11 inch-es Birthday Brush Script Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Kerek Lufi (25 db
11 inch-es Birthday Brush Script Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Kerek Lufi (25 db

Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 25 db

Raktáron!

4 500.- Ft (180 .- Ft/db)

Ha igazán különleges születésnapi ajándék kell, akkor válaszd ezt a különleges, átlátszó léggömböt és a siker garantált lesz!

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 390.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Birthday Brush Script Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Kerek Lufi (25 db

Egy születésnap mindig különleges alkalom, teljesen mindegy, hogy hányadik. Elég komoly bajban van az, aki szeretne születésnapi léggömböt és szülinapi dekorációt vásárolni, ugyanis ebben a témában rengeteg színkombinációból és mintából lehet választani, ráadásul az egyik szebb, mint a másik.

De mi van akkor, ha nincs elképzelésünk arról, hogy milyen szín illene a legjobban a partihoz, vagy a születésnapi ajándék kiegészítéseként. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy alkalmazzuk a kevesebb néha több szabályt. Ugyanis egy ragyogó gyémántcsillogású, de anyagában átlátszó lufi minden szituációban megállja a helyét.

Ráadásul a Happy Birthday felirat arany színárnyalata tovább fokozza a léggömb különlegességét, ezáltal gyermeknek, nőnek és férfinak is bátran ajándékozhatjuk. Ha igazán különleges születésnapi ajándék kell, akkor válaszd ezt a különleges, átlátszó léggömböt és a siker garantált lesz!

Diamond Clear - Átlátszó

Mérete: 11 inch (28 cm).

Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

Cikkszám: q80569

A csomag 25 db terméket tartalmaz.

Üzletünkben nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod, de értesítés után személyesen is átveheted.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Héliummal fújt léggömb hétfői napra történő kiszállítását nem javasoljuk, mert ilyenkor egy egész hétvégét áll a léggömb a GLS raktárában, és a felfújt léggömb frissen szép, de több naposan már veszíthet szépségéből.

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 25 db, oszd meg a barátaiddal is:

0