Szülinapi zsúrHalloween dekorációEsküvő

Esküvői konfetti ágyú - a nagy nap nagy durranása

Te is a nagy napra készülsz, listát állítasz össze az elmaradhatatlan kellékekről a tökéletes esküvőhöz?  Legyél a boldog ara, a vőlegény, vagy egy szervezésben sokat segítő hozzátartozó, de ne feledkezz meg egy konfettiket kilövő ágyú beszerzéséről, amit bármikor elsüthetsz a nagy napon!

Rizsszemek helyett

Egy óriási konfetti ágyú nem csak egy bombajó szilveszteri vagy szülinapi party kellék, hanem az esküvői szertartások, bulik titkos fegyvere is lehet. Néhány kattintással biztosíthatod, hogy egy ilyen szerkezet tulajdonosa legyél: különböző formájú és színű kínálatunk biztosítja, hogy mindenféle ízlés megtalálja a tökéletes darabot a nagy napra.

Az óriás konfetti ágyú magában rejthet egy visszafogott meglepetést, de egy színpompás móka is kerekedhet belőle éjfél tájékán. A gyerekek imádni fogják és a felnőttekből is azonnal előbújik majd a gyerek!

Miért jobb a konfettik kilövése, mint a rizsszemek?

Egy konfetti kilövő kapcsán kisebb az esély, hogy sajnálatos balesetek történnek. A lelkes tömegben a koszorúslányok kezéből könnyen kicsúszhat a rizsszemeket tartó kosárka, de az óriási konfettis kilövő tartalma egy kisebb lökdösődésben is a helyén marad.

Legyen az a lagzi közepe, vagy a templomi szertartás vége: egy konfetti eső jól áll az alkalomnak és imádni fogják a fotósok, akkor is, ha hétágra süt a nap. Rendeld meg web shopunkból az ágyúk valamelyikét és tedd felejthetetlenné az eseményt!

Egy álomesküvő megkoronázása

Te is szeretnél egy igazi álomesküvő résztvevője lenni, de még nem tudod, mivel koronázd meg a nagy napot? Egy esküvői konfettis kilövő garantálja a jó hangulatot!

19 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...