Szülinapi luficsokorHúsvétSzülinapi zsúr

A legény-és leánybúcsúk kötelező kelléke a héliumos léggömb. Egy kis fantáziával nagyon vicces feladatokat találhatsz ki a menyasszony számára, melyhez válassz kiváló minőségű, angol- vagy magyar feliratú léggömjeinkből!

Mi is ez a lánybúcsús lufi?

A lufi lánybúcsúra az egyik legkelendőbb és legviccesebb lufifajtánk, és igen, mi imádjuk. Hogy miért van rá szükség? Azért, mert feldobja a buli hangulatát, és igen látványos eszköze annak, hogy jelezzük, éppen lánybúcsú van folyamatban.

Ebben a kategóriában fólia és latex lufik közül tudtok válogatni. A fólia hennight lufi, a latex pedig Nemsokára férjhez megyek feliratos, vagy esetleg Girlsnight out, Lánybúcsú party, vagy Hennightparty feliratot kaptak. Ti dönthetitek el, hogy inkább angol, vagy inkább magyar nyelven olvasnátok szívesebben a kívánt feliratokat.

Mire jó a héliumos lufi, és mire a levegős lufi?

A lánybúcsús lufi esetében dönthetünk arról, hogy levegővel, vagy héliummal szeretnénk őket fújni? A fólia lufik esetében tanácsoljuk, hogy kérjétek a héliumos töltést, hiszen a lufira nyomtatott szöveg akkor élvezhető, ha az úgy emelkedik a levegőbe, héliummal. Levegővel fújva a padlón hever majd, és bizony vagy ragasztanotok kell majd, hogy jól olvasható legyen, vagy egy ügyes kezű dekorosra van szükségetek, hogy a levegős lufikból valami szépet alkothasson, amiből egyébként lánybúcsú ajándék is lehet.

A latex (rugalmas gumi) lufik esetében eldönthetitek, hogy levegővel vagy héliummal fújjátok, viszont ha a levegő mellett döntötök, akkor érdemes a padlóra fújni őket, hiszen ha lánybúcsú dekoráció lesz belőle. Ha fellógatjátok valahová, akkor a szöveg fejjel lefelé lesz, és így összezavarhatja a résztvevőket, tekintve, hogy nem olvasható egykönnyen. Ezeknél a lufiknál a nyak lefelé áll, így készült rájuk a felirat, tehát ebben az esetben héliummal érdemes inkább őket megtölteni.

Hová mit válasszatok?

Nagyon sokan felteszik a kérdést, hogy milyen helyszínre mit javaslunk, milyen lufit vigyenek, ha lánybúcsú buli a tét?

Nagyon fontos megérteni, hogy bizony a hélium reagál a kinti hőmérsékletre, elég gyorsan, akár másodpercek alatt. így a tűző napon érdemes átgondolni, hogy a Team bride lufi, amit magunkkal vinnénk latex, vagy fólia legyen e?! Ha zárt helyen lennétek, akkor a fólia lufi tökéletes választás lehet, ha tudjátok a hőmérsékletet 18-25 fokon tartani. Ebben az esetben a latex is működőképes, a fontos, hogy ne legyen nyirkos, hideg a hely, hiszen a hélium azonnal összemegy a hidegtől.

Ha viszont az utcán, melegben szeretnétek sétálni velük, akkor a latexet javasoljuk inkább, mivel a melegtől tágul a hélium, ha nincs több hely a lufiban, akkor bizony képes arra, hogy kidurranjon. Ebben az esetben a fólia lufi sokkal érzékenyebb, de a latex még képes egy keveset tágulni, tekintve, hogy gumiból készült, azzal talán nagyobb eséllyel bírná ki a lánybúcsú buli végéig.

Aki a lufit szereti, rossz ember nem lehet!

Szerintünk nincs olyan buli, alkalom, esemény, évforduló, amit ne lehetne lufival megünnepelni. Nem is kell ünnep, lehet ez csupán egy kedves figyelmesség, egy gesztus is. Mint például a menyasszony felé egy lánybúcsús lufi. A léggömböket mindenki szereti, és mindenkit mosolyra fakaszt. Ha Te is szeretnél boldoggá tenni másokat, ajándékozz lufit!

13 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...