LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Segítünk a döntésben!

Még nincs meg a ballagási bulihelyszín? Természetes, hogy a legjobbat érdemlitek, de nehéz olyat választani, ami mindenkinek megfelel. Adunk néhány ötletet a helyszínre!

Kint vagy bent?

A ballagásokat meleg tavaszi-nyári hónapokban tartják, így biztos nálatok is felmerült a szabadtéri helyszín, mint első ötlet. Ebben az esetben nincs terembérlés, nincs kötöttség, viszont lehet szalonnát sütni, bográcsolni, zenélni, rohangálni, hülyéskedni. Egyetlen hátránya, hogy ha rossz az idő, akkor az eső elmoshatja a partit: érdemes ezért B-tervvel, vagy esőnappal is készülni a ballagásra.

Ha biztosra mentek, és a terembérlés mellett teszitek le a voksot, étterem helyett érdemes megfontolni egy olyan bowling- vagy biliárdklubot, ami esetleg rendelkezik saját konyhával, vagy van lehetőség arra, hogy néhány szendvicset és hidegtálat rendeljetek. Ez sokkal kötetlenebb, mint egy elegáns étteremben ülni, ahol viselkedni kell - miközben ti is tudjátok, hogy egy idő után már akkora lesz a lazaság, hogy jobb lenne, ha tombolhatnátok is egy kicsit.

Ballagási parti helyszín - Elegáns étterem helyett
Ballagási parti helyszín - Elegáns étterem helyett

Bulizás stílusosan: béreljetek rendezvényhajót vagy partibuszt!

A rendezvényhajó – amellett, hogy igazán elegáns helyszín arra, hogy még egy nagyot bulizzatok utoljára – igazi 2 az egyben megoldás. A legtöbb hajó rendelkezik nyitott és zárt térrel egyaránt, így a legkülönbözőbb időjárási viszonyok közt is használható. Itt is van lehetőség étteremtől rendelt ételt felszolgálni, táncolni és italt fogyasztani egyaránt.

Manapság népszerű a partibusz. Akár már 20 személyre is bérelhetők kényelmes kanapékkal, hangtechnikával, tánctérrel.

Partibusz
Egyre népszerűbb a partibusz

A dekoráció a hangulat megalapozója!

Bárhol is bulizzatok, el ne felejtsétek, hogy a party a dekorációnál kezdődik! A girlandok és ballagási lufik segítségével egy kerthelységet, éttermet, hajót is könnyen feldíszíthettek, néhány színes égősor pedig naplemente után is kellemes hangulatot biztosít. Ballagási díszítés ötletek terén érdemes kreatívnak lenni: kattints ide, és mutatunk néhány, jól bevált ötletet! Fontos, hogy ne legyen díszektől hemzsegő a terem, de ne is vesszen el a kevés dekoráció a hatalmas térben. A ballagási lufik itt is remekül szolgálhatnak majd.

Kiket hívj meg a ballagási partira? A vendéglista összeállításáról és a meghívásról szóló cikkünket 2 nap múlva (azaz szombaton, április 20-án)   olvashatod.

Ha lemaradtál az előző cikkeink valamelyikéről, most pótolni tudod:

Miért ballag a vén diák? Ballagási szokások régen és ma

Miről szólnak a ballagási dalok?

Ballagási családi ebéd vagy parti a barátokkal? Miért ne lehetne mindkettő?

Ballagási dekoráció - milyen parti kellékekkel dekoráld a helyszínt?

Mikor legyen a Ballagási parti?

Ballagási party szervezés 101: a vendéglista összeállítása

Spóroljatok együtt! Összevont ballagási party a barátokkal

Ballagásra vagy hivatalos? Mi legyen a ballagási ajándék?

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!