Szülinapi party kellékekLánybúcsúSzülinapi luficsokor

Biztosak vagyunk benne, hogy az elmúlt napok szinte elviselhetetlen melege mindenkiben felébresztette a vágyat egy kis strandolásra. És ugyan egy ideig kellemes a vízben ázás és a semmittevés, pár óra után sokakban megfogalmazódhat a kérdés, hogyan dobd fel valamivel a strandon töltött órákat. Ehhez gyűjtöttünk össze néhány ötletet.

Így dobd fel a strandolást
Így dobd fel a strandolást

Rendezz pikniket!

Az egész napos pancsolásban nemcsak kellemesen elfárad, hanem alaposan meg is éhezik az ember. Ugyan a strandos lángos illata csalogató, de sem a vonalainkat, sem a pénztárcánkat nem kíméli.
Felkészülhetünk viszont akár otthon, indulás előtt egy kellemes piknikre is. Magunkkal vihetjük a strandra az ebédre szánt szendvicseket, süteményt, friss zöldségeket, gyümölcsöket, esetleg süteményt, nassolnivalót, és kellemesen megebédelhetünk. A piknikélményt még tökéletesebbé tehetjük, ha a strandtörölközőn, pokrócon meg is terítünk papírtányérokkal, poharakkal, evőeszközökkel, szalvétával.

Készülj koktélokkal!

Egy hangulatos, strandon elfogyasztott pikniket csak egy dologgal tehetünk még tökéletesebbé: néhány finom, jeges (és a melegre való tekintettel inkább alkoholmentes) koktéllal. Az ételhez hasonlóan akár az italokat is elkészíthetjük otthon. Ha termoszban szállítjuk a strandra őket, attól sem kell tartanunk, hogy felmelegszenek, hiszen ez az ügyes edény nemcsak a meleget, hanem a hideget is képes megtartani.

Az élményt tovább fokozhatjuk, ha úszó italtartók segítségével a vízben is magunk mellett tartjuk a frissítő üditőket, melyek így mindig kéznél tudnak lenni, és pohárba kitöltve is hidegek maradnak.

Szerelkezz fel úszógumival, gumimatraccal!

Természetesen nemcsak az italainknak jár az úszógumi és a gumimatrac, hanem nekünk is. Minél nagyobb és látványosabb darabokat választunk, annál jobban járunk, hiszen amellett, hogy így a család több tagjai is használni tudja őket egyszerre, abban is hasznos segítséget nyújtanak, hogy akkor is megismerjük, megtaláljuk egymást, ha valami miatt a társaság több részre oszlott.

Emellett a gumimatracok, úszógumik ötvözik az aktív, sporttal való pihenést a teljes ellazulással, hiszen ha ilyen eszközökkel úszunk, akár a tó vagy medence közepén is kényelmes körülmények között pihenhetünk meg.

Találj ki játékokat!

Ha ezek mellett a tevékenységek mellett is egyhangúvá válna a nap, akár vicces strandos játékokkal is felkészülhetünk. Néhány labdával akár órákig is le tudjuk kötni az egész társaságot. A passzolgatást egyedi szabályok kitalálásával is izgalmasabbá tehetjük.

Hasonlóan mókássá tudja tenni a strandon töltött időt, ha néhány vízzel megtölthető lufival, vízibombákkal készülünk. Természetesen nem szabad elfelejtenünk, hogy a kidurrant lufik maradványait összeszedjük magunk után.

Szintén nagyszerű szórakozás lehet főként a kisgyerekek számára, ha a tó vagy a medence fenekére apró tárgyakat, játékokat helyezünk, melyeket nekik egymással versenyezve a felszínre kell hozniuk. A búvárkodást persze felnőttek folyamatos felügyelete mellett ajánlott folytatni.

Kérjük, add meg az adataid!