Kerek Fólia Konfettiket Kilövő Konfetti Ágyú - 60 cm-es
Kerek Fólia Konfettiket Kilövő Konfetti Ágyú - 60 cm-es

Kerek Fólia Konfettiket Kilövő Konfetti Ágyú - 60 cm-es

Raktáron!

1 990.- Ft

Ha félsz a pezsgősüvegektől, nem akarsz senkit sem eltalálni a kirepülő dugóval, de mégiscsak jól esne eldurrantani valami hangosat, akkor ez a konfetti ágyú lesz a legjobb party kellék, amit csak találhatsz! Az igazán prémium parti kellékek közé tartozik, hiszen nagyon gyorsan, nagyon látványosan dekorálhatsz vele.

Konfetti ágyú – hozd le a földre a csillagok tündöklését

Álmodoztál már arról, milyen lehet, mikor körbevesz a ragyogás? Na nem az a vámpíros, hanem az igazi! A konfetti kilövő elhozza neked ezt a pillanatot. Ahogy ott állsz majd a konfetti eső alatt, örülni fogsz, hogy nem hagytad ki a parti kellékek listájáról. Akár egy egész percig is élvezheted, ahogy a csillogó arany és ezüst színű konfetti korongok esnek rád az égből. Ugye, hogy varázslatosan hangzik?

És az a legjobb, hogy bármilyen típusú buliba elviheted, az egész társaság téged fog éljenezni, amiért magaddal hoztad. Nem csak a szilveszteri party kellékek listáját tudod bővíteni vele, hanem a farsangi kellékek hosszú sorát is. Ki ne akarná lehozni a Hold és a Nap ragyogását a bulijába a kerek fólia köröket kilövő konfetti ágyú segítségével?

És ha már ragyogásnál tartunk, melyik az a rendezvény, ahol a leginkább tündökölni szeretne az ember? Természetesen az esküvőjén! Régi szokás, hogy az ifjú párt a templomból kilépve rizs-eső fogadja: ez szimbolizálja a bőséget, és a bőséges gyermekáldást. A konfetti-eső azonban még látványosabb megoldás: egyetlen mozdulattal megidézheted a ragyogást és a gazdagságot is az ifjú pár életébe!

Nem kell aggódnod, hogy sérülést okozol bárkinek, ugyanis ez a fólia konfettiket kilövő ágyú talán még a légynek sem tudna ártani… maximum esetleg egy muslicának :)

Sűrített levegővel működő konfetti ágyú. A hengert a nyíl irányában elforgatva arany és ezüst konfettiket lövell ki.

A konfetti ágyúban lévő kerek konfettik átmérője 1.5 cm. A konfetti korongok egyik oldala fényes ezüst, a másik oldala fényes arany

Beltéri használatra javasolt.

A konfetti esőt kb. 1 percig élvezheted.

Cikkszám: oTUKK60-018-19

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik az Elég egy konfetti ágyú, és a csillogás máris körülvesz - 60 cm-es, oszd meg a barátaiddal is:

0