Szülinapi luficsokorSzülinapi zsúrBallagás

Farsang idején minden a jelmezek és a beöltözős bulik körül forog. A legtöbben alig várjuk, hogy részt vehessünk egy ilyen eseményen, hiszen a tél méltó búcsúsztatásával végre közelebb kerülünk a tavasz köszöntéséhez. Sokan úgy vannak vele, hogy egy gondosan kiválasztott kosztüm, esetleg kiegészítő felvételével már ki is pipálhatnak a listájukon egy pontot. Ami részben igaz is, de számtalan esetben igenis fontos, és szükségszerű a ruha mellé az arcunkat is díszbe öltöztetni.

Farsangi smink, avagy hogy fess profin arcot
Farsangi smink

Ilyenkor jön a sminkkészletünk előkeresése, és a kétségbeesés, hogy oké, de hogyan tovább?! A legtöbbünknek nyilvánvalóan van némi alapkészlete, de mi van akkor, ha a választott karakterünk kicsit többet kíván némi szempillaspirál és rúzs kombónál?

Ebben a kicsit tanácstalannak tűnő helyzetben szeretnénk a segítségetekre lenni, méghozzá azzal, hogy hozunk három videót a legnépszerűbb video portálról. Bemutatunk néhány lépésről lépésre sminket 3 közkedvelt karakterhez, és felsorolunk pár olyan hozzávalót, melyeket akár nálunk is beszerezhettek a hőn áhított kinézethez.

1.      Wonder Woman

A DC Univerzum themüszkirai hercegnője, Diana az Igazság Ligájával híresült el a nem képregény fanatikusok körében, de népszerűsége azóta csak felfelé ível. A 2017-ben megjelent első, majd a 2020 decemberében kijött második egészestés film után pedig teljesen megértjük, ha idén farsangkor Te is szívesen bújnál a csodanő bőrébe.

A sminket így tudod elkészíteni hozzá:

2.      1920-as évek, Charleston korszak

A zenei stílus elnevezését egy dél-kaliforniai Charleston nevű kikötővárosról kapta, népszerűsítése James P. Johnson zongorista nevéhez fűződik. 1923-ban írt egy dalt Charleston címmel, amely az évtized egyik legnépszerűbb slágere lett. 1926 és 1927 között nem volt olyan mulatságba járó fiatal, aki ne gyakorolta volna szüntelenül a lépéseket. Hatása még ennyi idő után is érezhető, főként a 2013-as A Nagy Gatsby feldolgozás után. Nálunk is hatalmas kedvenc, amin cseppet sem csodálkozunk.

Íme a smink videó:

3.      Halott kalóz/menyasszony/apáca

Bár nyilván inkább a Halloween-i időszakra jellemző, de sokan ilyenkor is szívesen választanak rémisztő, akár sokkoló jelmezeket. Ilyen lehet például a szellem, halott menyasszony, kalóz, vagy bármilyen elhunyt női lélek. Sminkelős videót szerencsére ebben a kategóriában is tömérdeket találunk, nálunk pedig szerezhetsz hozzá jelmezt, sminkes kellékeket, és arcfestéket is.

Sminkelős tutorial:

+1. Egyszerű, de nagyszerű arcfestés lépésről lépésre

A végére pedig 6 olyan arcfesték szettet hoztunk Nektek, amivel nagyon gyorsan és hatékonyan varázsolhatjátok át saját, vagy akár a csemetétek arcát, különösebb sminkes képzettség nélkül is.

Bármelyik jelmez-smink kombinációt is választod, ne feledd: Nem kell tökéletesnek lennie! A lényeg, hogy alkotás közben jól érezd magad. Még jobb, ha a barátnőddel, vagy kislányoddal közösen készülődtök, ezzel is közös programot és felhőtlen szórakozást teremtve.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...