Szülinapi party kellékekLánybúcsúSzülinapi luficsokor

A leendő szülők életében minden mással összehasonlíthatatlan, boldog várakozással telnek azok a hónapok, melyek alatt az új jövevény érkezésére készülnek. Ezt az örömöt akár barátaikkal, hozzátartozóikkal is megoszthatják egy babaváró buli keretein belül.

Lány vagy fiú lufi
Kislány vagy kisfiú lufi dekoráció

Noha egy babaváró bulit nyilvánvalóan kicsit másképp kell elképzelni, mint egy elvadult, szombat esti partit, egy ilyen eseményen is elengedhetetlen a megfelelő dekoráció kiválasztása. A helyszín lufikkal, függő díszekkel, lampionokkal, füzérekkel, konfettikkel való dekorálása nemcsak az új jövevény érkezése miatti izgalmunkat fejezi ki, hanem egyúttal a leendő szülőket is ünnepeljük.

Természetesen az asztalt is ünnepi díszbe öltöztethetjük. A fogyasztásra szánt ételekről-italokról való gondoskodásra ilyenkor bátran megkérhetjük a vendégeket is, hogy ne a kismamának kelljen az előkészületekkel fáradnia, hiszen neki most elsősorban a szíve alatt növekvő életre kell koncentrálnia.

A bulit akár egy izgalmas eseménnyel is egybeköthetjük: a születendő baba nemének bejelentésével. Persze nem kell rögtön az amerikai filmekben, sorozatokban vagy a világsztárok közösségi média platformjain látott grandiózus eseményre gondolni. Ha a pár nem szeretne nagy feneket keríteni az eseménynek, természetesen egy ünnepélyes bejelentéssel is tudathatják a vendégekkel, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e, sőt akár már a dekorációt is a születendő baba neméhez igazíthatják, ilyen módon tudatva a vendégekkel a nagy hírt.

Persze ha igazán izgalmassá akarják tenni a nagy pillanatot, a leendő szülők akár saját magukat is meglephetik: ahogy hazánkban is egyre elterjedtebbé válik a nembejelentő (gender reveal) parti, úgy egyre több lehetősége nyílik erre az ifjú párnak. Egyes cukrászdák vállalják, hogy a születendő baba nemének megfelelően kék vagy rózsaszín tortát készítenek, melyet fehér krémmel vonnak be, és a torta színére csak akkor derül fény, amikor a leendő szülők belevágnak a tortába.

Az Ünnepek Áruháza izgalmas, lufis meglepetéssel készül az ilyen alkalomra. Óriási kérdőjeles lufijainkat a baba nemétől függően babarózsaszín vagy babakék kis lufikkal és konfettivel töltjük meg. Amikor a kismama kiszúrja az óriás lufit, kiszabadulnak belőle a baba nemére utaló dekorelemek, óriási meglepetést szerezve a vendégeknek, és természetesen a leendő szülőknek is, ha hatalmas önfegyelmet tanúsítva képesek a baba nemét tartalmazó orvosi papírokat úgy eljutattni hozzánk a lufi megrendelésekor, hogy nem lesnek bele.

Fiú vagy lány óriás lufi
Babaváró party fiús és lányos lufikkal

Ha lezajlott a babaváró buli, természetesen nem érdemes kidobni a dekorációt, hiszen el lehet kezdeni készülni a baba érkezését megünneplő bulira vagy akár a keresztelőre. Persze ezeket bármikor kiegészíthetjük a kifejezetten a legifjabb családtagot köszöntő dekorációs kellékekkel.

Az eseményt megörökíthetjük vidám fotókon, videófelvételeken, hogy bármikor visszanézhessük, vagy a jövőben akár az akkor még csak nagy szeretettel várt kisfiúknak és kislányoknak is megmutathassuk a felvételeket, hogy lássák, milyen izgatottan várták őket az ismerősök.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!