LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Ha ballagásra mész, az ünnepi megjelenésed mellett illik ballagási ajándékkal is kedveskedned a ballagó barátod vagy családtagod számára. Vajon mi az ideális ajándék egy ballagásra? Segítünk, hogy megfelelőt válassz!

A ballagási lufi persze alapfelszereltség, hiszen nincs is annál vagányabb, mint egy hatalmas héliumos lufival megjelenni a barátod/barátnőd ballagásán. A hagyományos ballagó plüss helyett azonban valami viccesebb, egyedibb ajándékot javasolnánk.

Kreatív ajándékok ballagásra

Érdekes, hogy a vicces ballagási ajándékok fiúknak szólnak leginkább, de szerencsére bőven akad jó ajándék barátnőnek is. Egy agysejt plüss, vagy ballagási agysejt, esetleg a plüss idegsejt például bármelyik nem tagjait megnevetteti, segít átvészelni a buli utáni másnapot, amikor érezhetően halnak el az agysejtek, és később is emlékezteti a ballagót erre a jeles napra.

Lányos ajándékok? Nem kihívás!

Tökéletes ajándék lehet barátnőnek például egy ballagó maci krém színben, de ha igazán piedesztálra szeretnéd emelni a legjobb barátnődet, a királynő óriás bögre 600 ml-es változata lesz a tökéletes ballagási ajándék.

Ballagó plüss maci

Az egyszarvú még mindig nagyon népszerű, így a legnagyobb rajongói számára az unikornis bögre, vidám egyszarvú utazóbögre vagy unikornis persely fehér színben biztos sikert arat majd.

Pasiknak még egyszerűbb!

A pasik „isznak, és tudnak dolgokat”. Nincs is vagányabb ballagási ajándék, mint egy óriás borospohár a legnagyobb bulikirálynak, de a legszerényebb mintadiáknak is garantáltan jókedvet okozol majd vele.

A világ legnagyobb borospohara
A világ legnagyobb borospohara

Ha tudod a barátodról, családtagodról, hogy gyűjt valamelyik tervének megvalósítására, a pénz labirintus lesz a legjobb ajándék, amit kaphat tőled - természetesen nem üresen!

Ha pedig részt veszel a terem, vagy a ballagás utáni buli dekorálásában, akkor a 28 cm méretű „gratulálok” vegyes színű gumi (latex) lufi, (6 db egy csomagban), vagy a ballagásodra szeretettel tarisznya mintás vegyes színű gumi (latex) lufi, (szintén 28 cm-es) 6 db -os kiszerelését ajánljuk, ami semmiképp sem maradhat el!

Gratulálok vegyes színű lufi
"Gratulálok" vegyes színű lufik

A következő témánk: Hol legyen megtartva? A ballagási parti- vagy  bulihelyszín - válaszd ki a legjobbat Erről április 18-án olvashatsz.

Ballagási játékunkat láttad már?

Addig is néhány olvasni való, amelyekben a ballagás témát járjuk körbe:

Miért ballag a vén diák? Ballagási szokások régen és ma

Miről szólnak a ballagási dalok?

Ballagási családi ebéd vagy parti a barátokkal? Miért ne lehetne mindkettő?

Ballagási dekoráció - milyen parti kellékekkel dekoráld a helyszínt?

Mikor legyen a Ballagási parti?

Ballagási party szervezés 101: a vendéglista összeállítása

Spóroljatok együtt! Összevont ballagási party a barátokkal

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!