Ballagó Agysejt
Bigyóshop ajánlásával
Ballagó Agysejt

Agysejt plüss, ballagási és diplomaosztó ajándék

Raktáron!

3 890.- Ft

Szereted megviccelni a barátaidat, családtagjaidat? Diplomázik vagy érettségizik mostanában valaki a környezetedben? Egy vicces ajándék biztosan megmosolyogtatja majd! Tűzz a virág- vagy luficsokorba ballagási vagy diplomaosztó ajándék gyanánt egy agysejt plüsst, mielőtt átadod a csokrot - a siker garantált lesz!

Ballagó Agysejt

Vicces ballagási- vagy diplomaosztó ajándék

 Érettségi és diplomaosztó csak egyszer van az életben (na jó, kitartóknak az utóbbiból több is), érdemes hát emlékezetessé tenni. Ebben egy mókás, egyedi ballagási agysejt plüss segíthet! Ideális ballagásra és jó ajándék diplomaosztóra is, hiszen, valljuk be, agysejtből soha nem elég. Ez a diplomaosztó ajándék ráadásul saját diplomaosztó kalapban díszeleg majd a virágcsokor közepén!

A plüss agysejt 13-18 cm hosszú, és selymesen puha anyagból készült. A felső oldala szürke, alul fehér, a kis nyúlványai pedig citromsárgák. Apró műanyag szemei erősen vannak rögzítve a plüssbe, így sokáig tud rád értetlenül nézni a fekete diplomaosztó kalapja alól, aminek a sárga szálakból álló bojtja néha a szemébe lóg.  Az agysejt plüss keményebbre van tömve az átlagos plüssöknél, varrásai viszont mindenhol tartósak, strapabírók, így mosógépben is mosható.

A ballagási ajándék ötletek legjobbja

Amikor ballagási plüss után kutatunk, többnyire mackók, elefántok, baglyok és kiskutyák jönnek szembe a virágárusnál, diplomaosztó kalapban. Ezek közül még talán a bagolynak van a legtöbb köze a tudáshoz – na de egy agysejt?! A legjobb ballagási ajándék fiúknak és lányoknak egyaránt: agysejt plüss, ha valakinek még nem lenne elég. Az egész osztály olyat szeretne majd, ez garantált. Ha osztályfőnök vagy, van egy jó tippünk, mit ajándékozz búcsúzóul a kedves tanítványaidnak – egy kis plüss agysejtet!

A plüss agysejt a diplomaosztó után

Az átlagos plüssökből, mint például egy mackó, mindenkinek rengeteg van otthon, így egy esetleges költözésnél könnyen eltűnik egy-kettő. Na de egy agysejt? Arra mindenki emlékszik, számon tartja, így esélye sincs elkeveredni, főleg, ha olyan fontos érzelmi értéket képvisel, mint egy gimnáziumi ballagás, egy érettségi vagy egy diplomaosztó. Az ilyen fontos eseményeknek kell, hogy tárgyi emléke is maradjon, amire ránézve mindig eszébe jut majd egy-egy kedves történet a megajándékozottnak.

Ha valaki több diplomát is tervez megszerezni, akkor különösen vicces ajándék lehet, ha minden diplomaosztó alkalmával kap egy új agysejtet is a már meglévő mellé – így minden alkalommal, ha a ballagási agysejt plüss gyűjteményére néz, eszébe jut, mennyi mindent ért el eddig, mennyi sikere volt, amiért ő maga dolgozott meg.

Ha valakit ösztönözni szeretnél, de tudod, hogy hajlamos néha kevesebb agysejttel működni a szükségesnél, megviccelheted egy csak plüss agysejtekből álló csokorral a ballagásán: adhatsz neki néhány agysejtet a meglévők mellé, hogy biztosan sikerrel vegye a rá váró akadályokat.

Zárójelben jelezzük meg, hogy a tanulmányok befejezését sokan alkoholfogyasztással ünneplik, és hát a bankett alatt simán elpusztul néhányezer agysejt – nem árt előre felkészülni és pótolni a készletet!

Nem csak diplomaosztóra ajándék, hanem oktatási segédlet is lehet!

A biológia nem egyszerű tantárgy, főleg az elején. Ahhoz, hogy a gyerekek megszeressék és megértsék a biológiát, néha szokatlan tanítási módszerekhez kell folyamodni. Ha például élethű, de mégis aranyos, puha plüssökkel mutatjuk be nekik az egyes sejteket, vírusokat, szerveket, egy olyan élményt adhatunk nekik, ami miatt talán maguktól is kíváncsiak lesznek a biológia és a test rejtelmeire, összefüggéseire.

Ezen felül, ha megnézhetik, megtapinthatják az agysejtet egy plüss formájában, sokkal könnyebben jegyeznek meg róla információkat, amiket aztán könnyebben adnak vissza a számonkérés során, így könnyen szerezhetnek jó jegyeket is, és a tanárukat is hamar megkedvelik.

Mérete: 13-18 cm.

Szürke.

Cikkszám: bigyo-1861

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Agysejt plüss, ballagási és diplomaosztó ajándék, oszd meg a barátaiddal is:

0

További termékek az Óriás mikrobák kategóriában