Piros-Fekete Gótikus Szett Kalappal, Szemüveggel és Zsabóval
Piros-Fekete Gótikus Szett Kalappal, Szemüveggel és Zsabóval

Piros-Fekete Gótikus Szett Kalappal, Szemüveggel és Zsabóval

Raktáron!

7 590.- Ft

Ha szereted a nem szokványos dolgokat, ez a szett tökéletes választás, hogy magadra vond a figyelmet a vámpírok bálján. Legyen szó halloween-ről, farsangról vagy egy véres tematikájú beöltözős buliról.

Miért más ez a jelmez, mint a hagyományos Drakula köpeny?

Képzeljünk el egy jelenetet.

1857-et írunk. A viktoriánus kor közepén, egy londoni gyalogoshíd egyik oldalán állsz.Hazafelé vinne az utad, de nem tudod rászánni magad, hogy átkelj a hídon. Az átjáró túlsó feléről lépteket hallasz, de nem látsz semmit, mert bealkonyodott már, és a londoni szürke köd magába zárja a város másik oldalát. Fényt csak a híd közepén álló, halványan pislákoló kandeláber ad, amit a nyirkos macskakő tükröz vissza. Tekintetedet a visszaverődő világosságra szegezed, mintha megnyugvást találnál abban az apró fényben, de az egyre közeledő léptek hangjától felgyorsul szívverésed, tenyered izzadni kezd.

 A köd takarásából egy homályos fekete sziluett rajzolódik ki. Ahogy közeledik feléd, egyre láthatóbbá válik a fekete zsabós ing, a piros szalagos cilinder, majd meglátva a piros lencsés kerek szemüveg mögött a világítóan kék szemeket, hirtelen ráeszmélsz: Lestat de Lioncourt személyesen jött el, hogy a rajta is látható különleges gótikus jelmez kiegészítő szettet átadhassa neked.

Lestat a híres „Interjú a Vámpírral” című regény főszereplője, akit hozzád hasonlóan az elegáns jelmezek, zsabók és különböző férfi jelmez kalapok tesznek hitelessé, megjelenésében egyedivé.

És ha felmerül benned, hogy mi lehet a zsabó jelentése, abban is szívesen segítünk. A zsabó fodros melldísz, egyfajta csipkefodor, ami a XVIII. században kezdett elterjedni, és ingek, blúzok gallérja alá rögzítették.

Jó volt így együtt elkalandozni egy kicsit, igaz? Kiváló társ voltál benne, ezért szívesen megosztanánk veled még pár hasznos tudnivalót erről a szettről.

A gótikus jelmez kiegészítő tulajdonságai:

Az egy méretben kapható szettben a következőket találod:

- 1 db fekete piros szalagos kalap

-1db fekete zsabó, piros brossal díszítve

- 1 db piros lencsés kerek szemüveg

 

A készlet a képen látható fekete inget nem tartalmazza. Azonban webáruházunkban számtalan férfi jelmez ötletek közül tudsz válogatni, így garantáltan találhatsz kiegészítő ruhadarabokat is, amik feldobják vagy horrorisztikusabbáteszik kinézetedet.

 

Mit ajánlunk mellé?

Biztosak vagyunk benne, hogy ha a viktoriánus korban lett volna olyan bolt, mint a miénk, tutira betértél volna hozzánk személyesen, hogy beszerezz a gótikus jelmez kiegészítő mellé vámpír fogsort, művért, kontaktlencsét, sétapálcát, parókát vagy rögzíthető műsebet. Készletünkben megtalálhatóak még farsangi kalapok, kardok, állbajuszok, szemüvegek és különféle dekorációk, amiknek nagy részét fel is próbálhatod, ha eljössz hozzánk.

Élethű vámpír jelmezkiegészítő szett.

Mérete: felnőtt. Egy méretben.

A csomag tartalma 1 db fekete piros szalagos kalap nyaklánc, 1 db fekete zsabóval, 1 db piros lencsés szemüveg.

Cikkszám: y45608

Az egy termékre vetített szállítási költség alacsonyabb lehet, ha egyszerre több terméket rendelsz :)
GLS Futárdíj 1 ft - 10.000 Ft 990 Ft
GLS Futárdíj 10.001 ft - 15.000 Ft 790 Ft
GLS Futárdíj 15.001 ft - 20.000 Ft 590 Ft
GLS Futárdíj 20.000 ft felett INGYENES
Személyes átvétel üzletünkben INGYENES
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel Pick Pack Ponton 20.000 Ft felett INGYENES
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft-ig 740 Ft
Átvétel GLS Csomagponton 20.000 Ft felett INGYENES
Ha csomagod utánvéttel szeretnéd kifizetni 300 Ft

Ha tetszik a Piros-Fekete Gótikus Szett Kalappal, Szemüveggel és Zsabóval, oszd meg a barátaiddal is:

0