Szülinapi luficsokorLánybúcsúSzülinapi party kellékek

Vámpír jelmez kiegészítők és kellékek - a halhatatlanság titkai

Te is vonzódsz a különleges éjszakai teremtményekhez, amelyek remélhetőleg valóban csak az emberi fantázia szüleményei? Beöltöznél, vámpíros jelmezek kellenének farsangi vagy a halloween bulira? Válj te is egy éjszakára vámpírrá különleges kellékeink segítségével!

A Halloween bulik halhatatlan sztárja: a vámpír

A farsang mellett itthon is egyre népszerűbb a másik beöltözős buli, Halloween éjszakája. Ha te is azok közé tartozol, aki a halottjaira való emlékezés mellett engedett egy másik hagyomány csábításának, és bulizni megy, akkor itt a helyed! Akár te mész valahova, akár hozzád jönnek a barátaid halloweenezni, akár csak csemetéid nyaggatnak azért, hogy engedd el őket egy október végi, beöltözős gyermekzsúrra, itt megtalálod, amire szükséged lesz!

Van számodra egy halhatatlan, klasszikus ajánlatunk: a vámpír jelmez kiegészítők biztos sikert garantálnak az év bármely szakaszában! Tégy rá egy lapáttal egy csináld magad vámpíros arcfestés által!

A bőregér nem vakegér, de másokat könnyen elkápráztat:) Suhanj be a buliba, nyűgözz le mindenkit a klassz öltözettel. De ha társaság mókamestere vagy, és elsődleges célod az ijesztgetés, akkor jöhet a lopakodás és egy vámpír fogsor szakszerű használata sem árthat!

Milyen esetekben érdemes beszerezned néhányat a vámpír jelmez kiegészítők és kellékek közül?

  • Ha gyerkőcöd leghőbb vágya, hogy vámpír jelmezben rakoncátlankodjon egy gyerekzsúron.
  • Ha szeretnéd megnyerni a beöltözős halloween parti vagy a farsangi buli jelmezversenyét!
  • Ha te is beleestél Brad Pittbe, amikor megnézted az Interjú a vámpírral című filmet, és szeretnél egy olyan vámpír fogsor boldog tulajdonosa lenni, mint amilyennel ő rendelkezett.
  • Ha Alkonyat rajongó vagy arra vágysz, hogy olyan ragyogóan fehér legyen a bőröd, mint Edwardé vagy Belláé: egy vámpír smink készítéséhez erre egy vámpír vagy vámpírkirálynő arcfesték készítő szettre lesz szükséged.
  • Ha a klasszikus filmekért ugyan nem rajongsz, de vonz a történelem: bújj egy estére a rettegett, Mátyás korabeli Vlad Dracul bőrébe vagy eleveníts meg néhányat a hírhedt Báthory Erzsébethez köthető legendák közül!

Szeretnél te lenni az, aki a halloween kiegészítők segítségével minden tekintetet magára vonz, ahol csak megjelenik egy buliban? Válassz a vámpír jelmez kiegészítők közül néhányat, és te lehetsz az éjszaka királya vagy királynője!

27 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!