Szülinapi zsúrSzülinapi luficsokorSzülinapi party felnőtteknek

Sokan kérdeztétek tőlünk, hogy mi az a zselészerű anyag, amit belerakunk a gumi lufikba, mielőtt héliummal fújjuk őket? Most azt fogjuk megmutatni, hogy mi az, és hogy mire használjuk.

A gumi lufi hosszú életének titka

Te is azt szeretnéd, hogy az ajándékba szánt gumi lufid minél tovább az ünnepelttel maradjon? Ugyanez volt Marjoire Burchette vágya is, amikor friss lufi boltosként a vásárlóira gondolt. Ezért megkérte férjét, a vegyészmérnök Don-t, hogy segítsen kifejleszteni egy olyan anyagot, ami meghosszabbítja a léggömbök élettartamát. Don nagyon jól értette felesége kívánságát, és megalkotta a Hi-Float-ot.

Hi-Float, a mágikus trutyi

Állagra olyasmi, mint a méz és a sok keményítővel készült keleti levesek kisöccse. Ráadásul teljesen természetes anyagokból készült, így akár meg is ehetnéd, ha szeretnéd. Bár, mi ezt az íze miatt sem javasoljuk. Azt viszont igen, hogy ha latex lufit veszel, mindenképp kérj bele Hi-Float-ot, mert akár 25-ször is tovább lebeghet a vele kezelt léggömb.

Ragad, mint a bélyeg?

Lényegében igen, ugyanakkor mégsem. Ez a zselé hasonló anyagból készül és picit úgy is működik, mint a bélyeg ragasztórétege: vízben oldódik és hamar szárad. Miután a lufi belsejébe teszik, elmasszírozzák, ezzel egy vékony bevonatot képezve a ballon belső falán. Felfújás után a Hi-Float beleszárad a léggömbbe, eltömítve azokat az apró pórusokat, amiken keresztül a hélium kiszökhetne.

Oké, de ki teszi a lufiba a tartósító zselét?

Ez az apró figyelmesség a mi ajándékunk minden nálunk vásárolt, héliummal fújt gumi lufihoz. Ezzel segítve Neked, hogy Te legyél az, akitől mindig a legklasszabb lufit kapja az ünnepelt.

És ne feledd, A HI-FLOAT nagyon biztonságos. 

Nem mérgező, nem irritáló, nem korrozív, nem gyúlékony és biológiailag lebomló anyagból készül a lufis bulik egyik legjobb barátja.

Kapcsolódó termékek

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...