11 inch-es Birthday Brush Script Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Kerek Lufi (25 db
11 inch-es Birthday Brush Script Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Kerek Lufi (25 db

Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 25 db

Raktáron!

4 500.- Ft (180 .- Ft/db)

Ha igazán különleges születésnapi ajándék kell, akkor válaszd ezt a különleges, átlátszó léggömböt és a siker garantált lesz!

A csomagból tetszés szerinti mennyiségben vállaljuk a héliumos fújást. Ár: 390.-Ft/lufi, színes szalagra kötve és tartósító zselével kezelve.

11 inch-es Birthday Brush Script Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Kerek Lufi (25 db

Egy születésnap mindig különleges alkalom, teljesen mindegy, hogy hányadik. Elég komoly bajban van az, aki szeretne születésnapi léggömböt és szülinapi dekorációt vásárolni, ugyanis ebben a témában rengeteg színkombinációból és mintából lehet választani, ráadásul az egyik szebb, mint a másik.

De mi van akkor, ha nincs elképzelésünk arról, hogy milyen szín illene a legjobban a partihoz, vagy a születésnapi ajándék kiegészítéseként. Ilyenkor érdemes elgondolkodni azon, hogy alkalmazzuk a kevesebb néha több szabályt. Ugyanis egy ragyogó gyémántcsillogású, de anyagában átlátszó lufi minden szituációban megállja a helyét.

Ráadásul a Happy Birthday felirat arany színárnyalata tovább fokozza a léggömb különlegességét, ezáltal gyermeknek, nőnek és férfinak is bátran ajándékozhatjuk. Ha igazán különleges születésnapi ajándék kell, akkor válaszd ezt a különleges, átlátszó léggömböt és a siker garantált lesz!

Diamond Clear - Átlátszó

Mérete: 11 inch (28 cm).

Anyaga: latex. A Qualatex léggömbök 100%-osan környezetbarátak, ugyanannyi idő alatt bomlanak le, mint egy tölgyfalevél.

Cikkszám: q80569

A csomag 25 db terméket tartalmaz.

Mintaboltunkban nem tartjuk, megvásárolni csak interneten leadott rendelés útján tudod. Rendelés után értesítést küldünk, amint a termék átvehető.

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Hogy a héliumos léggömbök épségben megérkezzenek hozzád, speciális dobozba csomagoljuk őket, ezért 790.- ft (doboz-,) csomagolási díjat számolunk fel. Ez alól kivételt képez, ha személyesen jössz el léggömbödért, vagy a kis darabszámú megrendelés: 4 db 11 inches latex-, vagy 3 db 18 inches fólia léggömb még belefér az ingyenes dobozba.

Előfordulhat, hogy a rendelésed egy csomagba nem fér bele, ebben az esetben több doboz-, és szállítási díjat kalkulál rendszerünk. Ez az információ a fizetési oldalon kerül megjelenítésre.
Héliumos lufikat a méretük miatt nem tudod Pick Pack Ponton átvenni.

Ha tetszik a Szülinapi Diamond Clear - Átlátszó Gumi (Latex) Lufi, 28 cm, 25 db, oszd meg a barátaiddal is:

0