Mikulás jelmezekKarácsonyi DekorációKarácsonyi Ajándék

Óriás plüss mikrobák nem csak a biológia szerelmeseinek

Mik azok a mikrobák? Szabad szemmel nem látható, aprócska lények, melyek többnyire betegséget okoznak. De nem most! A bacilusok és vírusok óriás plüssök formájában jelentkeznek! A bosszantó fülgyulladástól az eboláig terjedő széles kínálatunkban nagy szőrmókok várják új gazdák jelentkezését.

Óriási mikrobák, mint a stílusos kritika eszközei

Egy kicsit szokatlan, talán egészen abszurdnak tűnő termékeink valójában bizonyítottan jól bevált ajándék ötletek.

Ezek a vidám, megszelídített bacik és vírusok egyaránt lehetnek praktikus ajándékok és egy ütős poén kellékei is.  Ezek a plüssök nem csak akkor telitalálatok, ha a környezetedben sok a kutatóbiológus, vagy a sajátos humorérzékkel rendelkező figura. A Plush munkatársai által megtervezett termékcsalád arra is lehetőséget biztosít, hogy közvetlen környezetünkben, sajátos formában hívjuk fel a figyelmet korunk egészségügyi kihívásaira.

Egy ilyen ajándékötlet stílusos figyelmeztetés is lehet, egy rossz szokás elhagyására is ösztönözhet, amennyiben egy barátunk vagy családtagunk életvitelében nagyobb a rizikója egy adott betegségnek. Nehéz rávenni a gyermekedet a kézmosásra? Az óriás plüss mikrobák valamelyikét helyezd el a csap fölé, és emlékeztesd, hogy ha nem mos kezet, akkor az igazi is eljöhet!

Az, aki átesett a ló túlsó oldalára, szintén okulhat egy ilyen ajándékötletből: ha például akad egy kissé hipochonder barátod, és kedvesen utalni szeretnél rá, hogy talán egy kevesebbet kellene aggódnia, dobd meg egy vírussal! A figyelmeztetés így egyszerre lehet hatékony, elgondolkodtató és konfliktustól, sértéstől mentes.

A mikróba lehet poén is: a spermium nagyszerű ajándék lánybúcsúra, idegsejtet adhatsz annak, aki túl sokat idegeskedik, vörösvérsejttel pedig megjutalmazhatod ismerősödet, aki lelkes véradó.

Bioszból jeles (?)

A bacilusokat és vírusokat plüssjátékként is hazaviheted gyermekeidnek, nem kell őket ténylegesen összeszedni. Ezek az óriás plüss mikrobák megkönnyíthetik a tanulást is, sokkal egyszerűbb lesz megértetni a biológiaórán elhangzottakat, ha a „valóságban” is meg tudod mutatni a mikrobákat!

Mikrobát ajándékozni elsőre furcsának tűnhet, de egy kis kreativitással nagyszerű meglepetés lehet belőle!

A többi már csak rajtad áll:)

18 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...