Szülinapi party kellékekLánybúcsúSzülinapi luficsokor

Egyszerűen imádjuk a nyarat. Nemcsak azért, mert a vakáció és az önfeledt szabadság időszaka ez, hanem azért is, mert a nyári időjárás nagyszerű lehetőséget kínál a szabadtéri ünneplésre.

A napsütésnek és az akár még esténként is kellemesen enyhe időjárásnak köszönhetően bátran birtokba vehetünk kültéri helyszíneket, kerteket, tűzrakó vagy bográcsozó helyeket. A szabad ég alatt a gyerekek szabadon szaladgálhatnak, hangoskodhatnak, a felnőttek pedig kiszakadhatnak végre egy kicsit a négy fal közül. Ha pedig rendelkezünk ehhez megfelelő méretű kerttel, akár a nyári születésnapokat is megünnepelhetjük a családok, barátok körében egy fergeteges kertipartival.

Szülinapi garden party
Szülinapi garden party

Sokan talán félnek belevágni egy ilyen esemény megszervezésébe, hiszen amellett, hogy minden esetben számolni kell az időjárás változékonyságával, első átgondolásra a szervezéssel és az előkészületekkel járó esetleges nehézségek is riasztónak tűnhetnek. Az Ünnepek Áruháza szeretné minimalizálni ezeket a nehézségeket, és segíteni abban, hogy a lehető legtöbb szükséges eszköz és kellék egy helyen beszerezhető legyen.

Egy születésnapi kertiparti megszervezésébe sokféleképpen belevághatunk. Gondolkodhatunk egyszerű összejövetelben, amely nem igényel különösebb előkészületeket elég csupán némi üdítővel, ropogtatnivalóval és persze az ilyenkor elmaradhatatlan születésnapi tortával készülni, és kezdődhet az esemény! Akár vendégeinket is megkérhetjük, hogy ők is ételekkel, italokkal érkezzenek, és egy kellemes kerti piknikké, vagy ha a körülmények lehetővé teszik, grillpartivá alakíthatjuk az eseményt. Természetesen mivel születésnapról van szó, használhatunk a hangulathoz illő, eldobható terítékeket, amelyek nemcsak a bulis, születésnapi atmoszférát teremtik meg, de óriási előnyük, hogy ha ilyenek edényeket, evőeszközöket használunk, nem kell az esemény után mosogatni.

Természetesen egy valamire való születésnapi bulihoz születésnapi dekoráció is jár. Ha a kertünket függőkkel, lampionokkal, léggömbökkel díszítjük, kifejezhetjük az ünnepelt felé, hogy ez az összejövetel most csak róla szól.

Születésnapi díszítőelemekről és kellékekről nem beszélhetünk úgy, hogy ne merülne fel a kerek születésnapok és a sebességkorlátozó táblák témája. Ezek a mókás, már-már kedvesen csipkelődő partikellékek minden korosztály körében osztatlan sikert aratnak, ráadásul a függőktől és lufiktól kezdve a felespoharakon át a vicces ajándékokig mindent beszerezhetünk a jubileumhoz passzoló kivitelben.

Tovább fokozhatjuk a dekorációval elérhető hatást, ha egy adott téma szerint dekorálunk, vagy akár a vendégeinket is bevonjuk, és megkérjük, hogy aszerint öltözzenek, esetleg hogy a témába vágó kellékekkel, ételekkel, italokkal készüljenek. Igazi, forró nyári hangulatot idézhet például egy hawaii party, vagy akár a kertünkbe varázsolhatjuk egy estére Harry Potter varázslatos világát, vagy éppen az ünnepelt kedvenc szuperhőseit. A témaötleteknek és a kivitelezéseknek csak a képzeletünk szabhat határt.

A kert feldíszítésekor nem feledkezhetünk meg a léggömbökről sem, amelyekről szintén elmondható, hogy nemcsak a gyerekeknek rendezett bulikon van helyük, hanem remek hangulatot csempészhetnek bármilyen ünnepélyes eseményre. A szabadtéri díszítéshez ajánlott biológiai úton lebomló léggömböket használni, hiszen amellett, hogy ezek használata kifejezetten környezettudatos lépés, akkor sem kell aggódnunk, hogy az élővilágra ártalmas hulladék kerül a kertünkbe, ha egy-egy lufi kidurranna, és nem tudnánk maradéktalanul feltakarítani a darabjait.

Hogy az esemény garantáltan élvezetes legyen az ünnepelt és a vendégek számára egyaránt, érdemes különböző szórakozási lehetőségekkel is felkészülni. Egy pörgős zeneválogatás az ünnepelt kedvenc számaiból egészen biztosan megalapozza majd a hangulatot. Ezt tovább fokozhatjuk különböző játékokkal, esetleg kvízekkel az ünnepeltről, vagy egy olyan vicces, közös szórakozást nyújtó kellékkel, mint például egy pinata, amelybe apró édességeket rejthetünk, de akár a születésnapi ajándékok is belekerülhetnek.

Az ünnepet természetesen egy születésnapi tortával koronázzuk meg, amelyet tűzijátékkal, gyertyával díszíthetünk, melyekből használhatunk hagyományosakat is, de válogathatunk vicces, kreatív vagy éppen látványos gyertyák közül.

Az Ünnepek Áruháza szeretné a lehető legegyszerűbbé tenni az előkészületeket és a szükséges kellékek beszerzését, hogy ne csupán a szervezésre jusson energia, hanem maradjon bőven az ünneplésre és a szórakozásra is.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!