Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Már csak néhány nap van hátra 2023-ból. Annak fényében, hogy ismét egy nehézségekkel teli évet tudhatunk magunk mögött, megértjük, hogy sokan igazán örülnek neki. De vajon felkészültünk-e az új év méltó fogadására?

Mert egy ilyen év után mindannyian megérdemlünk egy kis lazítást

Mert egy ilyen év után mindannyian megérdemlünk egy kis lazítást

 

Viszlát 2023, hello 2024

2024-től talán nehéz a dolgok jobbra fordulását várni, hiszen "gondok" és izgulnivaló mindig is volt és lesz is, de babona ide, változások oda, ünnepelni kell és kész! Ki így, ki úgy teszi ezt az év utolsó napján.

A szilveszter nemcsak arra tökéletes, hogy ezeket az apró feszültségeket és a jövő bizonytalansága okozta izgalmunkat egy hatalmas buli keretein belül levezessük, de a vigasság méltóképpen köszönti az érkező új esztendőt is. Éppen ezért akkor is érdemes megadni a módját az ünneplésnek, ha csupán szűk családi körben tudunk csak sort keríteni rá.

Dekoráljunk!

Még nem késő a karácsonyi dekorációt vidám szerpentinekkel, színes lampionokkal keresztezni és csupán a saját magunk kedvéért vidámságot varázsolni otthonunkba, hiszen a karácsonyi rohangálás után, mindenkire ráfér egy kis önfeledtség és partihangulat. Azt pedig a színes szilveszteri dekorációnál talán semmi sem tudja hatékonyabban megteremteni.

A tarka füzérek, boldog újévet kívánó bannerek, kunkori szerpentinek és színes konfettik mellett nagyot dob a hangulaton néhány lufi is. Legyen akár csak otthon felfújt színes léggömbhad, amely dekorációs célra és játékok kellékeként is egyaránt tökéletes, elegáns, szilveszteri fólialufi vagy netán egy egész luficsokor, a partihangulatot garantáltan megalapozzák majd, és remekül mutatnak a háttérben.

Az asztalról se feledkezzünk meg!

Érdemes az asztalt is feldíszítenünk, hiszen így lesz teljes a partyhangulat. Ha pedig nem akarjuk az év első napját mosogatással tölteni – ami érthető, hiszen a babona szerint azzal fog telni az új esztendő, amit az első napján csinálunk – az ilyenkor szokásos ételeket, a lencsét, virslit, káposztát pedig fogyaszthatjuk eldobható tányérok, evőeszközök segítségével.

Konfettit ide!

Azok is bátran felcicomázhatják a lakást, akik nem tartanak házibulit, de szeretnék, ha valamilyen formában mégis megjelenne az új esztendő érzése otthonukban. Egy-egy jelképes aprósággal, mint például egy pohár pezsgő, egy éjfélkor meggyújtott, tűzijátékot helyettesítő csillagszóró, vagy a nagy pillanatban kilőhető, látványos konfetti- vagy szerpentinágyú méltóképpen köszöntheti az újévet.

Akár hiszünk benne, hogy 2024 még több pozitív változással és jó szerencsével érkezik, akár nem, mindenképp érdemes méltó lezárást adnunk az óévnek, hogy újult erővel és reményekkel telve vághassunk bele a következőbe.

 

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...