Farsangi jelmezekSzerelmes lufiSzülinapi luficsokor

Az, hogy a jelenlegi helyzetben nem ajánlott közösségi összejöveteleken, eseményeken, bulikon részt venni, nem feltétlenül kell, hogy azt jelentse, hogy nem szórakozhatunk közösen. Egy vidám dekorációval és látványos jelmezekkel felpörgetett farsangi buli az online térben is feldobhatja a hangulatunkat.

Egy farsangi mulatság a jelenlegi helyzetben nemcsak a telet, hanem a rosszkedvünket, a bezártság és a bizonytalanság miatti borús hangulatunkat is elűzi. A bulira való készülődés pedig izgalmas és hasznos elfoglaltságot adhat az egész család számára.

Rendezd meg a farsangi bulit akár online is.
Felszabadító farsang akár az online térben is

A karácsonyi dekoráció levétele után a nappalink néha üresnek érződhet. Éppen ezért nem csak akkor lehet érdemes farsangi díszbe öltöztetni, ha bulit is rendezünk mellé. Néhány színes lampion, füzér vagy függő nemcsak a szobánk hangulatát dobja fel, hanem a hétköznapjainkban is vidámságot csempész.

Krepp-papírból, lufiból, szerpentinekből akár magunk is elkészíthetjük a dekorációs kellékeket, a farsangi időszak után pedig félretehetjük őket születésnapi, szilveszteri bulikra.

A farsangi mulatság jelmezek nélkül olyan, mint egy születésnap torta nélkül. A tökéletes jelmezötlet kitalálása és megvalósítása már önmagában nagyszerű szórakozás lehet, az online formában megrendezett farsangi bulin pedig egymás alkotásait is alaposan megcsodálhatjuk. Természetesen a jelmezek mellől nem maradhatnak el az időszak szimbólumaként is ismert szemmaszkok vagy egész arcot takaró álarcok sem.

A közös ünneplést és a jelmezeken való ötletelés időszakát még izgalmasabbá tehetjük, ha valamilyen tematikát adunk az eseménynek. Tarthatunk szuperhősfarsangot, bújhatunk állatok vagy misztikus lények bőrébe, vagy akár a japánok új divatját követve mókás hétköznapi figurákat, helyzeteket is megjeleníthetünk a jelmezeink segítségével.

Az eseményt feldobhatjuk vidám programokkal, például jelmezversennyel vagy más, online módon is egyszerűen lebonyolítható játékokkal. A jelmezverseny indulói felkészülhetnek vicces történetekkel, amelyekkel bemutathatják a jelmezüket, vagy akár egy nagy, közös online kézműveskedésbe is belefoghatunk, amely során álarcokat, farsangi díszeket készíthetünk és az elkészült alkotásokat rögtön be is mutathatjuk egymásnak. Farsangi fánkot is készíthetünk, amelynek illata a lakásban terjengve teljessé teheti a hangulatot.

Bárhogy alakul is, a lényeg, hogy ha a jelenlegi helyzetben máshogy nem kivitelezhető, online keretek között is engedjünk teret a boldogságnak, és töltsünk együtt minőségi időt szeretteinkkel.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!