés műsor, amit a családtagok állítanak össze, egészen biztosan örök emlék marad!

Meglepetésműsor ballagási partira
Lepjétek meg az ünnepeltet !

Íme, a legjobb meglepetés ballagásra!

Ballagási ötletek százait találhatjátok meg neten, de ha kerülni szeretnétek a kliséket, akkor ideje, hogy kicsit kreatívak legyetek. Gondoljátok végig, hogy mik a legjellemzőbb dolgok az ünnepeltre! Szereti például a Marvel filmeket? Vagy még kamaszként is a Disney-mesék szerelmese? Imádja a táncot, van kedvenc sportága?

A ballagás már nem gyerekzsúr, nem kellenek fellépők rendezvényre; helyette inkább bújjatok ti a kedvenc szereplők bőrébe! Állítsatok össze egy rövid jelenetet, egy vicces tánckoreográfiát, akár mutassatok be egy filmbéli epizódot a ti szájízetek szerint, bevonva az ünnepeltet! Az erről készült videót biztos, hogy örök kincsként őrizgeti majd. (Azért, hogy az ünnepelt felhőtlenül élvezhesse a műsort, érdemes az egyik családtagot, vagy barátot megkérni, hogy legyen ő az operatőr.)
A szükséges kellékeket pedig csak bízzátok ránk;)

Legyen ez a nap más, mint a többi

A különböző események lehetőséget adnak arra, hogy kicsit együtt legyen család. Használjátok ki ezt az alkalmat, és legyen a ballagás egy igazán önfeledt móka, és örökké tartó emlék is egyben. A meglepetés előadásnál személyesebb ajándékot úgysem találtok!

Ezzel ballagási blog sorozatunk végére értünk. Reméljük, sikerült ötleteket adni egy nem szokványos, emlékezetes ballagás megszervezéséhez. Nézzük még egyszer végig, miről is írtunk az elmúlt hetekben:

Miért ballag a vén diák? Ballagási szokások régen és ma

Miről szólnak a ballagási dalok?

Ballagási családi ebéd vagy parti a barátokkal? Miért ne lehetne mindkettő?

Ballagási dekoráció - milyen parti kellékekkel dekoráld a helyszínt?

Mikor legyen a Ballagási parti?

Ballagási party szervezés 101: a vendéglista összeállítása

Spóroljatok együtt! Összevont ballagási party a barátokkal

Ballagásra vagy hivatalos? Mi legyen a ballagási ajándék?

Hol legyen a ballagási bulihelyszín? Segítünk a döntésben!

Ballagási party - hogyan és mikor hívd meg az érintetteket?

Ballagásra mész? A ballagó lufi még a virágnál is jobb ajándék!

Mi legyen a parti menü?

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!