Kedvező árakLánybúcsúEsküvő

Bekötik a legjobb barátod fejét? Mielőtt még kimondaná a boldogító igent, ideje megszervezni egy felejthetetlen bulit, ami nem telhet el legénybúcsú játékok nélkül. Ha pedig szeretnél igazán egyedi élményt biztosítani a barátodnak, akkor elengedhetetlenek a különleges legénybúcsú kellékek.

Kell bármit is mondanunk még, vagy már te is tudod, hogy ez a kategória lesz az, amiben mindent megtalálsz az emlékezetes legénybúcsús bulihoz?

Mitől más ez a party, mint a többi?

Sokan úgy gondolják, a legény búcsúestéje már önmagában is felejthetetlen, hiszen ez egyedülálló alkalom az ember életében, amiben sosem lesz később része. A valóság azonban az, hogy önmagában a különleges esemény hangulata nem elegendő ahhoz, hogy valóban emlékezetes estétek legyen.

Ne aggódj és ne gondolkodj azon, mennyibe fog kerülni a repülőjegy Las Vegasba, ugyanis itthon is részetek lehet nagyszerű élményekben, csak jó legénybúcsú ötletek kellenek. Ha pedig nem érzed magadat túl kreatívnak, akkor jó hírünk van, mert ebben a kategóriában sok mindent összegyűjtöttünk, ami a humoros legénybúcsú játékok megvalósításához elengedhetetlen. Te már csak válogass!

Legénybúcsú tippek haladóknak

Bizony a szervezésnek is vannak bajnokai. A kezdők minden bizonnyal beérik azzal, hogy vesznek sok italt, és bérelnek egy táncoslányt, aki megpróbálja elcsavarni az ünnepelt fejét... De ez az amatőr szint. Az örömhír, hogy ha már ezen az oldalon böngészel, Te egészen biztosan nem vagy kezdő! Tudod, hogy a legjobb legénybúcsú kellékek nálunk találhatóak meg. Nem is beszélve arról, hogy időt és pénzt is megtakaríthatsz, hiszen otthonod kényelmében gondoskodhatsz mindenről.

4 ötlet legénybúcsúra

Nézzük, hogy mikre lehet szükséged a vicces játékok megvalósításához:

 1. A jó legénybúcsús póló a party alap eszköze!

  Amikor szimplán csak bulizni mentek, akkor igyekeztek a legjobb formátokat hozni a ruháitokat is beleértve. A legénybúcsús est azonban az egyenpólók nélkül elképzelhetetlen. A legénybúcsús pólók összetartják a csapatot, és világgá kürtölik, hogy ezek a srácok mit is ünnepelnek éppen! Bizonyos, meg nem erősített források szerint ezek a pólók úgy vonzzák a szórakozóhelyen a szingli csajokat (vagy a konkurens lánybúcsút), mint méheket a méz, szóval már csak ezért is érdemes beszerezni.

 2. Tegyél még egy fogadalmat!

  Mielőtt még kimondaná a vőlegény az életre szóló esküjét, ne maradjon ki a legénybúcsú fogadalom! Mi erről is gondoskodtunk, és igazán stílusos és hivatalos esküt írtunk nektek, amit összeköthettek a játékokkal, de akár legénybúcsú ajándék is lehet, ha szeretnéd valami frappánssal meglepni a vőlegényt. Ne feledd, ez az eskü ugyanúgy kötelez, mint az házassági, úgyhogy minden pontját vedd komolyan!

 3. A női idomok szintén kihagyhatatlanok!

  Ugyan már! Nem csak a klisés táncos hölgyekkel lehet forróvá varázsolni a buli hangulatát. Van azonban megoldás, amivel még a menyasszonyt sem fogjátok féltékennyé tenni. Ismerd meg a cici formájú cumit, amit sörös dobozra rögzíthettek. Ezzel az apró trükkel „legálisan” csempészhettek némi erotikát a partyba, vagy akár ivóversenyt is csinálhattok a műciciből.

 4. A sikeres bulit illik jutalmazni

  A következő tipp nem csak a party hangulatát emelheti: nagyon jó ötlet lehet akkor is, ha ajándékot keresel. A legénybúcsú oklevél egyenesen kötelező a party császárainak! Jutalmazd meg barátodat az eddigi évek élményeiért, és tedd felejthetetlenné a legénybúcsút a „hivatalos” buli oklevéllel. Ez az egyik legkönnyebben megszerezhető diploma, ugyanakkor az egyik legviccesebb is!

Most, hogy elárultuk a haladó legénybúcsút szervezők tippjeit, itt az idő, hogy tökélyre fejleszd a tudásod és élvezd a tanultak gyümölcsét! Ha pedig kell egy póló legénybúcsúra, vagy éppen egy partiállat diplomát keresel, akkor most már tudod: a legjobb helyen jársz, mert nálunk mindent beszerezhetsz, amire csak szükséged lehet.

19 féle termék

Ezt a terméket szívesen megvásárolnám

Add meg e-mail címed, és amint a termék raktáron lesz értesítést küldünk róla!

Kérjük, add meg az adataid!

egy kis türelmet, az adatok feldolgozása folyamatban...