LánybúcsúSzülinapi party kellékekCsodamami

Ahogy beköszöntött a nyár, elérkezett az esküvők időszaka, ami magában foglalja azt is, hogy egyre többen készülnek lánybúcsúra.

Idén kivételesen nem az előkészítésért voltam felelős, hanem már menyasszonyként nekem szerveztek lánybúcsút a barátnőim. Így most a másik oldalról szeretnék Neked pár olyan tippet adni, amivel igazán emlékezetessé teheted a barátnőd lánybúcsúját.

Játékok a lánybúcsúra
Játékok a lánybúcsúra

A kép forrása: Thimmyke lakk-kuckója

Először is, a lányok egy Facebook eseményt hoztak létre a jeles alkalomra, ahol a szigorúan bizalmas részleteket megosztották egymással. Már ez is nagyon tetszett, hiszen volt az egészben egy nagy adag titokzatosság.

Én egy héttel a lánybúcsú előtt kaptam egy meghívót, amiben csak annyi információ szerepelt, hogy mikorra és hova kell mennem. Így egészen az utolsó pillanatig meglepetés maradt számomra a program. A hat hozzám legközelebb álló barátnőm volt ott és Ők is legalább olyan lelkesek voltak, mint én. Az egyik barátnőm biztosította a helyszínt, itt kezdtük az estét egy kis beszélgetéssel és néhány mókás játékkal. Amikor odaértem, minden fel volt dekorálva lufival, készültek némi harapnivalóval is, és mindenkinek a csuklóján egy rózsaszín szalag díszelgett, amire a Dóri lánybúcsúja felirat volt ráírva a dátummal együtt. Az este kezdetén én is kaptam néhány kiegészítőt: egy szalagot, egy egyedi pólót, egy kitűzőt és vállszalagot.

Ezek a csajok aztán tudták, milyen a jó lánybúcsú ajándék! Megajándékoztak többek között lánybúcsú diplomávalrózsaszín plüss bilinccsel és néhány más ajándékkal, amelyeknek biztosan hasznát vesszük a férjemmel..

Egész nap nagyon vártam az estét és a nagy izgalmak közepette nem ettem túl sokat. Érdemes azonban a menyasszonynak jelezni a nap folyamán, hogy mindenképpen egyen, hogy a jó hangulat egész éjszaka kitartson.

A játékokat én is szórakoztatónak találtam, rengeteget nevettünk, és mindannyian jól éreztük magunkat.

Lánybúcsú folyamatban
Lánybúcsú folyamatban

Kezdésnek 2 perc alatt WC papírból kellett esküvői ruhát készítenem, amit a lányok értékeltek. Mondanom sem kell, hogy mindannyian végig nevettük az elkészítést, és a végeredmény is igen egyedire sikerült. Kaptam egy rendkívüli tortát is a Soffie desszertpercek jóvoltából, ami amellett, hogy nagyon finom volt, egy a lánybúcsúk stílusához illő dizájnt is kapott.

A leendő férjemmel a lányok előre kitöltettek egy 40 kérdésből álló tesztet, az este folyamán nekem is feltették a kérdéseket és el kellett találnom a válaszait. Ennek a tesztnek nagyon örültem és egy-egy válaszomon sokat nevettünk. A lányok végig figyeltek rám, és amikor rossz választ adtam, kisebb büntetésben részesültem, egy kevéske bort kellett meginnom.

Íme néhány kérdés, amit Te is előre megkérdezhetsz a leendő férjtől, ha lánybúcsút szervezel:

  • Mikor találkoztak először?
  • Milyen színű a fogkeféje?
  • Ha bárhova utazhatna, hova menne?
  • Szerinte a menyasszony hány választ talál el?

Az első pár feladat után átmentünk egy közeli szórakozóhelyre, ahol kaptam még pár feladatot, és persze sokat táncoltunk. A buli hajnali 4 óra körül ért véget, amikor a legénybúcsús csapat csatlakozott hozzánk.

Remekül sikerült az este, jól esett a sok leánybúcsú ajándék és tényleg felejthetetlen emlék marad, amiért nagyon hálás vagyok a barátnőimnek!

Néhány feladat, ami menyasszonyként roppantul elnyerte a tetszésemet:

  • WC papírból esküvői ruha készítése (időkorláttal)
  • Kvíz megválaszolása, ami megmutatta, hogy mennyire ismerjük egymást
  • Egy csomó fül, szem és más testrész közül kiválasztani, hogy melyik a vőlegényemé
  • A szórakozóhelyen „szelfi” készítése vadidegenekkel (például: macsó, focista, kockás inges)
  • Petrezselyem árulása

Egy kép néhány emlékről, amivel a lányok készültek:

Néhány ajándék
Néhány ajándék

Remélem, tudtál ötletet meríteni és Nektek is örök emlék marad a lánybúcsú! :)

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!